Отговори
# 120
Здравейте и от мен!
Поизпреварих дъжда и се прибрах преди него Laughing
Ходих до аптеката-купих си лигнин,защото където ще раждам искат,дамски превръзки и кремче за гърди Лансинокс!С тези неща приключих и моят багаж за болницата е купен.Остава сега да почна за бебчо да пазаря!
Стискам палци всичко с Велизара да е наред!Не искаме повече лоши новини.Дано бързичко се оправи и скоро да си е в къщи! Praynig

# 121
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добър ден и от мен!

Стискам палци на Велизара всичко да е наред!  fingerscrossed

Мойте контракции продължават, но все пак са по-слаби. Лежа доколкото мога с малката и се надявам всичко да е наред, че майками и мъжът ми се връщат единя довечера другия утре и ако стане нещо незнам къде ще оставам Йоана.

# 122
Здравейте мами  Hug
Днес деня ми започна  Crazy с егати новината, фирмата в която работя е прекратила договора си с ЗОИ  ooooh! ииии сега ще се подписва с друг фонд,нооо кога ,надявали се до 1 .12 Та съм в чуденка,ходя в Шейново,те имат пакет за ЖК 300 лв,който по принцип трябва да си ги вземат от ЗОИ,е да ама той пакета е за цялата бременност а аз съм в средата на 8 ми месец,останалото ще трябва аз да си го платя.А някой знае ли колко струва раждането в шейново, аз ще си взема направление но от фирмата ми могат да ми осребрят до 500 лв за периода в който нямаме договор с друг фонд. Аз хем съм щастлива за това че прекратиха този договор защото зои са пълни нещастници хем ако родя преди да се подпише друг договор не е добре защото ще е по здравна каса
Eses Hug Hug Hug, нещо много колежки се намерихме:о) Ще ти пиша на личми, за да не спамим темата!
Стискам палци и   Praynig за Велизара! Сигурна съм, че тя и малкият ще са добре!!! Момичета пазете се! Май всички трябва да намалим темпото вече!

# 123
Ninanb, никакво раждане толкова рано! Говори му на бебо, че има време и трябва да постои вътре още малко. Praynig

# 124
Велизара с теб сме мила, дано всичко е наред   Praynig Praynig

Нина стискай рано е още  Praynig

# 125
Здравейте мами,
аз да се оплача  Cry вчера изведнъж много ме заболяха ребрата,падна ми кръвното,едни топи вълни ,това за 10 минути и днес бебо почти не помръдва,едва усещам някой движения и то след като го побутна.Дано да спиако продължи така още малко и ще ходя на лекар

# 126
Аз днес съм с едно ниско кръвно 110/60, което си е нормално за мен де. По кълко пъти получавате контракции? Моите са около 10тина, но са леки и бързо преминават.

Дано с Велизара и бебето всичко е наред и да е в добри ръце!  Praynig Praynig Praynig

# 127
  • София, в момента в любимото ми село Железница
АБе аз стискам, но въпреки, че раждах секцио миналия път имах и 10часа родилни контракции. Определено тези напомнят на тях и са доста болезнени. Обадих се на баба да идва от село /поне до два часа ще стигне/, че да няма изненади. Wink

Сасано мойте са през 12-15минути по 20-30секунди! Което си е много.

# 128
  • sofia
Здравейте ,мамчета!Стискам палци на Велизара всичко да е ок thumbsupИскам да попитам по-опитните майчета за съвет!купих си половината козметика на бебка на бюбхен,а останалата ми подариха на клоран,но в аптеката ми казаха,че всичко трябва да е на една марка,защото можело да се отключат алергични реакции smile3506

# 129
ох поразмърда се това човече,само ме стряска.През ноща сънувах че съм родила- момиче  Laughing за кой ли път вече и трябва да и сменя памперса,беше се опикала цялата,носих я да я мия а тя се смееше,а аз бях супер непохватна,едва я събличах и обличах

# 130
Илиана и аз бях в чуденка по този въпрос.,че и нащите са различни.питах една позната аптекарка и тя ми каза,че е по-хубаво ако н са на 1 марка поне да са сходни като състав.не мога да го обясня по-точно,ама не едното да е с алое вера ,а другото  на  лайка примерно.  Embarassed   извинявам се ама по-точно не мога да го обясня .а пък то ако ще има алергии и от еднакви можеда е ...

# 131
Илиана и аз бях в чуденка по този въпрос.,че и нащите са различни.питах една позната аптекарка и тя ми каза,че е по-хубаво ако н са на 1 марка поне да са сходни като състав.не мога да го обясня по-точно,ама не едното да е с алое вера ,а другото  на  лайка примерно.  Embarassed   извинявам се ама по-точно не мога да го обясня .а пък то ако ще има алергии и от еднакви може да е ...
Есес  hahaha тоясън ми е до болка познат.последният път като се събудих и му викам на моя аз един памперс не мога да сменя дори на сън ,а какво ще стане наяве?

# 132
Стискам палци на Велизара!Дано бебчо потрай още и да не бърза да излиза. newsm17
Аз да се оплача,че вече от две седмици като се събудя към 4ч. и няма заспиване до към 6-7ч.-направо мъчение,и после като заспя се събуждам към обяд със главоболие. Weary
С покупките още сме на никъде и все сънувам едни глупости,че раждам а нищо не е купено.Тези дни чакам таткото да се прибере и отиваме на пазар,че да ми е малко по-спокойно.
Приятен ден на всички мами и дано няма оплаквания! smile3503

# 133
  • София
и да не се лишаваме от тортички, но поне през ден  Laughing

Това много ми хареса, ще гледам да го спазвам  Joy И без това толкова празници предстоят  Simple Smile

# 134
З д р а в е й т е ! Дано всички притеснения около Велизара се решат по най-благоприятния начин  Praynig Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт