Кодове за Ла Редут 16

• 50 954
  • 633
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте,момичета!Понеже си получих първата поръчка,за която използвах код 22578-подарък пътни чанти и сосиерки,но явно офертата е вече само за пътни чанти без сосиерки,защото не са ми изпратили!Кода е само за подарък на нови потребители и не ми даде нито безплатна доставка,нито намаление(но явно не съм избрала правилните продукти).Та въпроса ми е някой скоро използвал ли е този код,и колко намаление му е дал и какъв подарък?Благодаря на всички предварително  bouquet

# 316
Момичета, нещо не ми работят кодовете за плюшените кравички и патетата  newsm78

Нали бяха 30856 и 30848 ? Някой пробвал ли ги е тези дни....

# 317
 Наскоро се регистрирах в сайта на Ла Редут, с помощта но пътеводителв и-нет, понеже не знам френски, бих ли могла да помоля някой да ми преведе това/получих го  на мейла/:
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=347a6d0e7954543a01
  newsm53Благодаря предврително, ако някой ми помогне.

# 318
  • Бургас

На мен ми работеха на 11.11., а на следващият ден вече ми ги изписа като невалидни  Confused

# 319
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата

На мен ми работеха на 11.11., а на следващият ден вече ми ги изписа като невалидни  Confused

Днес не работят при мен

# 320
  • Пловдив
Момичета, една молба- на някой който му работи кода за полареното сако и няма да го ползва, искам да поръчам едни боти на Катерпилар за мъжа ми- много добре ги намаляше, но вече не ми работи и на двата акаунта, може ли да ми го поръча? Давам паричките веднага, поемам и доставката! От София съм, пишете ми на лични! Ето линк за ботите: http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4184262& … ue&ksource=-1 - сега с различни кодове ги намалям максимум до 112 Е, с кода за полареното беще към 80-90 май. Hug
с код 28177 на мен ми ги намаля на 96евро с доставката 101е ,но ми е пратен лично.

# 321
някой успя ли да използва 31100?

# 322
някой успя ли да използва 31100?
какво точно те интересува за този код

# 323
Момичета,помогнете! Опитвам се да намаля артикули прикс мини, но не успявам с нито един от кодовете на първа страница- при мен не работят. Единствено с 39691 успявам но не ме устройва намалението Rolling Eyes

# 324
Момичета,помогнете! Опитвам се да намаля артикули прикс мини, но не успявам с нито един от кодовете на първа страница- при мен не работят. Единствено с 39691 успявам но не ме устройва намалението Rolling Eyes
Кажи какво е туй нещо де Simple Smile

# 325
с този код 31100 можеш да намалиш не намалените прикс мини,също така дава и безплатна доставка при  остатък поне 20Е ако не се лъжа.кода действа и за не намалени от новата колекция.дано да съм помогнала

# 326
с този код 31100 можеш да намалиш не намалените прикс мини,също така дава и безплатна доставка при  остатък поне 20Е ако не се лъжа.кода действа и за не намалени от новата колекция.дано да съм помогнала

# 327
на какво действа 39691

# 328
Става въпрос за детски дрешки. Пробвах и с 31100 но изобщо не ми ги намаля. Ще пробвам пак по-късно. Благодаря на всички.  bouquet

# 329
31100 намаля от новата колекция -30 евро от 50,БД дава ако остатъка след намалението е минимум 45 евро

Общи условия

Активация на акаунт