Черен списък на храни и хранителни продукти - Бг

• 282 834
  • 1 823
  •   1
Отговори
# 780
като споменавате изи - вчера сготвих леща наслада- отвратилно качество- пълна с камъни и боклуци, дребна и трудно се сварява
гнусна работа, лещата на крина също е гадна и замърсена
май на оберон е за предпочитане
Напълно ВЯРНО! Хем си знам, че не са им качествени продуктите и онзи ден пак си купих от тях съответната леща. Обещавам си повече НИКОГА "ИЗЗИ"! Stop

# 781
  • Варна
Не зная дали някой е писал по въпроса, но аз да си кажа. Прясното мляко Роса, винаги е с едни срокове на годност, а често се случва като го отворя и тръгна да варя и ли претоплям и се пресича. Няма да го купувам повече.

И аз колко пъти съм си прецаквала я мляко с ориз,я нещо друго с тая Роса #Cussing out
Само като се сетя как си развалих един Бешамелов сос 1 час преди да ми дойдат гостите Close
Сега вече купувам пр.мляко само в кутия Peace.давам повече пари,но знам че като го отворя ще е Peace

# 782
Интересна темичка. Да се включа и аз:
Незнам за плодовете и зеленчуците в Метро, но тези в Кауфланд са  Sick, освен някои на които им е сезон.
И да се оплача от месо и колбаси на Best Farm - миришат на мърша.

# 783
като споменавате изи - вчера сготвих леща наслада- отвратилно качество- пълна с камъни и боклуци, дребна и трудно се сварява
гнусна работа, лещата на крина също е гадна и замърсена
май на оберон е за предпочитане
Напълно ВЯРНО! Хем си знам, че не са им качествени продуктите и онзи ден пак си купих от тях съответната леща. Обещавам си повече НИКОГА "ИЗЗИ"! Stop
Момичета,аз работя в магазин, лещата ни  е ИЗЗИ  и винаги вземам от нея. Не ми се е случвало да имам проблеми с нея. Клиентите ми също са доволни!!! Simple Smile Simple Smile

# 784
И аз съм имала фалове с прясно мл."Роса",а и не само с него.Лъжат със сроковете на годност,а и много свинска мас явно слагат.Млякото мирише силно на св.мас!!!Затова вече рядко купувам ,а трябва- за детето заради нужния калций,а за нас-заради профилактиката на остеопорозата,пак нужда от калций.Стова фалшиво мл. ще ни принудят ефересцентни калциеви табл.да пием.

# 785
За маслото Clever, мога да кажа, че наистина е ужасно. Като го разпечатах имах чувството, че режа твърд маргарин, толкова неестествено жълт цвят бяха докарали. Тия да не ни мислят за балъци? Какво като са Билла, само името им е голямо.
За маслото е вярно, но и крема сиренето им е ужасно!!! #Cussing out

# 786
  • Варна
Не зная дали някой е писал по въпроса, но аз да си кажа. Прясното мляко Роса, винаги е с едни срокове на годност, а често се случва като го отворя и тръгна да варя и ли претоплям и се пресича. Няма да го купувам повече.

Това мляко като се нагрее  и после го оставиш да изстине и после се желира. Чудно какво ли има в него , че се получава този ефект.Аз го смених с Фибела , не че знам , че е по-добро.
А за млякото от бабичките - забрави.При тях няма никакъв контрол на кравата , дори и да сме в 10 Европейски съюза

# 787
Момичета,аз работя в магазин, лещата ни  е ИЗЗИ  и винаги вземам от нея. Не ми се е случвало да имам проблеми с нея. Клиентите ми също са доволни!!! Simple Smile Simple Smile
Може би само тази партида е била хубава? newsm78

# 788
Може би само тази партида е била хубава? newsm78

Аз също предпочитам ИЗЗИ. Незнам ... Може и вече да са започнали да я развалят марката....

А прясно мляко Роса - за кое става въпрос - за това в белите пликове като кана, които са ли?

# 789
Прочетох всички страници, отне ми почти целия ден. Не съм изненадана, нито шокирана, винаги съм си знаела че нещата са просто под критичния минимум на контрол на хигиена и всичко останало. За да ядем едно или друго просто си затваряме очите.

Лозови листа "Адела" - пълен боклук, нито едно листо не стана, просто.

Продуктите на Россо никога не съм ги купувала, защото само при вида им ще повърна. За посетителите на Фантастико-бул. Бъкстон: забележете колко "ИЗИСКАНО" са изложени пилешките им охладени продукти!!! (как въобще да си ги купиш)

Печени чушки в буркан - пробвала съм МНОГО МАРКИ и всичките са едни парцаливи и нямат хубав аромат, затова си замразявам сама в камерата.

Киселото мляко, купувам Пършевица (зелена), гледам че никой не я е оплюл, бива я. Преди Родопея ми беше много вкусна, но толкова мазно мляко - НЕМА и се отказах от нея, а и на няколко пъти ми се е случвало да не е така гъста а рядка и гадна.

Топено сирене ХЕЛИОС - няколко пъти съм достигала до мухала, който беше в края на опаковката (а аз го отварям постепенно), беше в срок и го бях купила предния ден... Гадост!

Готови салати не купувам, само майонеза и олио, сурови картофи, моркови и някакви странни неща.

# 790
  • София
За маслото Clever, мога да кажа, че наистина е ужасно. Като го разпечатах имах чувството, че режа твърд маргарин, толкова неестествено жълт цвят бяха докарали. Тия да не ни мислят за балъци? Какво като са Билла, само името им е голямо.
Може да ви прозвучи странно, но четох на страницата на Федерацията на потребителите едни сравнителни таблици и там маслото CLEVER е на едно от първите места по качество. Сравняват се маслеността и количеството на водата. Преди него бяха ARO и DEUTCHEMARKEN BUTTER (дано да съм го написала правилно). Това е положението.

# 791
  • София

Може да ви прозвучи странно, но четох на страницата на Федерацията на потребителите едни сравнителни таблици и там маслото CLEVER е на едно от първите места по качество. Сравняват се маслеността и количеството на водата. Преди него бяха ARO и DEUTCHEMARKEN BUTTER (дано да съм го написала правилно). Това е положението.

И аз четох там, но нещо не ми се видя много читава работата, защото при киселите млека най-добре се класираше Бор Чвор, което трудно мога да приема за реалистично.

Иначе ако ви интересува доста млека пробвах след като отдавна няма вече Здравец и напоследък се спряхме на Елена.

# 792
Странно, досега винаги съм взимала неща на IZZI и са били с добро качество.
Маслото Роса, както и абсолютно всички други в пакетче от 125 гр са пълен бълвоч! Стигнах дотам да си купувам суроватъчно масло на килограм - поне не се рони, а се маже, и мирише на масло, а не смърди неизвестно на какво.

# 793
Когато бяхме на почивка в Трявна,попаднахме на кисело мляко"Боженци"/дано не греша името на селото,където го произвеждат/.Разкош!!!Да,ама Варна е далеч от Трявна и ми останаха само спомените за истински вкусно мляко,при това на ниска цена.После мои познати ходиха в Трявна и също случайно купили от "Боженци".
   Ами,няма ли някой от там да идва насам и да ми донесе малко мляко?! Laughing

# 794
  • София
Когато бяхме на почивка в Трявна,попаднахме на кисело мляко"Боженци"/дано не греша името на селото,където го произвеждат/.Разкош!!!Да,ама Варна е далеч от Трявна и ми останаха само спомените за истински вкусно мляко,при това на ниска цена.После мои познати ходиха в Трявна и също случайно купили от "Боженци".
   Ами,няма ли някой от там да идва насам и да ми донесе малко мляко?! Laughing

Това  е за белият списък  Flutter  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=95792.0

Общи условия

Активация на акаунт