"Растат ДЕКЕМВРИйските мъничета и част от тях са вече ученичета!"

• 15 528
  • 294
  •   1
Отговори
# 45
Честито на всички празнуващи!  newsm51

# 46

Мерси много за подкрепата.
Вече се пооправяме, остана да паднат всички корички.
Пускам ви едно филмче, на английски е, което е точно за нашите малчовчета, Ели го гледа с голям кеф. Острани на екранчето има линкове към другите серии, всичките са много хубави.
the mushroom

Последна редакция: пн, 17 ное 2008, 23:25 от шамЕнет

# 47
  • София
Ооох, откъде да започна  ooooh!

Първо да ви благодаря, мили момичета, за поздравите за рождения ми ден Hug Много сте мили и направо ме разчувствахте много Heart Eyes

Честит имен ден на Вики на патерица!!! През април пак ще й честитим, няма лошо Hug
Честита втора рожба на Шехерезина, да ви е жива и здрава малката кукла!!!

Честит втори рожден ден на Тошко на Магика - спомени незабравими имаме с него Laughing Hug

Много, много целувки на Ели и на Роси - бързо да се оправят Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Поли, това направо ме разби, аз сега съм на същата вълна и това ако ми се беше случило щях на място да ревна, Божеееее, тея хора се самозабравиха, как може такова отношение, потресох се направо Shocked!

Много дълго ще стане, но да напиша за нас малко. Наи-напред да кажа, че моя хакер ми повреди компютъра и сега не мога от къщи да пиша! Като натискам бъквите на клавиатурата ми излизат цифри и маймунски знаци, моля някой ако знае това какво е да ми каже!!! Не мога и пощата дори да проверя, защото не мога да си напиша паролата...Сега пиша от Благоевград на фонетична и ми се разказва играта, но поне пиша!

Иначе ние с моя вече съпруг решихме да оставим малкия и да забегнем сами нанякъде за рождения ми ден. Ходихме в Сицилия, много беше хубаво, обаче накрая хванахме стачката на Алиталия и направо си влязохме в приключение - 2 дни на летището, багажа ни изгубен, беше като театър на абсурда. Сега вече се прибрахме, а дори се обадиха, ч и багажът се е намерил, но изводът ми е - по-добре да пътуваш с деца, отколкото с Алиталия Naughty

Много целувки и пак ще пиша. че става много дълго...

# 48
Поли- УЖАС  #Crazy, няма да коментирам, нямам думи Naughty
при нас нещата са следните: след близо 40 дена отсъствите от детското заведение, на 03.11 го нося аз и се почва пак един рев, едно чудо, ама го оставих. Пускам го без капка солоче и кашлица! Нещо не ме свърта и звъня аз към 14ч. и ми сервират, че отказал да се храни и да спи и плакал целия предиобед, казах им идвам да го взема, няма смисъл да седи там да се мъчи гладен! Взех си го аз, прибрах го, ама такова ядене падна Peace. Та така следващите дни пак си поплаквал по малко, но яде и спи. До тук добре, но на 4я ден го взимам и ми казват-"Владко е с обилна хрема", е казвам аз имате ли болни, "Ако ти сега го спреш, по твойта логика ние да нямаме нито едно дете в групата". #2gunfire #Cussing outвбесих де, аз мога да си го държа в къщи до пълното му оздравяване, със лекарства и незнам си какво, а другите не могат  #Cussing out. та така и на другия ден го пуснах, и като си го вземам слетобед "Владко и кашля" е това беше върха. Без да се услушам дали кашля бягам аз за направление и при "специалист", ами леко червено гърло и айде Цефзил АБ, и там още други куп сиропи. Казах си няма така да стане, няма да разреша да ми натъпчат детето пак с антибиотици и не взех нито един сироп.Вечерта ми вдигна 38,4 Т и пак нищо не дадох. Не съм давала нищо, освен мед с лимон и така и не чух детето да кашля, дори и хремата изчезна. Е на какво прилича това? #Cussing out за нищо АБ, или болни деца в яслите. на кого да вярвам аз? С каква имунна система ще порасне това дете, като няма и 2 години е натъпкано с лекарства? Писна ми от доктори и от "специалисти"!

извинете ме за негативизма, който внесох, ама не се сдържах!
А Поли, аз ако бях тегля и една майна на тази дето се пише там за директорка казвам и каквото ми е направило впечатление за нейната ясла и тръшкам врата зад гърба си!
аз замислям нещо такова на наща, защото като го записвах"Ние не позволяваме дори с капка сополче да влизат децата тук", а какво е всъшност! #2gunfire

# 49
Понтесче, Алекс ти е изтрил фондовете от шрифтове.
Влез през Дос-а и ги инсталирай отново.
Добре дошла  Hug в голямо приключение сте се хвърлили  Mr. Green

Катя, и аз съм на тая вълна.. Криско с един ден даване на градина и вече е болен  ooooh! ... как ще я караме - незнам  #Crazy

Последна редакция: сб, 15 ное 2008, 16:48 от Tani@

# 50
  • София
Поли  Hug Стискам палци да се нареди всичко при вас!

Незнам чели ли сте го    Laughing

# 51
Понтесче, да не ти е включил функцията - цифрова клавиатура (ако става въпрос за лаптоп). Изключва се с едновременно натискане на клавиша до ctrl - fn и num lk (scroll)  Peace

# 52
Не съм се включвала много отдавна, но от тичане на работа не ми остава време. От две седмици си имаме бавачка/ не успяхме да се класираме с яслите/ и сега искам не искам се гледат с една мила леличка. Тръгнах на работа защото моят мъж не може да се справи с администрацията на община, енерго и т.нат Mr. Green Непрекъснато го връщат и карат да чака за нещо и напоследък нещата се запънаха Tired С тази криза стана много сериозно положението и за това колкото и да не ми се искаше се върнах на работа.Бях казал, че поне второто дете ще си го гледам докато стане на две но ooooh!

# 53
Виждам, че всички ви тресе треската "ясла". katq, спокойно, права си за всичко, но така е в яслата - постоянно има болнички и накашлющи дечица. Хремата не може винаги да се изчисти напълно и децата тръгват на ясла недоизлекувани. Не се вбесявайте, но първата година децата са постоянно болнави. Това за АБ - като може не давай, но понякога наистина се налага - пневмония например...Ели я прекара през май. Няма начин да не си създадат имунитет децата, споко, така се гради, като се боледува, само бъди бдителна и се зареди с много търпение.
pontes-ка, аз така като си давах съкровището на ясла в началото, ревях с нея първите дни и дори седмици, но майка ми ми каза едно изречение, което много ми помогна: "Ти не помниш ти как ревеше, но аз помня." Майките помнят, а децата забравят. Така че, не се тревожи ужасно много. А за Сицилията - браво бе, отдъхнали сте си, а и приключението не е било кой знае колко скучно все пак! А ние в Сардения с детето - никъв як плаж не можахме да видим, щото са недостъпни за ходещи дребосъци с и без колички.  Laughing Така че, хубаво е, че е имало кой да ви го гледа Алекси. (Между другото, мисля, че в Гърция има много по-хубави и по-достъпни финансово курорти и природата е същата!?)

Последна редакция: чт, 13 ное 2008, 19:21 от шамЕнет

# 54
  • Варна
Поли  Hug Стискам палци да се нареди всичко при вас!

Незнам чели ли сте го    Laughing

Joy Joy Joy

# 55
Лошо, че се леят сополи и е на лице 1 шарка, но...майката на шемЕнет е много права, така е с всичко, свързано с децата.
Да ви се "похваля": нощес незнаен, пиян или дрогиран датски... , с крадена кола унищожи нашият достоен, добър и здрав Пежо! слиза мъжо в 4 сутринта с бодра крачка и горещо кафенце с нагласата за кратък и почти последен работен ден за седмицата и ...сюрпрайз. политиките чакат него-светлини, следователи, заграждения, коли на застрахователи, пътна помощ, машина за почистване. Дошли, за да изпратят пежо с почести. Оня избягал от местопроишествието, съседи, след адския трясък, го видели, крещяли подире му и викнали полиция. Сега го издирват, но колцата ни е единствено за старо желязо, а горкият ми мъж ще върти педалите из зимен копенхаген дълго време.
Каква беше тази орисия?! Работи като вол, а животът не му се усмихва, а му се хили в лицето. И аз ги оставям за 3 седмици с проблеми, без много пари и без кола... Да сме здрави, че ако беше станало това 45 мин по-късно, ... не ми се мисли

# 56
Малее, Ив4ок, къв е тоя късмет, бре. Много съжалявам за колцата Shocked Ама както казваш, здраве да е ... пари се изкарват...(дай Боже всекиму). Да ти кажа, както си го разказала, идеше ми да се смея, а знам на вас какво ви е... Hug

# 57
  • Варна
ех Иве няма ли край ваща одисея  Confused
а аз отрих причинителя на хрема и кривотия - имаме 2 нови зъба  tooth с което стават 18 ... още два и поне от това да си отдъхна  ooooh!

# 58
Веролинка, винаги ме е интересувала и другата гледна точка. Това беше супер- "“Зайченцето бяло”… “Хей, ръчички”… А какъв е творческият потенциал на вашите родители?”  Joy

Ние, т.е Дани тръгна на градина, казвам градина, защото той е най-малкия, в една частна такава. Казва се "Пипи" и е от рода на бившите занимални. Малко тясно помещението, нямат двор и се разхождат в Докторската. Но учителките са педагожки и се надявам с по-големите да дръпне напред. Таксата е от поносимите все още.
Първи полуден- много добре.
Втори полуден- усети се още от вратата и рееев- "Мамааа", ама от онзи вид рев, при който да ти стане наистина тъжно за него. Някак си искрено тъжеше детето  Cry
От понеделник сме по цял ден със спане. Следва продължение ...

Ивчок, при вас май нещата са в долното положение на житейското колело. Надявам се скоро да тръгнат нагоре както си му е реда !!!

Целувки и за всички болнички, озъбили се дечица ! Heart Eyes
Инче какви са при вас вариантите за градина, и аз констатирах при Дани някакъв зъл гений- белите му са станали бели на голямо момче- по-големи и изобретателни. Чак му се чудя на въображението понякога. newsm78

# 59

Общи условия

Активация на акаунт