Кодове за Ла Редут 16

• 50 909
  • 633
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Покани за Vente Privée Fitness: Sport-Elec, Nike, Slendertone, adidas...

Понеже не се отваря, си позволявам да пусна пак поканата за намаление ФИТНЕС, валидно от 7.00ч. на 18.11. до 24.00ч. на 19.11.

SUSONCHO, това са уведомителни покани, в които ни съобщават, че ди кои си стоки, могат да бъдат купени на намалена цена в определено време. В случая има намаление на спортни стоки с 60%, което ще е валидно от вторник сутринта до сряда в полунощ.

ПС. С mimi_blanco сме писали заедно, извинявам се за дублирания линк, но ще го оставя, защото така или иначе за него съм отговорила на SUSONCHO.  Peace

# 301
може ли въпросче с извинение, че сигурно е коментирано, но не съм видяла Blush

пробвам кода за матрака и го дава, но пише след 12 седмици: всъщност ще приеме ли така и да ми пратят нещата, а самият матрак - след 12 седмици, или ще ми откажат поръчката newsm78

мерси Hug

а, ако междувременно на някой му се вмята някой особено далаверски код, дето дава поне бд, че играчка ще поръчвам, а не ми хваща нито един код за бд от 1вия пост Crazy

# 302
  • Стара Загора

Понеже не се отваря....

E, kak да не се отваря?!  newsm78 Пуснала сьм точно страницата, в която всеки, който иска да си впише имейла и да си прати покана.  Peace

# 303
  • Дълбоката провинция

пробвам кода за матрака и го дава, но пише след 12 седмици: всъщност ще приеме ли така и да ми пратят нещата, а самият матрак - след 12 седмици, или ще ми откажат поръчката newsm78

мерси Hug

а, ако междувременно на някой му се вмята някой особено далаверски код, дето дава поне бд, че играчка ще поръчвам, а не ми хваща нито един код за бд от 1вия пост Crazy

Снощи пуснах масата за игра и колата с фигурките и 61425 ми даде БД. Mr. GreenИ двете неша бяха намалени. Peace

# 304

мерси Hug

Има няколко варианта:
1. Да ти анулират поръчката.
2. Системата изобщо да не я приеме.
3. Със сигурност няма да ти изпратят матрака по-късно.. ако евентуално ти мине поръчката Simple Smile

# 305
  • Там....където всичко е възможно ....

мерси Hug
Изобщо няма да ти даде да си валидираш поръчката Peace

# 306
Момичета, една молба- на някой който му работи кода за полареното сако и няма да го ползва, искам да поръчам едни боти на Катерпилар за мъжа ми- много добре ги намаляше, но вече не ми работи и на двата акаунта, може ли да ми го поръча? Давам паричките веднага, поемам и доставката! От София съм, пишете ми на лични! Ето линк за ботите: http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4184262& … ue&ksource=-1 - сега с различни кодове ги намалям максимум до 112 Е, с кода за полареното беще към 80-90 май. Hug

# 307
Момичета, една молба- на някой който му работи кода за полареното сако и няма да го ползва, искам да поръчам едни боти на Катерпилар за мъжа ми- много добре ги намаляше, но вече не ми работи и на двата акаунта, може ли да ми го поръча? Давам паричките веднага, поемам и доставката! От София съм, пишете ми на лични! Ето линк за ботите: http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4184262& … ue&ksource=-1 - сега с различни кодове ги намалям максимум до 112 Е, с кода за полареното беще към 80-90 май. Hug
Кода за полареното сако намаля с максимум 15 евро,така че явно с някои друг код си ги намалила на 80-90  Peace
Пробваи merci  Peace Стават на 112,80+БД.

# 308
Мерси, да пробвах с мерси вече, това е най-доброто възможно. Имах предвид кода за полареното от сорта 61549, 61581 - те даваха по-големи отстъпки от 15 Е - 40 от 80 и тн.

# 309
Мерси, да пробвах с мерси вече, това е най-доброто възможно. Имах предвид кода за полареното от сорта 61549, 61581 - те даваха по-големи отстъпки от 15 Е - 40 от 80 и тн.

Сега пробвах 21911 намаля ги на 96евро Peace

# 310
  • Бургас
Поръчвала съм с този код и се сетих, че за него питаш, но като пробвах сега-не ми работи вече за нито един от трите размера (иначе добро намаление даваше)  Rolling Eyes Дано да има някой, на който да му се хваща (ако е валиден все още изобщо)  Peace

# 311
  • София

Понеже не се отваря....

E, kak да не се отваря?!  newsm78 Пуснала сьм точно страницата, в която всеки, който иска да си впише имейла и да си прати покана.  Peace

Извинявам се, очаквах да видя самата оферта. Това за разпродажбите с изпращане на покана, за първи път го чувам и виждам и за това не съм го разбрала  Peace

# 312
Кодовете за полареното якенце от първия пост вече май не действат Rolling Eyes
Или поне при мен,но намерих други
T38/40:68837
T42/44:78743
T46/48:78824

76015-taille 38/40
76031-taille 42/44
76066-taille 46/48

Последна редакция: пт, 14 ное 2008, 12:35 от tuiti

# 313
Victoria_R пиша на лични имам доста кодове  само до 111 евро ги намалям           е това е  101  евро по вече никс                                                                                   

Последна редакция: пт, 14 ное 2008, 13:38 от pepina78

# 314
Мацки,да питам колко е разликата от номер до номер?За полареното сако става дума!Пратиха ми мерките на 46/48 и майка ми каза,че нейната връхна дреха била по-малка с 2 см.Да рискувам ли с 42/44 или не? Rolling Eyes Чудя се вече...
Най-накрая и аз получих прахосмукачката! Mr. GreenНе е зле,като за 20 лв. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт