Ужасна аритмия! Помощ!

• 353 799
  • 760
  •   1
Отговори
# 150
Лекарите не са ли проверявали и при теб за допълнителна проводна връзка, имало ли е делта-вълна , когато си получила регистрирания пристъп 220 удара?
Когато стана това с 220-те удара в минута, бях бременна с близнаци в седмия месец, имах купища неприятности и системен тормоз(от майка ми)... Случва се инцидентно, от тогава насам общо 3 пъти (ако помня добре) с такава сила(да го нарека). Когато нямам предпоставки за образуване на нерви, най-общо казано, съм си добре. Единичните прескачания от време на време не ги броя. Нямам нерви да се занимавам с отегчени лекари, които или нищо не разбирант или толкова ги мързи, че чак ги боли. Системата не предразполага към търсене на помощ, защото е направо ненормална. Нямам нерви да се занимавам с обстойно обследване на проблема. Добре съм.

# 151
  • София
Ако обаче стане всекидневно едва ли ще кажеш, че нямаш нерви да се занимаваш с отегчени лекари.

# 152
Ами, слава Богу не е всекидневно, но и тогава не съм съвсем сигурна. Просто съм идиот в това отношение...

# 153
  • София
По голям идиот от себе си не познавах до този момент  Peace
Дай боже да останем само двете .

# 154
 Joy Hug И да не се налага да си доказваме, че наистина сме такива...  thumbsup

# 155
  • в джунглата
Въобще не сте идиоти как искам и аз да съм като вас в това отношение ама не става. Аз толкова съм се вторачила в моито сърце че и без проблем аз сама си го намирам и само лекари са ми в главата. Абе общо взето на 30 вече съм за психото..........  Mr. Green

# 156
  • гр. Варна
Всичко е в ГЛАВАТА, не мислете за момента, в който предполагате, че може да ви се случи нещо, променете мисленето си коренно, само в положителна посока, не мислете за проблема, защото ако мислим, че има проблем, ние сами си го създаваме и той става по-голям и от нас дори. Всеки ден си повтаряйте, че сте здрави, че и да Ви прескочи сърцето ей сега голяма работа, минава...Спрях всякакви хапчета, промених си мисленето, или по-скоро въобще спрях да мисля, че имам сърце, че ми създава някакъв дискомфорт и т.н. Промених си начина на хранене, започнах да пия мноооого вода, много да се движа, избягвам всякакви хапове за каквото и да е, и най-важното е, че не ходя по лекари вече, и така, откакто пуснах тази тема мога да кажа, че вече нямам този проблем. Hug

# 157
  • гр. Варна
Въобще не сте идиоти как искам и аз да съм като вас в това отношение ама не става. Аз толкова съм се вторачила в моито сърце че и без проблем аз сама си го намирам и само лекари са ми в главата. Абе общо взето на 30 вече съм за психото..........  Mr. Green
Като си казваш, че си психо то тогава може наистина да станеш, защото една мисъл, която си я повтаряме многократно става истина...т.е. като вземат негативни мисли да ти се прехвърлят в главата просто им кажи "ВЪН", разбираш ли ме, повярвай това е ключът към доброто здраве и самочувствие, ние сами си създаваме нашият свят. Вземи прочети "Подсъзнанието може всичко" или други книги в тази сфера, но за да се промениш трябва да си готова за това.

# 158
Здравейте,нова съм във форума и реших да ви пиша по темата,тъй като добре разбирам как човек се чувства когато получава аритмия постоянно.Надявам се да успея да помогна на някого като споделя собствения си опит.В момента съм на 24г.Получих първата си аритмия когато бях на 9г. и оттогава се започна едно лудо търчене по лекари,правиха ми какви ли не изследвания,получих около 50 различни диагнози и евентуални причини.То не бяха хормонални смущения,то не беше чувствително сърце, емоционалност,стрес,газирано и много много други.С родителите ми сигурно обиколихме повечето лекари в България.Един вика : "Малка си като започнеш да водиш полов живот нещата щя се оправя" и какви ли не други диагнози и мнения и една с една не си съвпадаха,а аз се чувствах ужасно,защото просто исках да разбера какво ми е пък и беше много некомфортно да получавам аритмия в училище,докато си играя на дискотека и прочие....Както и да в един момент си казах вече съм на 18г.,ако беше нещо сериозно за девет години все нещо щеше да ми се случи и просто реших да го приема и си викам за кво да се тъпча с лекарства които всеки различно ми изписва?Реших да взема нещата в свои ръце и просто спрях да мисля за това,започнах да си спортувам и да се движа повече(като казвам спортувам нямам предвид някъкъв режим,правех дълги разходки,от време на време карах колело,ролери и т.н.,съвсем нормални движения просто гледах да не се застоявам примерно 2-3 дни пред телевизора или компютъра без да се движа поне 1-2 часа на ден).И така 2-3 месеца след това се успокоих и аритмията ми намаля.Преди това я получавах поне 2-3 пъти седмично а след това намаля до 1 път на 2-3 месеца,продължих и година след това почти изчезна или като я получавах беше за някакви си секунди до 2-3 мин максимум,както казах вече съм на 24г. и последния път като я получих беше два месеца преди 23-тия ми рожден ден за около минута.Така,че мили момичета и жени,вярно е че болестите са страшни,но понякога е по-добре ако човек просто се вземе в ръце и престане да се притеснява.Какво щеше да се случи с мен ако бях продължила да пия всякакви лекарства в продължение на тия 15г.  Ами това е ,надявам се да да успея да помогна на някого с историята си.... Simple Smile

# 159
  • Абсурдистан
Хей мадам23, радвам се да те срещна в темата.
Още повече се радвам, че вече си разбрала това което ти говорихме преди няколко години.
Браво, браво! Страхотен успех!

Ето вече предаваш опита си на други. Аз ти казах, че така ще стане! Wink

# 160
  • гр. Варна
Хей мадам23, радвам се да те срещна в темата.
Още повече се радвам, че вече си разбрала това което ти говорихме преди няколко години.
Браво, браво! Страхотен успех!

Ето вече предаваш опита си на други. Аз ти казах, че така ще стане! Wink
newsm51

# 161
 Tired От три дни съм на периоди с досадни екстрасистоли... Отвратително е!  Close Все едно имам птиче в гърдите, което се опитва да излезе през гърлото. Чувството е като, че ще си изплюя сърцето и когато прескока е по-голям, се получава спонтанно подкашляне. Като вляза в такава фаза фаза, са пред 20 секунди. Сутринта, след 9, после престанаха и сега пак. Няма причина от емоционално естество. Вероятно се дължи на системно недоспиване... Ужасно е, ужасно, ужасно! Cry Взех половин Конкор преди 20 мин. Дано не продължат. Имам и тежест в гърдите. Не е някаква супер голяма, но просто я има. Не е като без нищо.

ПП. Конкорът явно подейства. Тежестта изчезна и прескачанията почти спряха.

Последна редакция: нд, 11 юли 2010, 20:43 от Бижy

# 162
  • гр. Варна
Аз имах такъв период, прескачанията започваха още със ставането ми, и когато се случеше така, продължаваха през целия ден, наистина ужасно, но наистина не си мисли лошо...А недоспиването и мен ме мъчи много, но така ще е засега ....

# 163
О, не мисля лошо! Peace Просто е много дразнещо и досадно. Close  Днес, със ставането взех половин Конкор и сега е кротко, и няма нито едно прескачане. Сигурна съм, че при мен се получава от системното недоспиване. Лягам най-рано в 2, а сутрин на никого от съседите не му дреме, че на мен ми се спи... Бормашините и тропаниците започват още в 8! Crossing Arms Освен това работя и нощни смени...
Благодаря, Мадам! Hug

# 164
  • Абсурдистан
Това с шума от съседите е убийствено.
Няма значение колко часа е, щом е почивен ден, за мен не трябва да се тропа.
Всяко едно принудително събуждане, особено придружено с шум води до огромни последици не само в нервната система, но и в сърдечно-съдовата.

Бижу - конкор-а не ти ли сваля много кръвното?

Общи условия

Активация на акаунт