Общофорумен Коледен купон-карнавал - 14-ти декември, ресторант Славяни

• 27 700
  • 598
  •   1
Отговори
# 360
Сега, като поръчват всички от този сайт, да не се окажем като близначки накрая  Mr. Green
Няма, няма... Naughty
Аз само за детето поръчах оттам.
Ще я доведа със сигурност, защото много иска да дойде. Peace
А иначе моята маскировка е готова, само да не се окаже накрая, че ще съм единствената, която е взела нещата насериозно и да ми се смеят хората по улиците и в заведението. Crossing Arms

# 361
  • София
И аз ще съм маскирана.  Peace

# 362
  • София
И аз,и аз,само дето още не знам като каква,но със сигурност ще съм маскирана Grinning

# 363
аз и без да слагам костюм съм си маскирана, ама хайде ще се вапцна някак си. Mr. Green

# 364
  • София
Laughing  На първия Коледен купон по мое преброяване в големия салон се бяхме събрали малко над 110 човека.  

Sunglasses да видим тая година как ще се маскирам - с коса или без коса  Mr. Green

# 365

Sunglasses да видим тая година как ще се маскирам - с коса или без коса  Mr. Green

Булка, булка

пп. тя си знае Mr. Green

# 366
Много ще сме маскираните, споко Grinning

# 367
Kакто и немаскираните! Mr. Green Popcorn

# 368
Капарирах 200 лв. за заведението.
Говорих за DJ (след 22-22.30 ч.)
Цената за DJ ще ми кажат до неделя (DJ-ят шофираше и не можеше да разговаря със собственика на Славяни, затова се разбраха да се чуят утре).

# 369
И аз ще съм маскирана... ако мъжът ми ме пусне от къщи като се "облека" с костюма Mr. Green

# 370
Марина, супер! Hug Дай да си направим една среща, от фонда "И аз съм човек", може и с децата. Хем да се видим и побъбрим, хем да участваме и ние в капарото. Даже имам и идея за пицария. Grinning

# 371
  • София
Аз пък май няма да се маскирам - най-много някоя весела диадемка
и някой друг гирлянд. Нищо не ми хваща окото от тези костюми  Crossing Arms
И циганин не ща  Crossing Arms Всички да са хубави, а аз някакъв грозил  Crossing Arms
Съмнявам се да ме върнете, тъй че ........................... Rolling Eyes

# 372
И циганин не ща  Crossing Arms Всички да са хубави, а аз някакъв грозил  Crossing Arms

Joy Joy Joy Грозил, грозил, ама Уникално и Защеметяващо впечатляващ, пред който все Убавици бледнеят, като изплакнати. Laughing

# 373

Ми, хайде барни се една феичка, дееее...... Mr. Green
Толкоз' пък сложно. Laughing
Ей тъй - за идеята.  Peace

# 374
И аз ще съм маскирана... ако мъжът ми ме пусне от къщи като се "облека" с костюма Mr. Green
Ще се облечем пред заведението hahaha

Общи условия

Активация на акаунт