Отговори
# 195
Ради, наистина пробвай първо с Осцилококцинум. При мен в началото подейства, но от вчера пак започнаха наново симптомите, та за това сега ще пробвам с едно друго - Гелсемиум се казва, пък да видим Simple Smile

petichkata, добре дошла при нас Simple Smile

# 196
Поли,знаех си че си ти ама и аз си викам няма да се обаждам,че да не съм се припознала.Ей,сега ако знаешкак ме е яд...........

# 197
Ради и моя съвет е да пробваш с Осцилококцинум, дано ти помогне Hug

petichkata добре дошла при нас, желая ти леки последни метри до финала   bouquet

момичета усещали ли сте бодежи в областта на срамната кост, бебо преви нещо и на моменти ме прерязва  newsm78 дали слиза надолу така или е нещо другo?

# 198
INVISIBLE  спокойно и мен там си ме прорязва от време на врема и имам бодежи но явно така е нормално а и твоя бебчо скоро може да си излезе  Hug Partyднес и аз си купих комплекта на авент НЕЖНО НАЧАЛО  и най важното ИЗБРАХ СИ ВЕЧЕ ОКОНЧАТЕЛНО КОШАРКА И СКРИНЧЕ много се радвам за което като ги взема ще ги снимам за да ви ги покажа- много са сладки smile3521
  НА   МАМЧЕТАТА С ПРОБЛЕМИ  Hug Praynig СТИСКАМ ПАЛЦИ ВСИЧКО ДА Е НАРЕД  Hug

# 199
Хайде едно среднощно включване и от мен...
по темата за свекитата. малко преди да ви прочета, получих съвет да се нахраня първо, че яденето ще изстине... на моята сърдита реакция.. "няма да ям сега, ще ям когато реша" получих строгата забележка "няма да ми повишаваш тон".. това беше свекър ми, а свекърва ми се опита да въдвори мир.. че в повече й идваме двама сърдити... 
Много ми помагат за Дарин, те го гледат докато аз съм на работа... но просто ми писва да ми дават съвети за елементарни неща...
Като го пиша, и толкова се ядосвам, че направо забравих какво друго исках да напиша.

За стерилизацията - ако имате стерилизатор - направете я в него, трябва да има упътване към стерилизатора.. Доколкото помня (сори, старост) клапичката на помпата на Авент НЕ се стерилизира - това кръгче, дето от другата страна е *. Стерилизацията важи 2-3 часа.
Petichkata, добре дошла при нас, и весело прекарване!!!

# 200
Благодаря ви за съветите мами Hug
Според мен тези болки в срамната кост, които имате се дължат на това, че се разширява за раждането, на само така предполагам.Мен нито встрани ме боля, нито там,просто май доктора си е прав и не се разширих.

Ninab, пробвай следното нещо за втвърдяването на корема - вдишай повечко въздух през носа със затворена  уста, задръж 1 сек.  и издишай с уста, все едно изговаряш буквата О. Повтори няколко пъти. Дано ти помогне!

# 201
 Simple Smile   мамчета, и аз не спя - имам контракции на 20-30 минути с продължителност 30-40 секунди и са леко болезнени. Изпих три хапченца Но Шпа. Надявам се да не родя тези дни, че ми се иска да дочакам поне 13.11. Иначе корема ми е вече по-ниско. Аз си усещам разликата. Не знам какво предстои тази нощ и през деня, ама ми стискайте палци    Simple Smile

Да, болките в срамната кост са от разтягане на тазовите кости за раждането. Не се притеснявайте    Hug

# 202
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добро утро, тумбачета!   bouquet

Като че ли днес съм друг човек.  Mr. Green Нищо не ме боли! Срамната кост боли от разширяването на таза, а обикновено когато слиза бебето и походката ти си изкривява още повече като на пате Laughing и осещаш натиск! 

@->-- wild flower  надявам се, че всичко е наред!  fingerscrossed бебчо да остане на топло в мама още малко. Рано му е да излиза. Имаче и на мен ми е паднал корема вчера. Сега осещам едно облекчение и имам чувството, че мога да дишам. Явно много ме е притискало дзверчето.

# 203
Добро утро мамчета
 аз вече съм будна и даже закусвала не ми се спи а после кой знае как ще искам да си поспивам  Heart Eyes
  пожелавам на вс Heart Eyesвсички един усмихнат ден

# 204
Добро утро и от мен! И аз съм будна отдавна, закусила, изпила кафенцето, даже започнах да се вихря вкъщи, но седнах да ви прочета, че два дена съм ви изтървала. Вчера ходих да си взема болничния и да го занеса на шефа! И после - хайде по магазините - върнахме се по тъмно и накупихме почти всичко. Heart Eyes Голям кеф беше!
Стискам палци на мамите с болежки! Praynig Мен като спя от известно време ме болят много хълбоците. Явно започвам да се намествам за раждането. Вчера на консултацията ми казаха, че на 21 ноември като отида ми дават документите за болницата за всеки случай. Направо онемях #Crazy
А иначе кръвното ми беше 100/50 и то след едно кафе. Joy В понеделник давам кръв и урина и ще видим резултатите.
Приятен ден на всички.

# 205
  • На брега на реката
 Добро утро и от мен. Аз след малко съм на лекции, ама не за бременни  Sad А така ми се спи, пак се въртях, беше ми задушно и шумно. Нещо бръмчеше цяла нощ  #Crazy
 Като ви слушам с тия контракции, аз вече не помня кога за последно имах...и са толкова леки и на рядко. Стискайте още малко, че бебоците съвсем да се развият!!!
С покупките и ние сме почти готови. Само количката се забави по пътя, останаха и разни шишенца, козметика и биберони. И сме готови  Mr. Green Ама така като гледам, дрешки едва ли ще спра да пазарувам, няма омръзване  Joy
Вие ще вземате ли чувалче за количката. Вчера видях едно невероятно, с дълги ръкавки, адски мекичко. Обаче дали да го взема, дали ще влезе в употреба  newsm78
Karacheviyska, не се шашкай. на мен документите ми ги връчиха още преди десетина дни, когато ми издаде болничния за майчинство  Simple Smile

# 206
Добро утро и от мен!

Как спахте?Аз съм будна много отдавна.Закусих,пих млекце  Laughing даже малко поизчистих из къщи и след малко мисля да почвам да готвя!
Мами от Варна-днес сме на лекция в МУ нали?Аз не ви познавам и незнам как ще се намерим!

За бодежите в срамната кост-това е от разтягане на тазовите връзки!И аз съм така,особено сутрин докато се раздвижа,после като,че ли отминават болките.

Желая лек и спокоен ден на всички!На мамите с болежки бързо оправяне! smile3525

# 207
Добро утро и от мен!

petichkata, добре дошла!  bouquet

Аз два дни не съм ви чела че нали мъжа ми си беше тук и му обръщах повечко внимание. Тази сутрин замина и пак съм сама... Cry

Мами, укротявайте си бебоците да стоят на топло та да порастнат още малко preggo !  Аз контракции имам рядко и то са напълно безболезнени.

Радвам се че с Велизара всичко е наред, дано и така се задържи полужението.

За свекитата- моята е добричка, но понякога прекалява с угриженоста си (цитирам "Аз трябва да взема да ти сваля пердетата да ти ги изпера" ), а когато става въпрос за бебето, ми става направо непоносима - имам чувството, че тя ще ражда и тя ще го отглежда, а ние с мъжа ми сме само странични наблюдатели. Последното й изказване беше, че бебето трябва да спи на възглавница поне 2см.  Shocked Аз съм решила да не й обръщам внимание, че и с тази хормони трябва да се побъркам...

Някой има ли новини от Етърнити и малката Цвети?

Хубав ден на всички!

# 208
Добро утро мацки!
Така закусих тази сутрин ,че сега едвам дишам и още ми се хапва нещо сладко направо ужас.
Миленка другия път ако те мярна се обаждам,бъркам не бъркам то на мен много често ми се случва да се припознавам .Ти защо не дойдеш днес на семинара ако си свободна?
Сисето рагледай снимките от варненските срещи все някой ще познаеш.
Бамби от кой кошарки си избра ,тези дето чакаше каталога ли?
petichkata  добре дошла на финала   bouquet!

# 209
  • София
Добро утро!

Благодаря ви за отговорите момичета! newsm51 Ще пробвам някои съвети, дано да успея да я пусна!
И аз имам такива болки в срамната кост и то от много отдавна. Много е неприятно!

Petichkata, добре дошла и един страхотен бебок на финала!
@->-- wild flower, дано всичко да е наред и бебчо да изчака още малко!

Ние днес ще ходим да вземем матраче на бебчо, че нещо се замотах и ще гледам и за ваничка. И с това ще приключа с покупките поне засега.

Лек и усмихнат ден ви пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт