Черен списък на храни и хранителни продукти - Бг

• 281 901
  • 1 823
  •   1
Отговори
# 765
labrex сваряваш прясно мляко от гадните бутилки на бабите, които продават по пазарите и като стане поносимо на пипане с пръст се заквасва с друго кисело - 1лъжица на буркан. става и с елена и с друго домашно ако имаш. и не се разваля за 3 дни, а не знам защо изържа поне седмица. а, бурканите се завиват за 4 часа с одеало за да стане заквасването.

Благодаря!  bouquet  bouquet  bouquet

# 766
като стана въпрос за Метро..............
3 бр.Карловска луканка,и трите от вътре с мухъл,вмирисани  Sick
а иначе са си в срок ooooh!

# 767
Момичета, не купувайте мляко от улицата. Говоря за гореспоменатите баби с гадни бутилки. Моя приятелка се беше натровила от мляко, което купила от една такава баба. Оказа се, че кравата е била болна и натъпкана с лекарства, затова отказали да вземат млякото и бабата за да не бъде капо го продала на улицата. Мисълта ми е, че колкото да е "кръщавано", млякото в магазините поне е проверено, за разлика от другото. Друг е въпроса да се купува от познат човек, но от случаен- не! Naughty

# 768
Момичета, не купувайте мляко от улицата.  Naughty

подкрепям,
                не купувайте no

# 769
Купих замразен смлян спанак от Кауфланд, задуших фо с масло и още в първата хапка имаше магарешки бодил и пръст!!! А вкуса беше отврат- трици, конски изпражнения, клечки и треволяци! Спанака в тази "смес" е бил най-много един процент! Направо се отвратих та се га и от пазара не ми се купува като се сетя за бодила в устата ми!!! Close

# 770
  • София
По-нагоре четох за маслото Clever.Наистина е ужасно.всъщност аз вече се отказах да купувам български масла-миришат ми ужасно.Сега съм се спряла на едно-Milmu,много ни харесва.

# 771
  • Плевен
За маслото Clever, мога да кажа, че наистина е ужасно. Като го разпечатах имах чувството, че режа твърд маргарин, толкова неестествено жълт цвят бяха докарали. Тия да не ни мислят за балъци? Какво като са Билла, само името им е голямо.

# 772
Купих замразен смлян спанак от Кауфланд, задуших фо с масло и още в първата хапка имаше магарешки бодил и пръст!!! А вкуса беше отврат- трици, конски изпражнения, клечки и треволяци! Спанака в тази "смес" е бил най-много един процент! Направо се отвратих та се га и от пазара не ми се купува като се сетя за бодила в устата ми!!! Close
Пак леко си се разминала - аз съм си намирала бръмбар... един такъв голям, черен и симпатичен.  Twisted Evil

# 773
  • София
Интересна темичка. И аз да се включа. Лозовите сърмички от Била са ужасни. Взех за бъдни вечер и никой не можа да ги изяде. Абсолютно безвкусни и жилави.

# 774
Пак леко си се разминала - аз съм си намирала бръмбар... един такъв голям, черен и симпатичен.  Twisted Evil
Бръмбъра в смляния спанак ли беше? Ужас! #Crazy

# 775
Не в смлян (пропуснах да уточня) - от замразения спанак, който си е цели листа, оформени на нещо като блокчета. Бръмбарът бе открит във вече приготвената супа.  Sick  Такива ми ти работи!

# 776
Интересна темичка. И аз да се включа. Лозовите сърмички от Била са ужасни. Взех за бъдни вечер и никой не можа да ги изяде. Абсолютно безвкусни и жилави.
от топлия щанд на била ми допадат единствено пилешките бутчета /сигурно и пилетата са хубави, но не съм опитвала/.
 всичко останало-кебапчета, печените меса, сармите и т.н. ми е отврат  Sick

# 777
  • Стара Загора
Обикновено купувам трапезна майонеза"Краси"и проблеми не съм имала.Но до вчера.Беше със срок на годност до 24.04.2007г.Миришеше на гранясало олио.Добре че я опитах,преди да я предложа на гостите.Ще сменям марката,струва ми се.

# 778
  • варненка от София
Не зная дали някой е писал по въпроса, но аз да си кажа. Прясното мляко Роса, винаги е с едни срокове на годност, а често се случва като го отворя и тръгна да варя и ли претоплям и се пресича. Няма да го купувам повече.

# 779
За маслото Clever, мога да кажа, че наистина е ужасно. Като го разпечатах имах чувството, че режа твърд маргарин, толкова неестествено жълт цвят бяха докарали. Тия да не ни мислят за балъци? Какво като са Билла, само името им е голямо.
     newsm10

Последна редакция: нд, 18 фев 2007, 10:19 от MIMI_DJ

Общи условия

Активация на акаунт