Само за русофили

• 56 104
  • 777
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Аз не понасям никакви екранизации на този роман.

Не разбрах - ти гледала ли си филма?  newsm78

Аз пък си мисля, че четейки, нямаше да мога така добре да си представя нещата, както са направени във филма.
 Чак дъщерята (на 5,5 год) гледа с мен и много й е интересно - най-вече Кот-Бегемот, Азазело,  Маргарита като вещица и магиите, които се случват.  Laughing

# 121
  • Варна
Стенли, ти ме разби!  Mr. Green  Все едно да не си чувал за "Козият рог". Та този филм си е станал едва ли не стил на живот. В къщи се цитират като пословици купища фрази изнесени от там."Ирония на съдбата" си я гледаме редовно още от детските години.
.....
хайде сега де не ми се смейте  Embarassed казах ви че нямам нищо общо с Русия. Поработих малко с руснаци, понаучих езика и това е. Нямам приятели русофили, учих в немски, работя в немска фирма. Е там имам колежка, която ми дава идеи за руски филми   bouquet  Надявам се, не е задължително да съм чела класическата руска литература в оригинал и да си говорим в къщи на руски, за да съм фен на някои руски неща и да хвърлям по едно око на темата. Пък може би вие ще ме запалите по това   Hug

# 122
Аз не понасям никакви екранизации на този роман.

Не разбрах - ти гледала ли си филма?  newsm78

Аз пък си мисля, че четейки, нямаше да мога така добре да си представя нещата, както са направени във филма.
 Чак дъщерята (на 5,5 год) гледа с мен и много й е интересно - най-вече Кот-Бегемот, Азазело,  Маргарита като вещица и магиите, които се случват.  Laughing

Гледала съм доста екранизации и театрални постановки. Те театрите по едно време се надпреварваха кой пръв да постави Майстора и Маргарита. Но веднъж чел романа, всичко това изглежда блудкаво и фалшиво. Романът просто е съвсем различен и не може да се екранизира защото си е фантасмагория от всякъде.

Стенли, звучи странно защото през всичките години, не само руската телевизия показва редовно този филм (особено по Нова година), но и българската с превод.

# 123
  • Варна
Сега разбирам за що се учудвате. Но и канал1 не гледам.  Може би ще започна.
 Peace МИР!  Hug

# 124
Сега разбирам за що се учудвате. Но и канал1 не гледам.  Може би ще започна.
 Peace МИР!  Hug

Wink Наваксвай! Grinning

"Москва не вярва на сълзи", "Служебен роман" гледала ли си? Grinning

# 125
  • Варна
В момента гледам по един руски сателитен канал екранизацията на романа на Булгаков "Мастер и Маргарита".

Очарована съм от майсторската игра на актьорите и изобщо сюжета е много мистичен, много ми харесва.

Признавам си, че като ученичка почнах да чета романа, но съм била на 15 год някъде, акъла ми не е бил достатъчно зрял явно, за да го изчета докрай.  Embarassed
Къде и по кой канал го даваха, и дали го няма качен някъде.Благодаря ти

В момента го дават по сателитен канал R1 - канал за рускоговорящи, живеещи в Германия. Нямам идея къде в Интернет може да се изтегли. Вчера даваха 8 серия, честно казано, нямам идея и колко серии са общо, просто си го следя всеки ден.  Simple Smile

# 126
И аз съм русофил. Голяма мечта ми е да посетя някоя от руските републики - Русия, Литва, Казахстан и т.н.
Обичам руските романси, "Любе", Дидюля, Катя Лель и други. Един от любимите ми руски филми е "Гара за двама".

# 127
  • Атлантис, Галактика Пегас
http://www.opensharing.ru/torrent/22756/
От тук си свалете който желае Майстор и маргарита
За съжеление Абдулов вече не е между живи. Sad

# 128
Поздрав за всички русофили.

http://www.youtube.com/watch?v=VzvZXmrAdtw

# 129
  • София
http://www.opensharing.ru/torrent/22756/
От тук си свалете който желае Майстор и маргарита
За съжеление Абдулов вече не е между живи. Sad
Благодаря  ти от сърце Simple Smile

# 130
  • Варна
И аз съм русофил. Голяма мечта ми е да посетя някоя от руските републики - .... Литва....

Прибалтийските республики доста се отдръпнаха от Русия и всичко руско, така че няма да усетиш там руския дух, така да се каже.  Confused

# 131
  • Варна
И аз съм русофил. Голяма мечта ми е да посетя някоя от руските републики - .... Литва....

Прибалтийските республики доста се отдръпнаха от Русия и всичко руско, така че няма да усетиш там руския дух, така да се каже.  Confused
Особено пък, ако не дай си Боже, заговориш на руски...

# 132
Жалко, че така се обърнаха нещата  Confused

А гледате ли Ледниковый период в момента го дават?  Crazy

# 133
L e o аз следя Ледниковый период още от първия сезон когато беше Звезды на льду и сега разбрах,че пак са почнали със звездите от миналия сезон,но още не съм успявала да се досмогна до руския канал и да гледам,някой знае ли кога е предаването?
За филми и сериали:моите топ за които се сещам са Бригада,Охота на Изюбря,Бой с тенью и Бой с тенью 2 Реванш

# 134
L e o аз следя Ледниковый период още от първия сезон когато беше Звезды на льду и сега разбрах,че пак са почнали със звездите от миналия сезон,но още не съм успявала да се досмогна до руския канал и да гледам,някой знае ли кога е предаването?
За филми и сериали:моите топ за които се сещам са Бригада,Охота на Изюбря,Бой с тенью и Бой с тенью 2 Реванш
Това което дават в момента е всъщност дългоочаквания финала на Ледниковый период 3. Защото в края на ЛП-3 не бяха дадени победители не можаха да решат кой да оглави тройката и как да се наредят двойките.  Дават го в събота мисля че е от седем вечерта с повторение в неделя сутринта.

Съветвам на желаещи да си свалят и да изгледат сериала Ликвидация  много е подобен на Мястото на срещата да не се променя.  Hug Peace Който харесва Мястото ще хареса и Ликвидацията.  За уничтожаване на бандитите в Одесса в края на 46 година.   Wink

Общи условия

Активация на акаунт