Кодове за Ла Редут 16

• 51 013
  • 633
  •   1
Отговори
# 210
откакто ми пратиха кода за тренча и го оползотворих максимално и от двата акаунта не са ми пращали никакъв код, само покани за разпродажби
направо се чувствам прецакана  Crossing Arms
иначе вече ми остава точно една поръчка да получа от 6-те с кода за тренча  Peace

# 211
Момичета newsm03! Днес получих  поръчката си от 22.10 с код за пътни чанти и сосиерки.  Във фактурата също пишеше чанти и сосиерки, а в кашона се оказа сосиерки и ПРАХОСМУКАЧКА. newsm09 smile3506 newsm44

# 212
откакто ми пратиха кода за тренча и го оползотворих максимално и от двата акаунта не са ми пращали никакъв код, само покани за разпродажби
направо се чувствам прецакана  Crossing Arms
иначе вече ми остава точно една поръчка да получа от 6-те с кода за тренча  Peace

Какво да кажем ние, нито код за тренч, нито за поларено сако... И на мен ми се искаше да се възползвам от великите намаления, но уви!  Sad Дано следващия път не ме пропуснат, ама знам ли ги... 

# 213
Момичета newsm03! Днес получих  поръчката си от 22.10 с код за пътни чанти и сосиерки.  Във фактурата също пишеше чанти и сосиерки, а в кашона се оказа сосиерки и ПРАХОСМУКАЧКА. newsm09 smile3506 newsm44
Еми на далавера си  Laughing Някои от нас си платиха 10 евро за тази прахосмукачка.

# 214
  • Стара Загора
Oxana, кой код/,че нали са 3/ за пьтните чанти ползва?

# 215
  • In The Middle Of Nowhere
Еми на далавера си  Laughing Някои от нас си платиха 10 евро за тази прахосмукачка.

Да не са объркали нещо и вместо, на който си я е поръчал да са я сложили при теб, кофти е ако някой няма да си я получи.

# 216
Някои поръчвал ли е този детски комплект искам да разбера дали се вмества в двата килограма newsm78

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8054967& … ue&ksource=-1
На митницата идва  Peace

# 217
Аз ползвах код22578.

# 218
Здравейте, мили момичета Hug Grinning
Имам молба - ако някоя от вас има полареното сако 38/40 или 42/44 и желае да се раздели с него, ще бъда щастлива да го купя Grinning Благодаря  bouquet

# 219
Аз ползвах код22578.

И аз го ползвах миналата седмица, а дано и при мен се объркат  Money

# 220
  • Пловдив
Аз ползвах код22578.
И аз го ползвах миналата седмица, а дано и при мен се объркат  Money
Ами то нали пишеше че с него мога да се намали прахосмукачката....та може заради това,ти сигурна ли си че не са ти изтеглили и 10 евро за нея Simple Smile Ама си щастливка де.....аз голямо чакане и направих докато успея да я поръчам и получа Simple Smile
Здравейте, мили момичета Hug Grinning
Имам молба - ако някоя от вас има полареното сако 38/40 или 42/44 и желае да се раздели с него, ще бъда щастлива да го купя Grinning Благодаря  bouquet
Ами чакам го с поръчки от 02.11 и 05.11 - 3 бр и ще са ми за продам и размяна сигурно,та ако дотогава не си си намерила пиши ми на лични Simple Smile Или аз ще те търся  Hug
В тази връзка да питам нещо ......момичета прахте ли го това поларено сако и на каква т-ра и с центрофуга ли,чудя се ще се намачка ли и ще трябва ли да се глади  newsm78 Щях да го нося на химическо,но ми е далеко и не ми се ходи сега за това само  Hug

# 221
  • София
......момичета прахте ли го това поларено сако и на каква т-ра и с центрофуга ли,чудя се ще се намачка ли и ще трябва ли да се глади  newsm78 Щях да го нося на химическо,но ми е далеко и не ми се ходи сега за това само  Hug

Aз си го изпрах в пералнята, на 40 градуса, с центрофуга на 800 оборота и си е ОК. Не се намачква.  Виж тренча обаче (моят е от микрофибър с големите пластмасови копчета) мнооого се мачка.

# 222
  • Пловдив
 Embarassed по темата с прането...
Тренча с големите копчета го изпрах с други черни дрехи с прах за черно... Обаче изненада - цялото е налепено със светли власинки. При предното пране бях пуснала разни плетени блузки и явно е останало в пералнята. Сега се чудя как да го изчистя  Rolling Eyes Ма много лепи тази материя...  Crossing Arms Има разлика в материите с предния тренч с металните копчета. Майка ми си го носи таласъмския тренч и нито е толкова мека материята, нито се накача с мъхове  newsm78

# 223
  • Шумен
......момичета прахте ли го това поларено сако и на каква т-ра и с центрофуга ли,чудя се ще се намачка ли и ще трябва ли да се глади  newsm78 Щях да го нося на химическо,но ми е далеко и не ми се ходи сега за това само  Hug

Aз си го изпрах в пералнята, на 40 градуса, с центрофуга на 800 оборота и си е ОК. Не се намачква.  Виж тренча обаче (моят е от микрофибър с големите пластмасови копчета) мнооого се мачка.
А глади ли го? Аз се чудя как да го изгладя.  newsm78

# 224
sis7,ако нещо не съм пуснала до тогава,ще ти пиша! Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт