тест за овулация

• 273 738
  • 1 529
  •   1
Отговори
# 1 410
  • Пловдив

На мен най-късия ми беше 28 дена, но защото взимах Ясмин Simple Smile Спрях хапчето от септември 2011 и от тогава варира между 31 и 36 дена...Чувала съм, че трябва да се изчака поне 3-4 месеца преди да се започнат опити за бебе, и сега не знам кой цикъл да смятам. Ако е от януари, то до сега, значи най-късия е 33 дена, от общо двата цикъла newsm78 .
Прекалено се психясах вече и съня ми се наруши... А се събудя през ноща, после е голям проблем да заспя отново, веднага се наместват термометри и температурни граници в главата ми... Thinking

Това с "психясването" не трябва да го допускаме въобще, ясно е че няма да помогне нито на нас, а вероятно и половинката няма да се почувства добре. Трябва да приемем това с температурите  и термометрите, като поредното ново задължение-навик, като миенето на зъбите. Да направим нещо за себе си, което да ни отпусне, да ни достави удоволствие и да се насладим на любовната игра по време на пик-а, да се почувстваме красиви и желани. (Това го казвам и на себе си  Simple Smile)
И за да не се изтормозваш вземи си 10 теста за овулация, започни от 10-ия ден (докато му хванеш цаката). Да идва скъпо, но гледах в ebay, че цените на тестовете са доста по-ниски.
Няма нищо случайно на този свят......

# 1 411
  • София
lillyvw , ти щом от 2 месеца и 5 дни "прекалено психяса вече"...   нямам какво да ти кажа освен да се вземеш в ръце  Grinning

# 1 412
mijjjka Права си, трябва да се взема в ръце Simple Smile Аз не съм всеки ден така. Просто вчера нещо не ми беше ден Simple Smile

DianaR Благодаря ти за съвета Simple Smile

# 1 413
Този месец се снабдих с Овю и най-накрая се отчете ясно овулация.Следващият месец продължавам с тях.

# 1 414
Здравейте момичета!Честит осми март!Аз съм нова. Правя 4 месеца тестове за ови, скъсваме се от кекс и нищо.Закъсня ми 2 дни и нищо.Тази сутрин ми дойдоха гостите и съм много тъжна.Супер подарък за празника.Дано вие имате повече късмет.

# 1 415
  • София
Здравейте момичета!Честит осми март!Аз съм нова. Правя 4 месеца тестове за ови, скъсваме се от кекс и нищо.Закъсня ми 2 дни и нищо.Тази сутрин ми дойдоха гостите и съм много тъжна.Супер подарък за празника.Дано вие имате повече късмет.

Трябва да си сигурна, че Овулираш всеки МЦ - направи ФМ и мери БТ + тестове за О.
Тестовете за О. само показват кога да очакваш О. не ти гарантират, че ще има такава.

# 1 416
Така и не ми показаха наситена втора черта, а само бледа такава. Доки ми каза да спра/днес е 18 ден/, защото и да има ову, оттук нататък е некачествена и нищо няма да стане.  Confused

# 1 417
Предпслагам,че имам БТ на 01.03-37.4,02.03-37.3,03.03-37.2,04.03-37.3,07.03-37.1.преди това не я метох,но сега започвам.нали щом през лутеалната фаза е толкова висока е имало ови

# 1 418
Цветенце, с моя син овуто ми беше 19-20 ден, засечена с УЗ. Доки ми каза да действаме след 19-тия ден. Пръкна се доста качествено отроче. Laughing

# 1 419
  • Пловдив

С 8 дни закъснение и сериозни надежди ми дойде точно на 14 февруари. Поплаках, поплаках.... пък ми мина. Явно не ми е било ред.
Честит празник! И може "подаръка" да те изненада и без специална дата и без повод  Wink

Честит 8-ми март!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 1 420

Честит 8-ми Март, добре дошла и успех! Simple Smile   bouquet

# 1 421
 Hug Pollyz при колко дневен цикъл ти беше овуто на 19-20 ден?

# 1 422
  • София
Така и не ми показаха наситена втора черта, а само бледа такава. Доки ми каза да спра/днес е 18 ден/, защото и да има ову, оттук нататък е некачествена и нищо няма да стане.  Confused
Това не е вярно - аз заченах с късна О. на 23 ден от МЦ  при 29 -31 дневен МЦ.
С късна О. има и много заченали момичета / следя графиките на БТ и ти го гарантирам Simple Smile
Дори си имаме и малка шега - израз: Късна О. - момиченце

# 1 423
Ехааа а дано  Simple Smile   bouquet

# 1 424
Hug Pollyz при колко дневен цикъл ти беше овуто на 19-20 ден?

Беше между 28 и 35 дни.

Общи условия

Активация на акаунт