Само за русофили

• 55 978
  • 777
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Концертът беше сутринта, веднага след парада. Направо ме заболя сърцето - младите изпълнители с техните интерпретации развалиха хубавите песни. Друго е да пее военен хор и Лев Лещенко  Grinning.
Е, Sad защо не  пишете и  тук  момичета, аз  парада си го изгледах Simple Smileнякой забеляза ли командира на военното училище  в Рязан какъв  пич е уау Simple Smile

# 286
       С днем победы!!!

КЛЯТВА

И та, что сегодня прощается с милым,-
Пусть боль свою в силу она переплавит.
Мы детям клянемся, клянемся могилам,
Что нас покориться никто не заставит!

# 287
  • Атлантис, Галактика Пегас
Днес по ОРТ ще дават "В бой идут одни старики", за пръв път филмът ще е цветен. Невероятен филм  Hug.
Че то вече и 17 мига оцветиха.  Whistling Mr. Green

# 288
# 289
  • пак там
Тъй... Снощи реших да гледам "Двенадцать" на Михалков. Не можах да го догледам, стана късно, тази вечер ще продължим сеанса, но ми стана интересно...

Я споделете, който го е гледал, впечатленията си от тоя филм? Само че моля без "гледах, хареса ми или не ми хареса". Иска ми се да разбера какво точно впечатление създаде у вас?

# 290
Руското кино е много по въздействащо и реално отколкото американското.
Рядко се среща подобен филм! Такава режисура, такава игра .Михалков и компания просто са се развихрили.
Но въпреки това-"Сибирският бръснар" за мен е номер едно Peace

# 291
Привет на всички русофилки! Рися, аз съм гледала "12" и съм писала за него. Смятам, че е много хубав филм, въздействащ. Има чудесни диалози, историята е интересна. Какво друго да ти кажа-няма лош филм на Никита Михалков, всички стават класика.

# 292
Не мога да не се похваля. Преди близо 2 години писах на Жди меня, днес ми де обадиха - намерили са Лена! Толкова мило и трогателно, толкова съм нетърпелива да я видя, това е приятелство от детството. Моята Лена от Ленинград...
Имам чувството, че са минали сто години.

# 293
  • Атлантис, Галактика Пегас
Бабилия, честито! Във предаването ли ще гостуваш?  Rolling Eyes

# 294
А не ми се вярва чак до гостуване да се стигне. Може да ни свържат просто и ние да си уредим срещата.

# 295
Билбия, ега ти късмета. Разказвай после. Peace Ако все пак гостуваш, кажи кога да те гледаме. Grinning

# 296
Natia,
Не късмет ами цяло чудо. Писали сме си от 4-ти до 7-ми клас, тогава сме били 10-12 годишни. Сега съм на 53. Колко години са това! А и Ленинград не е Бусманци, шанса да се намери човек само по моминската фамилия, без адрес и каквото и да било друго е направо нулев. Ако не ми се беше случило на мен, нямаше да повярвам, че е възможно.

# 297
  • пловдив
  Hands Clap Бабилия искрено те поздравявам с престоящото щастие!  newsm45 това са сълзи на радост!
Аз дълги години си пишех с две момичета от Волгоград и едно момче от Дубовка, но уви .........  Един ден просто престанаха
да отговарят на писмата ми. С Лида /едното момиче/ си писахме най дълго. Завърши за конструктор, омъжи се, роди ,
но както за съжаление се случва в живота не и потръгна, разведе се и от тогава потъна вдън земя. Връщаха ми писмата, с
обяснение, че човека вече не живее там  Cry
Много пъти съм ревала на предаването Жди меня и все ми се е струвало, че е невероятно след толкова години да бъде открит
човек. Прекрасно е когато невероятни неща се случват! Браво!  Two Hearts
И наистина да разкажеш, чакаме  Hug

е не мога да не завърша с музика
http://www.youtube.com/watch?v=Ls_1Y7z7gL4

# 298
И на мен ми е хрумвало да им пиша, но в моя случай е брат по бащина линия. Обаче ме страшее...и ако се намерим, какво ще си кажем..?
Но за теб, искренно се радвам.

# 299
Бабилия, успех! Hug

Общи условия

Активация на акаунт