81 Американска - следеуфорийна и отрезвяваща

• 12 763
  • 298
  •   1
Отговори
# 75
,

Последна редакция: вт, 11 ное 2008, 07:59 от Пумпал

# 76
Благодаря на всички за съветите, че това ми е голяма драма.

Пумпал, в детската има голямо значение железния режим, и това, че и другите деца правят същото. На някои места лъжат, на други не. Нашата госпожа съм я хващала 2 пъти да изкривява истината, и винаги реагирам, за да знае, че не е ок - веднъж за часа за ядене, веднъж за смяна на памперси. Общо взето според мен си казва нещата - кога не е изяла всичко, кога заспала по-късно и подобни.

Ние махнахме шишето миналия месец. Яде вечер, пие си млякото, мием зъбите, даваме биберона, завиваме, гасим и това е. Но тя има много стабилни навици, че вечер, когато я сложим в леглото е време за сън. Страшно лесно и безпроблемно стана.

# 77
anette1104, впечатли ме. Съгласна съм, че режим се създава. Нашият сме го нагласили така, че да е удобен за всички, включително и за работещия до късно баща. Заспива в 11.00 pm, спи до 9.00 am, следобеден съм от 3.00 до 5.00 и това е. Прави опити да спи в колата, ако е бесняла цяла сутрин в парка. Пък и си е до дете - моето не е поспаливите, ма то и майка й е така.

Шише с мляко дори не помня вече какво е. Не пие мляко отдавна (може и да я излъжа през седмица, но малко вероятно), за сметка на неограничените количества кисело. Откакто мие зъби, не разрешавам да се яде или пие нищо след упражнението.

# 78
Момичета много ви благодаря за подкрепата - аз наистина се надявам и моля да е на вирусна основа , защото никакви признаци не беше показвал досега ( да има кръвоизливчета , да се насинява лесно , да му тече кръв) . И изведнъж като гръм от ясно небе ни се стовари . Казват че при 70% от децата е временно ( предполагат че е вирус но не знаят със сигурност какво го причинява , затова и е "idiopathic"). Дано и ние имаме късмет и сме в тези 70 % Praynig. Иначе терапиите за повишаване на тромбоцитите са със стероиди , имуногоболин и др. - които имат много лоши странични ефекти  Cry .
Няма да ви плаша повече . Анет ще се радвам да споделиш вашия случай ( дано и вие се оправяте скоро).
 Зора Матю по принцип спи до 9-9.30 сутринта и после спи от 1.30 до 4ч следобед . Слагаме го сравнително по-късно вечер да ляга към 9.30ч. Но при него си е направо като режим , много рядко го променя. И аз малко се чудя - дали наистина спят и се хранят така както казват от градината  newsm78
Пумпал ние още пием мляко преди да заспи , но го давам около половин час преди това.

# 79
Отново за Ботушите, с главно Б - DSW имат намаление за онлайн покупки, ако ви интересува, да ви пусна кода. $10 оф за покупки над $50 и фрии шипинг за покупки над $25. Като не мога да пазаря сега, поне други да успеят. Иначе си харесах едни в България за скромните 400 лв, еми няма да си ги купя пък Mr. Green.

# 80
Иначе си харесах едни в България за скромните 400 лв, еми няма да си ги купя пък Mr. Green.
Защо се инатиш сега така?  Mr. Green

# 81
Един от факторите, подпомагащ изкривяването на стъпалата и краката е Х-образното сядане.  Това съм запомнила от ортопедичния преглед преди 3 години. Така че, не ги оставяйте да седят по този начин, нищо че им е удобно.

Рая, с пожелание притесненията ви скоро да отминат.

# 82
.

Последна редакция: вт, 11 ное 2008, 05:10 от Jenna

# 83
Дори и сега си пийва мляко преди да си легне. Шишето с биберон бях махнала окончателно на около годинка. Изчаках го да се научи да пие от сипи кап. После с нея преди да заспи.

# 84
Иначе си харесах едни в България за скромните 400 лв, еми няма да си ги купя пък Mr. Green.
Защо се инатиш сега така?  Mr. Green
Опъна ли се, като магаре на мост съм. Едни ботуши, не мойш ме накара да купя.  Mr. Green
Като казах магаре - гледайте този филм на Костурица http://www.imdb.com/title/tt0322420/, много хубав.

Кейси, какво е Х-образно сядане?

Джена - сипи къп с вода и до сега му стои в леглото, но пие рядко от нея. Мляко преди заспиване никога не съм давала и не съм кърмила, не ми се занимаваше да го отвиквам от още един вреден навик.

# 85
Моята смучеше пръсти, никога не е смукала биберон-залъгалка. Отказването не стана доброволно, но пък сравнително бързо, но с драми големи, заспиваше изтощена от рев и за два дни и няколко нощи интуитивно лапане на пръстите (когато спи непоскойно) се отучи. Навици като цяло не се изкореняват много лесно, така че си трябва търпение.

Кейси, такава поза ли имаш предвид?

# 86
Шише няма от 1г и за 2та,замених със сипи къп. Махнах чаша с мляко като започна да ходи на поти ния,стеф още смуче. Има 1 проблем със зъбите че не мием след млякото,но не намерих начин около това,ния ходи на зъбар от 3г и няма проблеми засега..
*
Абсол.си е до човек,аз съм привърженик на режима по редица причини,на 1во място биологични такива,и докато зависи от мен децата ще го спазват. Никой не е насилван у нас за "режим" (ния не спи следобед от 3г,но си играе с стаята докато аз спя; не ядат ако не искат и пр.),но след като е установен такъв по взаимно съгласие се спазва.

# 87
Рая, стискам ви палци да е вирус!

Анет, цербер такъв! В моето семейство всички спяха до късно в събота и неделя. Чак като се омъжих и заживях в свой дом, открих радостта от ранното ставане, rise and shine.  Twisted Evil

# 88
Рая стискам палци да се разминете само с вирус  Praynig

# 89
Аз също съм голям почитател на режима и го адаптирам според възрастта на детето.  Отнема време да го установя, но след това следя дали се спазва по часовник.  

Джена, за спазване на режим помагат две неща: или си в къщи с детето по цял ден или имаш някой в къщи, който следва програмата под заплаха за уволнение Simple Smile  Не знам как работи за малки деца, които са на ясли.

Дрямки: Зора, на около 11 месеца премахнах сутрешен нап.  
До ден днешен все още спим следобед на някои дни, а пък ако не спим, имаме "тихо време" в стаята. Трябва да е уморена наистина за да спи, но ние сме по-големи.

Шише в легло никога не съм давала. От биберона (pacifier) се отказахме сами на 17 месеца.  

Последна редакция: пн, 10 ное 2008, 18:42 от Pixie

Общи условия

Активация на акаунт