Първия и най-важен извод е че ваканциите са мноооооооооооого хубаво нещо и особено слънчевите такива.

Бяхме в Tryp Cayo Coco - водят го 4 звезди. Като цяло има доста спорни отзиви за почти всички хотели. Тези за които отзивите са само положителни са от 5 звезди нагоре
Август месец е минал ураган и точно бяха позамазали щетите.
Хотелската част е прилична - не е някакъв лукс но стаите са просторни имат баня тоалетна и балкон. Има и бебешко креватче ако сте с бебе.
Всеки ден се чисти и отделно може да си взимаш чиста кърпа за плажа.
Храната е достатъчно разнообразна че всеки да си хареса нещо. Отделно от вече приготвените неща има няколко плочи на които пекат месо, риба, правят спагети и отделно правят спагети на тиган.
Напитки на корем - аз понеже не пия алкохол не мога да кажа нищо за качеството им. На басейна има бар на който правят и хамбургери и хот-дози с доста приличен вкус. На плажа има пак няколко места от които да си вземеш нещо за подхапване - едното предлага много добри пици.
Има 6 ресторанта освен бюфета от които не съм особено очарована но и Мартин спомогна за това - просто с деца на море си е малко палаво упражнение.
Басейна е супер - има всевъзможни дълбочини от 10 см до 1.40м
Океана е много солен а бреговата част е много плитка - и за деца е чудесна.
В комплекса има малко езеро с 6 фламинга които можеш да храниш от ръката си. Отделно от тях има и няколко двойки пауни които се разхожда свободно.
През цялото време организират някакви занимания за желаещите да се включат в тях.
Вечер има шоу програма - ама ние я проспивахме по обясними причини - но пък ни казаха че била много хубава.
В ресторантите и отделно от това на сцена всяка вечер има различни състави които свирят и пеят - лично на мен всичките ми харесаха - страхотно настроение създават.
Има детски кът и детска дискотека. На разменни начала може да се ходи в още един хотел по плажа.
Ние ходихме и на една от предлаганите екскурзии - до два града в близост до острова. Определено населението е много бедно, има доста продукти които се раздават централизирано. Посетихме фабрика за цигари, бивша фабрика за захар, ферма за алигатори, направиха ни разходка с моторница в една от лагуните до острова, разходихме се и с велосипедни рикши.
Температурите ни бяха много добри - нито студено нито безумна жега - нямахме лош ден - всъщност имаше 2-3 дни с облаци но ние и тях прекарахме на плажа и на облаците пак си изгоряхме прилично. И влажността беше много добра демек почти я нямаше.
Въобще ако не беше урагана можех да си седя там цялата зима
Ето и снимки от там.

Сещам се, че вече не се препоръчват компреси с риванол, но съм забравила какво може да се направи
да е жива и здрава!
аз ви чета, но в къщи всички сме се тръшнали болни и ми е едно гадно и отнесено и не ми се пише. Но ми се налага да чета куп глупости за градини и един тон мнения за рождени дни и съм се смахнала вече

А то хрема, стича се в гърлото и става страшно, чак повърна от една храчка. Та след спане на пресекулки, дали има и 3 - 4 часа общо вчера бяхме всички малко разконцентрирани, но ходихме до доки, оказа се че всичко е чисто, уши, гърло, дробчета, само хремата е проблем, поуспокоихме се малко и все пак празнувахме с приятели. Изписа ни Умкалор педиатърката, от него ли от какво ли, миналата нощ беше съвсем добре, спа спокойно и хремата не е постоянна ми има по гъст секрет и излиза без проблеми като почистя с физиологичен разтвор. Ще го пие известно време това, билково е, на капки, не го бях чувала до сега, ама много помагало при такива начални грипни състояния, да не се усложняват. Освен това пие вит С, Саностола го довършваме и в носа физиологичен разтвор. 

?

аз лично изпитвам огромен ужас от подобни катаклизми и със сигурност щяхме да спим в колата, ако си бяхме тук. дано няма повече