"Растат ДЕКЕМВРИйските мъничета и част от тях са вече ученичета!"

• 15 734
  • 294
  •   1
Отговори
# 75
Мацки, привет!
Сосересс, чудесна торта, благодаря за почерпката! Peace
Желая ти всичко най-хубаво, много щастие!
Шемет, невероятни снимки!
Поли,  Hug
Момичета, така и така са ме номинирали, ударете едно рамо  Laughing Wink
Хубав ден на всички!
Целувки от мен и Инес!

# 76
Здравейте дами,ние пак смес вирусче и нови зъбки,остава още едни долен кучешки зъб и с него ще станат общо 16.Много ми е нервно мъничето,а от земетресението съвсем полудя.

Аз също съм за общ РД и ако искате нека да е пак в началото на януари месец.

Честит рожден ден на патерици,на всички празнуващи.Само здраве и любов ви желая.

# 77
esy ,аз гласувах още сутринта като се появи темичката Wink
А за общия рожден ден-аз съм ЗА,въпреки,че може и да родя до тогава Laughing Миналата година беше много хубаво,само д'ет така и не видяхме албумчетата Whistling

# 78
Ох, болната ми тема. Покрай почването на работа, днес е първият ми работен ден, съвсем зарязах всякакви планове за рождения ден на Венета. Торта ще има, то е ясно, но гости дали ще има не знам. Преди мислех клубче, сега нещо се колебая. Но ако има общ и аз съм ЗА - миналата година не успяхме, че Венета беше болна. Sad
Шемет, снимките ти са страхотни! Hug

# 79
  • Русе
Здравейте,момичета! Hug
Честит РД на  soceress с закъснение!  bouquet Само весели емоции!!! Hug
Поли Hug Следващият път ,тегли едни майни. Е гаси гадовете!
Ивчок Hug ,майната им на ламарините!Добре ,че сте живи и здрави!
 Ох,и ние сега се чудим,какво да првим.Нали и ние изгърмяхме с колата по чужбините Whistling Трябва да си затътрим багажа до БГ,ама той хич не е малко.Отказахме се да си купуваме лична кола,защото има едни по важни неща на първо време.Сега моя братовчедка иска да им купим на тях,но ако не стане ,става сложно и доста скъпо.Цените на самолетните билети скачат всеки ден newsm78
Инче Hug дано бързо и мине на Лорито! Heart Eyes
ШамЕнет,Бойко направо пощтръкля с това филмче!Много му хареса и немога да го отлепя от компа,а лаптопа ми се разпада.Хвърчат копчета. ooooh!

# 80
Здравейте и от мен.
И аз съм работеща и поради тази причина влизам рядко, но това е ежедневието ми е много натоварено.
Честит рожден ден на празнуващите   bouquet
Габи ходи на ясла и се опитвам да я поддържам с хомеопатия, дано помогне, че с тия антибиотици, лошо ми става.
Иначе много говори, вече си разговаряме, не мога да повярвам,че толкова бързо мина времето.
За РД, много искам да направим едно парти на хлапетата и все пак и ние да се видим, все пак изкарахме най-хубавите си моменти заедно.
Ето малко снимки от нас http://picasaweb.google.bg/lia2578/Octomvri_08#

# 81
  • Vaudreuil Canada
Попаднах на нещо интересно и понеже имаме и представител ви пускам линка http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347801.0

# 82
Ох, как ви завиждам, че ще се виждате в детски клуб - тук няма такива неща  Cry а и вас ви няма.
Кога смятате да се виждате, да не се вдигна да дойда и аз до БГ...?

мимак, ето още много серийки (аз съм си сейвнала около 40!)

the mouse
the vacuum
the train
the UFO
the chameleon

# 83
Рожденният ден ще го празнуваме в детско клубче с децата и родителите им, а веднага след това събирам по- възрастнита (като баба ми.. ) и хората без деца в нас , защото ще правим и освещаване на апартамента.. Абе, няма случай гостите да са по- малко от 40. Явно следващият път трябва да купим мезонет.. hahaha

# 84
Lia, Габка много е започнала да прилича на теб, мисля че ти е мини копие  Heart Eyes

Мами, как теглите тези клипчета, аз пуснах сутринта на Дани- харесаха му !

Аз ударих едно рамо за Еси  Peace

А Лилетка да идва с бебето на рождения ден- тъкмо ще има няколко десетки лели, които малко да го обгрижат, докато мама си пие уискито на бара  Laughing

И кажете на всички болни мъже вкъщи да се стягат, че да не ги сменяме с по-здравички  Laughing

# 85
  • Варна
А ние сме луди по друго подобно филмче - По Ко Йо се казва и по точно POKOYO! Хубавото е че има БГ дублаж  Peace
Заповядайте http://www.lapache.info/index.php?page=torrent-details&id=4f … ee6021d759740ec27  Hug

# 86
[
А Лилетка да идва с бебето на рождения ден- тъкмо ще има няколко десетки лели, които малко да го обгрижат, докато мама си пие уискито на бара  Laughing

Laughing Laughing Laughing

# 87
Еси, един глас и от мен.
Отдавна се каня да ти кажа, че съм фен на твоите гозби.
Онези кюфтенца с боб са мммммм...

# 88
Привет и от нас Hug

И ние рождения ден на Елена ще го празнуваме в клубче с дечица, а същия ден ще събера баби и дядовци на по парче торта и това ще е Peace
И аз съм много ЗА парти за рождения ден Party. Само искам да вметна, че другия месец трябва може би да решим къде ще е точно и да си запазим датата, защото аз вчера отидох в нашето и се оказа, че първата свободна дата беше на 06.12  Shocked Shocked Shocked. Аз исках на 03.12, когато е рождения ден на Ели, нооо......не може Naughty
Наистина, какво стана с албумчетата newsm78

bouquet

# 89
М-да, ужас е вече в клубчетата, големи рождени дни, голямо чудо.  Вече по цели дни от сутрин до вечер само рожденни дни празнуват, а като ти потрябват за час-два, няма къде да оставиш детето, да изиграеш един боулинг  Crossing Arms . И аз докато се чудя какво да правя, заеха нашата дата 5-ти и ще празнуваме на 6-ти декември, но тъкмо е събота и може би е по-добре така, а после ще продължим вкъщи с желаещите.  Party
Иначе и аз искам Общ рожден ден, но има ли кой да го организира тази година е въпроса. Магеста добре го е предложила максимално опростено, но все пак трябва да се избере къде, кога, колко и да се капарира по-рано.
Еси, един глас и от мен.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт