Горди мами ЯНУАРКИ избират най-красивите колички и кошарки!

• 13 699
  • 299
  •   1
Отговори
# 180
най-рано началото на декември ще идвам, то до тогава ще се организирате за друга среща, за това не писах по повод скорошната
от две вечери съм с яки контракции, с предишната бременност не им обръщах внимание, ама сега като зная с какви бях като раждам и почвам да се шашкам лекинко  ooooh!

# 181
Тогава много си почивай, вече трябва да се пазим.  Hug

# 182
айде и аз да се включа...първо да се извиня че пропуснах срещата...ама в последния момент ми дойдоха едни приятели на гости и нямаше как...иначе и на фризьор ходих и нова прическа...ама на другат среща...здраве да е, важното е че сте си изкарали страхотно...по снимките личи...
Доника честита ти Коледа тогава...ама за Коледа ти пожелавам пак да има подарък...
да ти кажа майка ми има пекарна, Мулинекс и е много удобна...хляба става вкусен, само дето откакто съм бременна ми се гади от миризмата на печен хляб и доста зор видях в началото като правеше,а аз бях при нея...все навън си стоях...а преди това ми беше любимата миризма...луда съм на тема солени тестени неща...всичко обичам...това между другото е единственото което не ми понася откакто съм бременна...
Поздравления за новите придобивки и лека вечер...

# 183
  • София
Добро утро, момичета  bouquet
То си е доста мрачно и студено, ама май вече си му е и време.....
Аз съм още три дни на работа и после излизам отпуска, ама май по-бързо ще ни прокарат нета, та може и да не зачезвам от темичките, аз така и искам де, защото иначе ще ми е много мъчно, свикнах с вас, а и набавянето на информация така ми е по-лесно.....
Гледах снимките, страхотни сте всички  bouquet
И дечицата, и майките- поздравления от мен  bouquet
Доника- честита придобивка и от мен  bouquet

# 184
Добро утроооо!
Малиии колко сте писали!
Софийските мами - много сте готини.Чак ми се прииска и аз да си събера тайфата ей така един ден и да се наговоря едно хубаво за малката и бебока Simple Smile.
Аз да ви се похваля - стаята на бебчо Якоб вече е готова и чакаме само той самият да се появи.Иначе цяла събота и неделя имах гости и затова не можах по-рано да се включа в разговорите ви.
Мамо Таня - каде си, обеща ми да пишеш?Нали се разбрахме нещо пък не виждам поста ти.
И мен едни контракции са ме погнали.Първият път родих нормално - наистина не е толкова страшно, но сега май ще раждам секцио, че между първата и втората бременност много жестоко си нараних гръбната и да стане някоя беля.Та сега и аз съм в чуденка като някои от вас коя дата да избера.Не ми се иска малчо да е КОзирог(не че има някакво значение - просто каката е Козирог)но от др страна термина ми е точно на границата тъй че май нямам избор Simple SmileЩе си имам второ козле ;D
Сега отива да правя закуска и после на работа.Оф момичета блазе ви - вече сте си в майчинство, пъл ме чакат едни сладури - не мога още да си взема отпуската. Sad, но пък е толкова гот да се грижиш за толкова дечица...Аз пак да напомня за даденото оещание - Мама Таня нали видя че не съм единствената която чака да се върнеш...

# 185
Добро утро, весела седмица на всички ни. Hug
След малко съм на преглед и после ще пиша.

# 186
Dobro utro mili4ki  Hug
ama ste mnogo sladki. Az ni6to o6te ne sum kupuvala. Ne moga da si haresam legulce o6te. Hei, mam4eta ot Burgas, daite nqkakvi idei za magazini tuk, 4e ne sum naqsno. Celuvki za vsi4ki vi i prekrasen den!   bouquet

# 187
Добро утро момичета.
Доника, честита ти машина. И да кажеш как е, че аз отдавна искам. Дали да напиша писмо до дядо Коледа  newsm78
Иначе за килограмите - какво да се прави, пълнея. Станах по-тежка с повече от 1/4 от предишното ми "небременно" тегло. Но за бебо съм готова на всичко  Heart Eyes
Хайде мацки, успешна, спокойна и безпроблемна седмица  Hug

# 188

Добро утро...абе сладурки по едно време ранобудните бяхме много повече...ама вече май по-добре спинкаме...поне аз де...само дето ми е много горещо, а спя без отопление и гола...иначе само докато се наместя ми е малко по некомфортно...а и още нещо като легна на лявата си страна нещо не мога да дишам много добре, някой май го беше споменал само че като легне по гръб...
да ви се оплача малко...някой като звънна на вратата към 2:30ч нощес.... Shocked Shocked Shocked и после нямаше заспиване...цялата къща стана, но нямаше никой...
Пожелавам на всички една страхотна и положително емоционална седмица пълна с много любов и усмивки  newsm51 newsm51 newsm51

# 189
здравейте и от мен Simple Smile

и аз да кажа, че макар и за малко, срещата ми беше много приятна. Моя малкия мъж не можа да се  'внедри' в обстановката и поседяхме само час. То ние затова и не ходим мнгоо по заведения, на младежа нещо не му допадат  Mr. Green И нали закъсняхме само някои девойки разпознах, добре че Сиси е надписала снимките.

натали, който е ползвал епидурална упойка казва, че е хубава работа. мен лично ме беше повече страх от самата упойка, отколкото от болките които предстояха и съответно отказах. за щастие много бързо се развиха нещата и силните болки бяха за има няма 15мин. а за напъването - хич не се справих добре, но пък лекарите и акушерките много ми помагаха. най-важното е да си спойкойна, отпусната и да се довериш на персонала, така нещата стават и по-лесни и по-приятни.

хубав ден, захващам се с къщните работи Simple Smile

# 190
  • София
Здравейте Момичета!

Стахотна срещичка е била! Аз заради този гаден вирус не можах да дойда, но вече съм малко по- добре- устисках да не пия антибиотици Peace

Доника- чести първи Коледен Подарък Hug....ха дано да има още много други под елхата!
Много добър избор сте направили  Peace  аз също съм мн. доволна от моята машинка. В началото си мислех, че ще напълнеем с поне няколко кг. заради нея  Twisted Evil,  но като не се прекалява - няма ядове с килограмите Peace    .....Ако имаш нужда от съвет- пиши, мъкар че то в книжката  към уреда е мн. добре обяснено всичко  bowuu.

При мен започна "началото на края" на работната седмица.....т.е. последните работни дни  Wink  след което официално съм в майчинство , което хем ме радва, хем малко натъжава, като знам само след няколко месеца как ще ми се ходи отново на работа.

В тази връзка : някой знае ли ( има ли наблюдения) след колко време почват да изплащат болничните?   Предполагам че болничните от Октомври се носят в НОИ през Ноември...а се изплащат през Декември? Което са си 2 месеца забавяне newsm78

# 191
Добро утро и от мен!  bouquet
Денят е мрачен и студен, но дано за сметка на това ни донесе само положителни емоции.
Доника, честита придобивка. Представям си какви вкуснотийки ще сътвориш  newsm64. Ще чакаме да се похвалиш.

lorini   вече е сипала кафенцето, хайде от мен да е закусчицата.

# 192
Добро утро и от мен!!!

Мюрвет, стискам палци за прегледа и чакаме да се отчетеш после  Wink  Hug

Доника, придобивката е супер!!! Майка ми и тя има такова нещо, готви много вкусни хлебчета и кексчета  eat  Ама, както каза Мини - мнооого бавно става - около 3 часа наистина... но резултатът е супер!!!  Peace

Пепина, едно съветче - пиши на кирилица, че е по-лесно смилаемо, пък и е правило на форума  Wink  Иначе за магазини в Бургас - аз не съм от там, но пообиколих малко преди 1-2 седмици и там, та ми хареса един магазин в центъра, на Богориди, срещу Ротондата... По-скоро обслужването ми хареса, за стоките - не знам колко е разнообразно  newsm78

Брр, Лорини, какви неща са ви се случвали - мен шубе ме хвана чак  Crazy  А за спането - днес ще си отспиш Wink Пусни снимки с новата прическа де, да те видим  Hug

Бръм, и моите наблюдения относно болничните са, че след около 2 месеца се изплащат, и то при положение, че всичко по болничния ти лист е ок... Кофти си е, да.. Аз първата "заплата" от майчинските един Бог знае кога ще я получа - трябва да е за декември, ама то нали празници, пък забавяния... така де - ще разчитаме и на Митко, пък и на родителските тела  Mr. Green

# 193
Добро утро!!! Как няма да пълнеем като всяка сутрин има нещо изкушаващо на страницата!!!  Joy Аз в събота съм на ФМ и нямам търпение вече. Така не ми се седи вкъщи днес ама като гледам какво е времето май ще ми се наложи.

# 194
Добро утро мами!Лорини мерси за кафето!Доникачестита ти придобивка със здраве да си я ползваш!И аз като Натали съм с едни притеснения за раждането,по скоро ме е страх,изпитвам ужас от болка,болници и пр. дано като му дойде времето бебка се появи бързо и леко PraynigБръм честити ти последни работни дни,понеже съм в болнични от лятото,моите ги изплащат на 2 пъти,първият и последният четвъртък от месеца,и аз не знам защо ми делят болничния,сега например края на ноември ще взема болничен от 11.10 до края на 10месец ,после началото на декември ще ми преведат остатъка от този болничен който хваща месец ноември(дано ме разбра че така ти го обясних) поне при мен положението е така с болничните!Murvet чакаме да се отчетеш след прегледа!Лек ден и успешна седмица!

Последна редакция: пн, 10 ное 2008, 10:05 от desisladka

Общи условия

Активация на акаунт