Кодове за Ла Редут 16

• 50 893
  • 633
  •   1
Отговори
# 435
Привет на всички!Дано,не се повтарям,но не го видях този код
 - 24112 - при поръчка над 64Е от новата колекция - подарък сак Лафума ето този

# 436
  • Ку-куландия
Някакви идеи,как да намаля това ,преди да са го намалили и да не му действа код?   bouquet
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7739842& … ue&ksource=-1

В по предна тема се обсъждаха, някой тогава каза че цената им тук е наполавин.

# 437
Някакви идеи,как да намаля това ,преди да са го намалили и да не му действа код?   bouquet
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7739842& … ue&ksource=-1
Сори, но те вече са намалени с 20% #Cussing out

# 438
Момичета здравейте,чета ,но не мога нещо да се ориентирам.Направих си поръчка,сега я чакам д апристигне.Но не мога да разбера тези кодове аз ли трябва да ги получа,за да мога да ги ползвам.Моля да ми обясните и се извинявам предварително,ако въпроса е досаден

# 439
Дали мога да намаля тези олекотени завивки с някой код може да ми препоръчате и някой други , че тези са 500гр. дали няма да държат пък много горещо ? Сложила съм две такива в кошницата имам и други стоки.

# 440
Момичета здравейте,чета ,но не мога нещо да се ориентирам.Направих си поръчка,сега я чакам д апристигне.Но не мога да разбера тези кодове аз ли трябва да ги получа,за да мога да ги ползвам.Моля да ми обясните и се извинявам предварително,ако въпроса е досаден
[/quote
Можеш да ползваш и такива, които не са ти пратени лично стига да ти се вържат, пробваш от първа страница има доста които стават без да са ти пратени.

# 441
  • София
Дали мога да намаля тези олекотени завивки с някой код може да ми препоръчате и някой други , че тези са 500гр. дали няма да държат пък много горещо ? Сложила съм две такива в кошницата имам и други стоки.
Най-добре ги намалява 31100,поне на мен,но ми е лично пратен.Аз също се колебаех за завивките,но сложих такива от 350 гр.

# 442
искам да ви попитам , действа ли все още кода за дюшека?

# 443
  • София
Момичета,регистрирах се тук- http://ovpc.forumpro.fr/index.htm,отговорих в тема,но не се виждат никакви кодове. newsm78
Къде бъркам?

# 444
  • Бургас
Кодовете за редута са в : този раздел Всяка тема е за различен код и за да го видиш трябва да отговориш в съответната тема  Peace

# 445
искам да ви попитам , действа ли все още кода за дюшека?
На първа страница има два кода за дюшека 22594 и 23159, при мен и при двата ми дава подарака, но и ми изписва, че кода не съществъва.

# 446
  • София
Кодовете за редута са в : този раздел Всяка тема е за различен код и за да го видиш трябва да отговориш в съответната тема  Peace
Благодаря ти,сърдечно!!!Вече трети или четвърти път ми помагаш и ме насочваш!  bouquet  bouquet  bouquet

# 447
Момичета дайте някой действащ код за БД,пробвах всички от първа страница,но при мен нищо не действа.

# 448
  • Бургас
Evka за нищо  Hug Ето и покани за намаление на Spiderman, Littlest Petshop, Hello Kitty :
цък

# 449
mini_79,мого,ама много ти благодаря  Hug
сега ще тьрся другата тема.

Общи условия

Активация на акаунт