"Растат ДЕКЕМВРИйските мъничета и част от тях са вече ученичета!"

• 15 745
  • 294
  •   1
Отговори
# 60
  • Vaudreuil Canada
Най-после да стигна и до Куба.
Първия и най-важен извод е че ваканциите са мноооооооооооого хубаво нещо и особено слънчевите такива.  Wink
Бяхме в Tryp Cayo Coco - водят го 4 звезди. Като цяло има доста спорни отзиви за почти всички хотели. Тези за които отзивите са само положителни са от 5 звезди нагоре  Mr. Green
Август месец е минал ураган и точно бяха позамазали щетите.
Хотелската част е прилична - не е някакъв лукс но стаите са просторни имат баня тоалетна и балкон. Има и бебешко креватче ако сте с бебе.
Всеки ден се чисти и отделно може да си взимаш чиста кърпа за плажа.
Храната е достатъчно разнообразна че всеки да си хареса нещо. Отделно от вече приготвените неща има няколко плочи на които пекат месо, риба, правят спагети и отделно правят спагети на тиган.
Напитки на корем - аз понеже не пия алкохол не мога да кажа нищо за качеството им. На басейна има бар на който правят и хамбургери и хот-дози с доста приличен вкус. На плажа има пак няколко места от които да си вземеш нещо за подхапване - едното предлага много добри пици.
Има 6 ресторанта освен бюфета от които не съм особено очарована но и Мартин спомогна за това - просто с деца на море си е малко палаво упражнение.
Басейна е супер - има всевъзможни дълбочини от 10 см до 1.40м
Океана е много солен а бреговата част е много плитка - и за деца е чудесна.
В комплекса има малко езеро с 6 фламинга които можеш да храниш от ръката си. Отделно от тях има и няколко двойки пауни които се разхожда свободно.
През цялото време организират някакви занимания за желаещите да се включат в тях.
Вечер има шоу програма - ама ние я проспивахме по обясними причини - но пък ни казаха че била много хубава.
В ресторантите и отделно от това на сцена всяка вечер има различни състави които свирят и пеят - лично на мен всичките ми харесаха - страхотно настроение създават.
Има детски кът и детска дискотека. На разменни начала може да се ходи в още един хотел по плажа.
Ние ходихме и на една от предлаганите екскурзии - до два града в близост до острова. Определено населението е много бедно, има доста продукти които се раздават централизирано. Посетихме фабрика за цигари, бивша фабрика за захар, ферма за алигатори, направиха ни разходка с моторница в една от лагуните до острова, разходихме се и с велосипедни рикши.
Температурите ни бяха много добри - нито студено нито безумна жега - нямахме лош ден - всъщност имаше 2-3 дни с облаци но ние и тях прекарахме на плажа и на облаците пак си изгоряхме прилично. И влажността беше много добра демек почти я нямаше.
Въобще ако не беше урагана можех да си седя там цялата зима  Laughing
Ето и снимки от там.

# 61
Добро утро Hug
tini-mini , ние живи и здрави мислим да отидем на маскарада Peace

# 62
Честит Рожден Ден,  Soceress!
Много здраве, щастие и любов!

shemet_neveroiaten, искам и аз в Куба.  Grinning
poli.jekova, пожелавам лека адаптация на Дани и най-вече на теб!  Hug
iv4ok, дано вече с само добри новини да се хвалиш!  Peace

Последна редакция: сб, 15 ное 2008, 14:50 от tini-mini

# 63
Soseress, Честит Рожден Ден!

Шеметче , изглежда невероятно  Hug
Момичета в четвъртък вечерта сложихме последния Пентаксим и сега краченцето на Велизара е подуто  Sad Сещам се, че вече не се препоръчват компреси с риванол, но съм забравила какво може да се направи  Embarassed
Някой сеща ли се  Praynig

# 64
Честит рожден ден на Нинчето   bouquet да е жива и здрава!

Ей Шемет, страхотни снимки от Куба!  Peace Laughing чак се размечтах....

Ивчок, то при вас по-весело и от при нас...   bouquet кураж  Hug
Застраховката на колата не може ли да покрие част от щетите поне?

# 65
Здравейте, момичета  Heart Eyes аз ви чета, но в къщи всички сме се тръшнали болни и ми е едно гадно и отнесено и не ми се пише. Но ми се налага да чета куп глупости за градини и един тон мнения за рождени дни и съм се смахнала вече  #Crazy

# 66
Честит Рожден ден на Soseress!  bouquet  bouquet  bouquet
di_, на Нора веднъж й се поду и слагах Риванол. Чувала съм, че някой слагат 50/50% ракия и вода, съответно става и със спирт. Peace
Ще мине като всичко друго. Peace
И аз искам в Кубаааа. Tired

# 67
  • сто акровата гора
Благодаря ви момичета  Hug

Вчера не успях да вляза, по случей рожденият ден, освен гости и веселби имаше и хрема  Confused
В петък вечер като взех Сонка от яслата казаха че започнала да кашля, прибрахме се, няма нищо, обаче като легна вечерта и като се започна едно бухане  ooooh! А то хрема, стича се в гърлото и става страшно, чак повърна от една храчка. Та след спане на пресекулки, дали има и 3 - 4 часа общо вчера бяхме всички малко разконцентрирани, но ходихме до доки, оказа се че всичко е чисто, уши, гърло, дробчета, само хремата е проблем, поуспокоихме се малко и все пак празнувахме с приятели. Изписа ни Умкалор педиатърката, от него ли от какво ли, миналата нощ беше съвсем добре, спа спокойно и хремата не е постоянна ми има по гъст секрет и излиза без проблеми като почистя с физиологичен разтвор. Ще го пие известно време това, билково е, на капки, не го бях чувала до сега, ама много помагало при такива начални грипни състояния, да не се усложняват. Освен това пие вит С, Саностола го довършваме и в носа физиологичен разтвор.
Та такива работи, но все пак празник имаше, торта и свещички и Сонка и дечицата дето ни бяха на гости много ми помагаха да си ги духна, че много ей не става без помощ  hahaha
Ди на Соня се беше надуло и давах 4 дни калциев глюконат сироп и зиртек капки 2 дни, било като алергична реакция. Това обаче ако е много надуто, иначе риванол и дай панадол че има болка да успокои 

# 68
  • София
soceress, Честит Рожден Ден!!!

Абе, девойки, никой нищо не казва за предстоящите рождени дни - как ще празнувате, къде, какво, що! Ще правим ли общ рожден ден! Ще каже човек, че нищо такова не предстои!! Аз съм в голяма чуденка Thinking

Шемет, страхотни снимки!!

# 69
Запис и от мен. Peace Покрай новата работа и ясленски сополи никакво време да седна пред компютъра.
soceress, Честит Рожден Ден !!!
Аз още не съм решила какво да правя за РД на Митака.Иска ми се да е в клубче, ама нещо няма много деца около нас, та ще видим какво ще ми хрумне.
Поли, дано Дани свикне бързо Praynig

# 70
Тини и ние сме на линия за маскарада, защото за другото май ще ни е много рано и не съм убедена ,че Рос ще е станала.
Какви ще са цените за маскарада, знаеш ли?

# 71
  • Под Сините камъни
soceress, Честит Рожден Ден!!!на патерици
Аз отдавна не съм влизала,но нали вече съм работеща мама и не ми остава време.И Миро ходи на ясла но миналата седмица ми направи поредният пристъп и сега сме вкъщи.Вече незнам какво да ги правя тия лекари тук ония ден една от лекарките ми вика-" аз незнам защо до сега не са ви изписали помпичка"Абе тая жена какво си мисли той сина ми да не е асматик че сте му изписват помпичка.Та сега сме решили във вторник да ходим до София при д-р Гълъбова на преглед.Някоя от вас знаели нещо за нея аз дочух че е добра специалистка.Абе пожелавам на всички болни дечица и възрастни да оздравяват бързо и ще ви помоля за едни стиснати палци за вторник,дано не е нещо обезпокоително Praynig
Ето вече колко сме големи   http://www.snimka.bg/album.php?album_id=308805

Последна редакция: нд, 16 ное 2008, 19:46 от Пеца

# 72
Тини и ние сме на линия за маскарада, защото за другото май ще ни е много рано и не съм убедена ,че Рос ще е станала.
Какви ще са цените за маскарада, знаеш ли?
За 14 декември в "Славяни" маскарада е за големи и не мисля, че ще подходящо за деца, но вие си знаете, някои ще водят и деца. Мисля, че няма да се събират предварително никакви пари, а кой каквото си поръча, такова ще си плати.
За детския е 20 лв, има благотворителна част, дядо Коледа, подаръци, театър и т.н.
Аз още се двоумя на кое да се класирам. Детското ми е далеч, а за другото нямам идея как и с какво да се маскирам. Но и на двете ми се ходи, та ще трябва да реша скоро. Ще се радвам да засека и някои от вас.  Hug

Последна редакция: нд, 16 ное 2008, 21:51 от tini-mini

# 73
Привети!  wavey
Радвам се, че пишете .. да има какво да чета , аз като не участвам много  Wink
Търся усилено работа и хич не ми остава време ...
Жиж ходи на градина, пък татко му направи тромбофлебит и ни се струпаха ядове на главата малко ... но вярвам, че ще се измъкнем от черната дупка скоро и нещата ще се канализират някак си .
Ей, много съм ЗА  за общ рожден ден .... тази година съм сериозна вече.
Даже давам предложение : решаваме дата, място , капарираме .... поръчваме една голяма торта за всички, пускаме младежта да дивее , а ние се виждаме на приказка.
За подаръците .... да няма тормоз : всеки си подарява на чадото .
Какво ще кажете ?
Незнам дали ще правя на Георги индивидуален РД .... времето си напредва , а нищо не съм решила  Thinking
Разкошни преживелици сте имали Понтес и ШеметPeace  / Кубинските снимки още не съм видяла  Embarassed/
Поли, успех на Дани .... всичко да се нареди и да отдъхнеш и ти малко !  Peace
Тини, Славяни казваш   Wink....  newsm78 ..... ако твърдо отиваш , пък да взема да дойда / ако не излезе нещо в последния момент /
ЧРД на soceress и от мен със закъснение !   bouquet

# 74
  • София
здравейте и от нас!
и аз съм  много ЗА общ рожден ден както миналата година. беше супер Peace тази година и аз съм решила на детско клубче да празнуваме втория рожден ден на ния с повече деца за разлика от миналата  година.
ние ходихме за няколко дни в копривщица, добре беше, но най - важното е, че пропуснахме земетръсите Whistling аз лично изпитвам огромен ужас от подобни катаклизми и със сигурност щяхме да спим в колата, ако си бяхме тук. дано няма повече Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт