тест за овулация

• 274 374
  • 1 529
  •   1
Отговори
# 480
  • София
anbibian, освен персийд не ползвайте други лубриканти. В повечето има съставка, която не влияе благоприятно на сперматозоидите.

# 481
anbibian, освен персийд не ползвайте други лубриканти. В повечето има съставка, която не влияе благоприятно на сперматозоидите.
да, добре че се сетих да ви питам, току що прочетох за това в някои теми и макар че ми се вижда скъп тоя лубрикант май ще трябва да го вземем, защото никога не се овлажнявам достатъчно  Sad
вече много искаме бебе и нямам търпение да ми свърши и да почваме опитите  fertilization

# 482
  • София
anbibian, успех! И моят съвет е да вземете Персийд щом има тоя проблем с овлажняването.

# 483
Аз си закупих 1 друг лубрикант, но е Пресийд, но ена същия принцип, не знам дали съставките са същите. казва се Concieve Plus. За сега сме доволни, овлажняваме добре, но не съм забременяла все още. ПОлзваме го около 2 месеца вече, може би и 3 да сме почнали!

# 484
Момичета, имам въпрос относно тестовете- обикновено имам 2 черти на теста за О около 10-15-ти ден. този месец, оначе, имам + чак на 18-ти ден, като вчера (17-ти ден)- също имах 2 черти, но тестовата по-бледа от другата, значи отрицателен. Днес сутринта правя тест ( не е с първа урина) и е абсолютен +, но около 5-та минута. Сега в 4:30 следобед пак правя тест и е отново +, но като че ли тестовата е съвсеееем малко, 1 идея, по-бледа, но не съм сигурна!!!!! Кога е бил пика на ЛХ и кога да очаквам О? Благодаря ви!

# 485
  • София
Направи снимка на тестовете - подредени по дати и номерирани и ни я пусни

# 486
Момичета, помогайте.  Praynig За пръв път правя тестове за овулация. Имам резултат, който не знам как да отчета. Прилагам и снимка. Това е тестът ми от тази вечер. Как да го тълкувам? Като положителен или отрицателен? И на тестове от предни дни имам втора линия, но този път е доста по-наситена.  newsm78

# 487
  • София
Rossella, за мен е отрицателен този тест, за съжаление...  Confused
Кой ден от цикъла ти е днес?

Гледам на Овю е. При мен чертата беше ярка колкото контролната и преди като съм правила е било така и ден-два по-късно хич няма втора черта  Confused

# 488
Vache, 16-ти ден от цикъла ми е. Фертилити Френд прогнозира овулация на 15-тия ден, но моят цикъл е нередовен и като се има предвид, че имах зацапване няколко дни след М, аз също очаквам да позакъснее овулацията ми. Едва днес забелязах някаква ЦС, кремообразна и също смятам, че тестът би следвало да е отрицателен. Но тъй като не съм виждала още положителен резултат, затова реших да попитам. А дали по-плътната линия означава наближаваща О? Thinking

Между другото как се копира адрес на графика във Фертилити Френд? Започнах да правя от този месец и да меря БТ преди няколко дни. Мисля, че трябва да се запозная по-подробно с процесите случващи се в тялото ми.

Последна редакция: сб, 28 авг 2010, 23:07 от Rossella

# 489
  • Варна
Това положителен ову тест ли е  Embarassed? Нали е важна наситеността на втората линия, а не дебелината й?

# 490
Инка, не съм казала, че е положителен и не е ставало дума за дебелината на линията. Върни се да прочетеш. Wink

# 491
Това положителен ову тест ли е  Embarassed? Нали е важна наситеността на втората линия, а не дебелината й?

Положителен е! Peace

Rossella, Инка пита за своя тест, има линк към снимката.

# 492
Да споделя и аз...Преди да забременея ( имам една малка кукличка на 6 мес.) си правех тестове всеки ден от месеца, без цикъла разбира се, и нямах никаква втора лента. Бях се отчаяла, че има проблем, но продължавахме да правим опити с таткото....и нищооооо.....две червени ленти нямаше! Реших да отида на лекар, но около тези дни започна да ме боли корема и си помислих да изчакам да ми дойде и след това....чаках , чаках...., накрая( след 2 седмици, цикъла ми не беше от най редовните) си взех тест, вече за  бременност newsm78, като че ли на майтап. Показа 2 ленти! Така че момичета, съдбата си знае...но все пак, скачайте върху половинката, това е най сигурното!!!

# 493
  • Варна
Да това си е моя тест  Laughing. Благодаря, Карри   bouquet.

# 494
Здравейте момичета, искам да ви питам нещо....малко ме е срам за невежеството ми Embarassed

Този месец реших да не правя тестове за О., защото и без това приятелят ми пътуваше и не вярвах овулацията да се падне точно в единствения ден, в който си е вкъщи (а и да си спестя разочарованието от евентуалната й липса, както показаха миналия месец).

За сметка на това реших да почна да меря базална температура - просто от любопитство тя какво ще покаже.

От 9-ти до 16-ти ден беше 36,3 - 36,4 градуса, а в петък (17-ти ден) показа 36,6, днес (събота, 18-ти ден от МЦ) - 36,7.
Днес скъпия си беше вкъщи и кексихме, като си мислех, че повишената Т показва наличие на О. А сега се позачетох във форумите и установих, че всъщност О. май е била в четвъртък (т.е. последния ден с ниска Т.).
Така ли е наистина? И има ли шанс днес да сме свършили нещо или сме закъснели със сигурност??? newsm78

П.П. Тестове направих само вчера и днес - има втора черта, но бледа. МЦ - 31 дни.

Общи условия

Активация на акаунт