Черен списък на храни и хранителни продукти - Бг

• 288 412
  • 1 823
  •   1
Отговори
# 600
Добре де, съгласен!  Peace  Мисълта ми беше, че все пак ги има тези биологични продукти и тук. За 3-те до 5 години е така наистина, мисля че могат тогава да се означават продуктите като "в преход към екологично чисто производство" или нещо от сорта. Но на някои от въпросните бг ферми мисля, че този период вече е изтекъл/изтича.
Както и да е, цялото ми изказване беше провокирано от това:
биологично чисти храни в българия няма/освен в лабораторни условия/
, което просто няма как да приема за вярно.
Стига толкова!

# 601
  • тук

Ние дълго време преживявахме този кошмар с миризливите сирена и изхвърлените буци (а аз съм много педантична и не позволявам да се изхвърля храна). #Cussing out Но от около година купувам само Роса и сме много доволни.  Joy Трябва да се внимава да не е прекалено прясно, че напоследък са разширили дистрибуцията си и може би не му оставят време да узрее добре. Просто гледайте да е по-твърдо като го купувате. Моите са много капризни двамата и не ядат нищо, което мирише или се "мазни", а да не говорим, ако се руши. А нямам никакви проблеми с Роса-та. Успех   chef

# 602
Вече за втори път купувам веяна скумрия-вакуумирана,в годност,но уви.Да не ви казвам на какво прилича... Sick

# 603
  • София
Риба от Пикадили -никога повече Naughty!Филе от хек-половината вода,скумрия-имаше дъх! Sick Crossing Arms

# 604
Свежо сирене на фирма''Хелиос'' в срок на годност отврат,с кисел вкус

# 605
Руска салата на фирма Жорети - старозагорска е фирмата, ама не се сетих да запиша всичко за нея от опаковката. Вчера си купих една опаковка и вътре имаше две парчета стъкло. #2gunfire

# 606
Ауу, това сирене изобщо сирене ли е  Sick !!! Наистина е отвратително и бих го нарекла всичко друго, но не и сирене! Вече се спомена в тази тема, че не става за ядене, а друго приложение не мога да му измисля  newsm78

# 607
Ами аз след като прочетох за аспартама тук: http://ecosw.dir.bg/kniga/chapter16.htm спрях всякакви no sugar-4eta, а и при дъвките имам напредък Rolling Eyes
Целият сайт е интересен, статии за генното инженерство. Звучи ужасно, не знам дали и доколко е вярно всичко...

# 608
Ауу, това сирене изобщо сирене ли е  Sick !!! Наистина е отвратително и бих го нарекла всичко друго, но не и сирене! Вече се спомена в тази тема, че не става за ядене, а друго приложение не мога да му измисля  newsm78

Това нещо е отвратително, не знам кой би могъл да го яде Sick и защо се пънат и продължават да го произвеждат  newsm78
аз не познавам някой, на когото му е харесало

# 609

Това нещо е отвратително, не знам кой би могъл да го яде Sick и защо се пънат и продължават да го произвеждат  newsm78
аз не познавам някой, на когото му е харесало
на мен ми харесва - въпрос на вкус. и не съм попадала на развалено или мухлясало, чак се учудвам, че толкова хора се оплакват  newsm78
имах предвид топеното им сирене, сега погледнах, че ставало въпрос за свежо  Embarassed

# 610
Лаваца на зърна. Много го развалиха това кафе. Тук ли го пакетират, какво правят... Такава горчилка, все едно пия аналгин...
И естествено всички Нови Бразилии и прочие български кафета - ужас. Пакетират кафе, което в Европа се използва единствено за медицински цели - извлек на кофеин, а ние тук го пиеме.
Горчивината идва от химикалите и по-силното препичане, което е изискване след химичната обработка. 

# 611
Нишесте "Щидеров"-Стара Загора"-имаше червеи!

# 612
вчера в натуралното царевично нишесте на Биосет имаше нишесте малина Crazy.
Ще им пиша да видим...

# 613
 преди няколко дни мъжа ми купи от METRO кашкавал-1kg на lakrima, но много горчи,лепне и не се реже/направо се чупи/,правих на сандвичи/пекан/,панирах - направо ужасно - цялата къща миришеше на "повръщано" ,а и се разтече при пърженето....беше направо отвратителен

# 614
  • София
преди няколко дни мъжа ми купи от METRO кашкавал-1kg на lakrima, но много горчи,лепне и не се реже/направо се чупи/,правих на сандвичи/пекан/,панирах - направо ужасно - цялата къща миришеше на "повръщано" ,а и се разтече при пърженето....беше направо отвратителен

Да ,абсолютно си права.Явно тази партида е кофти,защото досега много пъти сме си взимали и никога не е бил такъв  Sick

Общи условия

Активация на акаунт