Само за русофили

• 56 036
  • 777
  •   1
Отговори
# 600
  • пак там
С Днем Победы!

По ОРТ има концерт на живо в момента!

Хора, след "В бой идут одни старики" по ОРТ тръгна един нов филм - "Туман", но трябваше да пътуваме и не можах да го догледам, дали някой не може да ми даде линк да си го сваля?

Последна редакция: нд, 09 май 2010, 22:38 от Рися

# 601
  • Варна
С Днем Победы!

По ОРТ има концерт на живо в момента!

Много е хубав! Има и думи на песните, докато се изпълняват... Hug

# 602
  • пак там
Целият Лужники пълен с млади хора, които пеят песните от войната... Направо ме изумиха!

# 603
  • София
На мен от гадната кабеларка ми бяха спрели первый ,  ама  доиде  някакъв пич след грандиозен скендъл и вече си гледам концерта. Страхотна емоция, е няма друг език с такава мелодичност и нежност едновременно Simple Smile

# 604
  • София
Целият Лужники пълен с млади хора, които пеят песните от войната... Направо ме изумиха!

Е затова говоря че си имат памет  хората. А не като нас да сваляме шапка на 5вековния си поробител , че и езика им да учим дори.

# 605
Преди концерта имаше изумителни фоеверки и светлинен спектакъл на фона на различна музика! newsm51 Уникално бе и доста продължително!А концерта е прекрасен!И как пеят младите,думи нямам,такава съпричастност,неподправена!Това е духът на нацията!  newsm03

# 606

Е затова говоря че си имат памет  хората. А не като нас да сваляме шапка на 5вековния си поробител , че и езика им да учим дори.

Проблема не е в езиците ,а в това че забравяме за 9 май, както забравихме за 20 април.
Споменаването на датата с две-три думи ,не е памет - според мен.

# 607
  • София
Започнах от Кобзон да гледам , пяха ли вече День победы

# 608
  • пак там
Да, втора или трета песен беше

# 609
  • София
Знаех си, че щя я изпусна, а  Красноармеиския хор пя ли
уф извинявам се за въпросите.

# 610
  • пак там
не, те вероятно ще са последни, знам ли... този път концертът не е с обикновения си ред...

Ох, това хлапе ме разплака... Не че не рева от началото де...

# 611
Еее, погледнах сега в темата чак, пропуснах и концерта  Cry

Наистина колко млади хора има, аз само такива виждам в публиката!!! А тука... ooooh!
Дали ще го качат записа след това? Дано!

# 612
  • София
Мога ли да препоръчам , една песничка, не е  победна, не и руска, но е славянска" Пидминула пидвела" украинска  песньовка невероятна емоция и смях, само не я слушаите в изпълнение на Виа гра, че много бързо  пеят

# 613
  • София
ако това е финала като госпъл , е не ми харесва, края на концерта

# 614
  • София
Аз съм мега доволна, в тази песен има магия  няма друга която да извиква и радост и сълзи едновременно у мен. Велик народ и единствен победител. Поклон!!!

Общи условия

Активация на акаунт