За малко братче или пък сестриче мечтае всяко ДЕКЕМВРИйче!

• 13 935
  • 199
  •   1
Отговори
# 30
# 31
Пък ние си купихме гоАм джип /цитирам синковеца Mr. Green/. Снимки ще кача по-късно, че още са във фотоап., ама нали "циганче кисело мляко не държи..." hahaha

# 32
# 33
Марти да са ти живи и здрави  Hug
МТВ джипа е страхотен да си го карате с здраве  Hug
Аз пък днес продадох нашата  Peace най после иначе трябваше да седи пак една година в гаража

# 34
  • София
MTV, супер е Toyota-та!  newsm10 Със здраве и безаварийно!!!  travel

# 35
Надявам се да Ви хареса     bouquet
"Ако бебетата пишеха по форуми… какви ли биха били заглавията ?

“Опитват се да ме хранят с цветно зеле: как да реагирам?”
“Не съм акал само от два дни, как да се спася от тръбичката, “Дуфалак”-а, и т.н.?”
“SOS! Мама спи през цялата нощ!”
“Не ми дават да късам тапетите!!!”
“Как да се промъкна до котката?”
“Поход в поликлиниката. Писна ми!!!”
“Не дават да разхвърлям котешката тоалетна: реакция?”
“Слагат ме да спя в 9 вечерта. Как да се борим с това?”
“Помощ! Мои снимки по голо дупе са в Интернет! Как да протестирам?”
“Почивка в чужбина - струва ли си да вземам и родителите?”
“Свирене с уста и други начини на творческо самоизразяване”
“Защо пакетите със салфетки стигат само за половината стая и къде мама държи втория пакет?”
“Някой пробвал ли е на вкус “Фастум-Гел”-а? Искам, но досега не ми се е удало…”
“Какво трябва да може мама на 27 години?”
“А вас целуват ли ви по дупето?”
“Препоръчайте ми логопед за баба”
“Колко джиесема сте осмукали досега?”
“Help! Обуха ми обувки - как да стана прав?”
“Как да се науча да спя, без да изпускам цицата? След като заспя, ми се изплъзва..”
“Услуги: художествено размазване на каша по лицето”
“Носът на мама изобщо не е еластичен. Нормално ли е това?”
“Помогнете! Расте ми коса!”
“Продавам комплект мамини дрехи, размер 46″
“Каква поза да заемем, докато спим, така че домочадието да изпада в умиление. Споделете опит!”
“Какво да изям, за да акам виолетово?”
“Слънчите, зайче, миличко, сладичкият ми… Как да узнаем истинското си име?”
“Мама като ненормална се радва на акото ми - към какъв специалист да се обърна?”
“На мен - пюре от моркови, на тях - шоколад. Къде е справедливостта?”
“Плешивината на татко не зараства. Това рахит ли е???”
“Коремът на мама се поду. Какво значи това?”
“Анкета: кой е опитвал на вкус стайните растения? Кои са по-вкусни?”
“Защо сестра ми постоянно ми прави физиономии и се плези: ниска култура?”
“Анкета за кърмачетата: какво искате мама да хапне в новогодишната нощ?”
“Писна ми от мамината цица! Искам татковата! Някой с подобни проблеми?”
“НАЯДОХ СЕ!!! Как да обясним това на родителите?”
“Къде ни е носленцето?”, “Къде са ни очичките?”… Те наистина ли не знаят???”
“Как да се избавим от космите по гърдите на татко? На отскубване реагира с вик. Препоръчайте безболезнен начин”
“ВИК НА ДУШАТА: Котката я хранят с по-вкусна храна! А всички опити да възстановим справедливостта се наказват жестоко! Защо???”
“Трябва ми социална помощ. Нямаме сол и захар. Ям гола каша. Повръща ми се!”
“Помощ! Новият памперс ме кара да изглеждам пълен. Посъветвайте ме за нормален модел”
“На 25 години не може да пее! От кого да потърся помощ?”
“Всеки ден ме къпят. Има ли и други толкова мръсни?”
“Зайченцето бяло”… “Хей, ръчички”… А какъв е творческият потенциал на вашите родители?”

# 36
МТВ - честит гоам джип! Леко и безавариино возене ти пожелавам!

# 37
МТВ, леко и безаварийно   bouquet

# 38
Благодаря ви  за честитките и пожеланията Hug Да ви се връщат по-гоЕми Mr. Green

Mis-Demeanor -мноооооооого се смях Joy Joy Joy

# 39
МТВ, честито возило! Леко и безаварийно!
Марина, много са весели тези неща, благодаря ти, че ми ги припомни:)
На Калина теорията за нашата кола е, че е ако яде и спинка, ще стане джипче - не знам откъде и хрумват такива хитрини, но колата вече година и половина си стои все същата!  Mr. Green
Марти, думи нямам за историята с водата  ooooh!
Пу-пу, Калина вече е добре, т.е. тя вкъщи изпи хомеопатичното веднага след яслата и не е имала разстройство! В понеделник, пак с песен към яслата.... Кога ли ще спрат да водят там страшно сополиви и много кашлящи деца... Миналата седмица, имаше една, която страшно се изненада, как можело госпожата да си мисли, че детето и е с конюктивит, просто не се било наспало, от това били гурелите Crazy. Но госпожата беше безмилостна и ги ппрати при старшата сестра....
ТА такива ми ти работи с ДГ
Поздрави и хубав уикенд!   bouquet

# 40
Здравейте и от нас... wavey
Снощи имахме кошмарна нощ...Ивко повръща,кашля,искаше цяла нощ да го гушкам и да спи в/у мен...Нослето тече пак...Давам вит.С,Стодал(само него обича),Есберитокс... Peace
Тази сутрин стана в 7:30,а снощи почти не е спал,а аз хич  Crazy,но пък е бодричък и си играе!Не е повръщал повчеч,закуси нормално... newsm78 Thinking
Ще слагате ли противогрипни ваксини на дечковците?

МТВ
,честит джип,много е готин!Леко и безаварийно! Hug

Ч.Р.Д. на Зечи и Тане!Живи здрави,обичани и обичащи!Всичко най-най! Heart Eyes  bouquet

Марти,забавлявате се вкъщи,нямаш време да скучаеш! Grinning

# 41
Веси и нашия бандит е болен Tired, а аз съм бясна...в четвъртък го заведох на градина-беше със зачервени дъги на гърлото, но нищо повече, нито Т нито сополи, кашлица и пр...
Предупредих госпожата за сърстоянието му, и отидох на работа /за по-весело мъжо бе в Германия, моите родители също.../В 17ч/работя до 20ч/ отива да го вземе леля му, и те й заявяват, че видиш ли на, детето цял ден било унило и топличко, май имало Т newsm78, не яло, не спало добре...а тия мобилни телефони за къв ч... ни ги искат???? #2gunfire И тая сестра в градината за Убост ли е..термометър ли няма...
Не знам ако бях аз там какъв скандал щях да вдигна! #Cussing out В молбите които подавах за градината, мн им беше важно къде работят родителите и каква длъжност заемат, ама да се обадят на същите, че детето им не е добре-няма!
Оказа се че дребния е с 38,6..кой знае от кога...

За противогрипна ваксина вече е късно...а и аз за тях съм ске
птично настроена...в смисъл-вирусите мутират, и доколко ще е ефикасна ваксината, пък то да беше един вирус ooooh!

Правде, ами хранете я повече таз ващта кола Mr. Green

# 42
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС! МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!

# 43
Mis-Demeanor....мерси ,много забавно Joy

Елс...изправиха ми се косите от разказа ти ,ти вместо да си спокойна и да се концентрираш на раждането си се притеснявала през цялото време ще има ли лекар или не.Егати! Иначе разказа е супер сладък и на мен ми се приражда Simple Smile.

# 44
Е най-накрая скарлатината е факт! Днес вдигна 39,1 и изби и обрива...ега ти инкубационния период ooooh!-контактен е бил на 23.10-тогава събрали всички групи на театър...

Общи условия

Активация на акаунт