81 Американска - следеуфорийна и отрезвяваща

• 12 559
  • 298
  •   1
Отговори
# 180

Спорът съм го пропуснала, щот по-това време съм спорила с мъжо на тема къща или кондо и победих  Crossing Arms Нямаме къща  Mr. Green
Хич и не сме спорили, и двамата гласувахме за кондо. Сега обаче спорим с децата на тема къща или кондо. Mr. Green

Ако Геле ми поиска къща я засилвам към БГ ...

Кююююбит, плс, айде сега ми обясни защо ще триеш Simple Smile

# 181
Чета, чета...говорите си за нещата от живота...какво чааак толкова сте написали, та да триете...и то масово??!

# 182
да, Биз, мисля, че спорът беше между Тандури и мене, така че не си приписвай заслуги, ти само чайм-на ин  Joy

ееей, моето меродавно мнение до един никакъв чайм-ин го сведоха значи  Crossing Arms. ще ме караш сега и темата да търся  Crazy

Кюбит - спестявания е ключовата дума. Много хора не могат да си позволят и спестявания, за тях къщата е била спестявания. Спестявания, трънки.

Тина - аз не трия - даже добавям! Хау.

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 15:58 от Biz

# 183
Тина, не е масово. Само аз трия. За сега.  Wink

Ще замоля Джена да поизтрие реда за мъжа ми.  bowuu Джена, не знам... може и да е както казваш. Но честно казано, се съмнявам.

Агент, уф... Излизам на шопинг, като се върна, ще ти обяснявам.  Peace

# 184
Чета, чета...говорите си за нещата от живота...какво чааак толкова сте написали, та да триете...и то масово??!

Мода.

# 185
Биз, дай я насам тази тема, сега ми стана интересно да прочета.

# 186
Аз не виждам някой да трие, освен Кюбит, та чак за масово, едва ли може да се говори.

# 187
Благодаря за отговорите за ядене! Шопска салта ит из! (+ лазаня ).

Да, помня  доброто старо време когато мортгиджите бяха добър дълг. Не са вече.

Ами защо никой не каже, че днес е холидей? Аз се чудя защо паркирах без проблем.

# 188
На село (мидуест), с 1 заплата на програмист инженер с над 20 год опит, 2 деца,средна ръка къща, 1 добра и 1 зле кола може да се изкара точно от аванс до заплата,при това без ядене навън,пазаруване на дрехи само на 80% и нагоре оф,книги от библиотеката,представления предимно фри или с големи дискаунти.  Ваканции,  парите за Бг, ремонти големи и пр. идват от моя чек  

# 189
Пикси, забравих - печен пипер с олио и оцет, зелена салата с маслини и варени яйца, печени картофи на фурна. Месото го купете готово, като печено пиле на грил (освен ако си вег) и сте готови.

Кюбит - още нещо - медицински разходи, брррр.... само някой да се разболее и сметките съвсем в канала отиват.

# 190
Пикси, кажи на Зора да ти прати координатите на бате Иво, и им сервирай кебапчета.

# 191
.

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 06:36 от Jenna

# 192
Пълнени чушки, постни, що никой не казва? У нас стават за един час и винаги жънат успех! Това е едно от малкото български ястия, които готвя.

# 193
Пълнени чушки, постни, що никой не казва? У нас стават за един час и винаги жънат успех!
Или постни сърмички в лозови листа.

# 194
Пълнени чушки, постни, що никой не казва? У нас стават за един час и винаги жънат успех!
Или постни сърмички в лозови листа.

Да, пълнежът и за двете е подобен. Ако искате и рецепта ще дам.

Общи условия

Активация на акаунт