"Растат ДЕКЕМВРИйските мъничета и част от тях са вече ученичета!"

• 15 529
  • 294
  •   1
Отговори
# 30
Много неприятно, Поли! Hug и от мен!
Аз, за да повдигна духа, да споделя, че нашата градина се управлява от невероятен директор.Вярвам, че все повече ще стават! Peace
Аз се чудя, що за човек трябва да си, за да реагираш така с едно дете на 2г.?Не, що за директор, а що за жена... Thinking
Мимак, чудесно се нареждат нещата при вас!От споделеното от теб, си мисля, че точно от това имате нужда.Желая ти скорошно успокоение! Hug
Благодаря ви за хубавите пожелания, момичета!  bouquet

# 31
Благодаря за подкрепата момичета !
И аз като се поуспокоих стигнах до същия извод- не е трябвало да стане, не е станало. Но продължава да ме учудва реакцията на въпросната директорка, и дори си мисля, че при тази гнусна ситуация на липса на места по държавните все повече хора ще се чувстват в силна позиция спрямо нуждаещи се родители. Но и опира въпроса до личната култура и чувствителност към проблемите на другите.  .. стана много дълго.
Това си е и естествен подбор. Вместо да се чудя в коя градина да го запиша, така с една ми отпада питанката.  newsm78

# 32
Честит празник на всички с името Виктория и Виктор! Да са живи и здрави!

# 33
Да почерпя днес Виктория има имен ден
Честит Имен Ден на всички който носят името Виктор и Виктория да са живи и здрави!

# 34
Честит празник на всички с името Виктория и Виктор! Да са живи и здрави!

Щом е така Честит имен ден на ВИКИ на Тини-мини. Да расте все такава сладуранка !!! Heart Eyes

# 35
Честит празник на именниците днес!
Честит рожден ден на баткото на Били!

Поли, има и хубави градини - не се отчайвай! Потърси още! Ако тръгнат нещата с работата ми, най вероятно ще бъдем в Слънчево зайче...
Шаменет, а карантина след това нямате ли? Шефа ти е .... Sick

# 36
  • Vaudreuil Canada
Честито на празнуващите днес.

Ако тръгнат нещата с работата ми, най вероятно ще бъдем в Слънчево зайче...

Провокира ми любопитството каква ще е връзката между работата ти и Слънчевото зайче Simple Smile

# 37
Мерси за честитките! По принцип Викториите празнуват на 16.04. или на 11.11 и ние си избрахме априлската дата, но хайде, щом сте рекли да почерпя. Simple Smile  Hug

Честит Рожден Ден на Митето на Били!
Поли, не се притеснявай, всичко ще се нареди!  Hug

# 38
Честит имен ден на Викторите и Викторийчетата - да са живи и здрави  Hug

Пешеходке, спомням си, че в БГ някога имахме такова нещо карантина - не помня обаче колко дни и дали след лечението беше? Но тук докторът ти дава общо 10 дни, след които трябва да тръгва на ясла пак, няма кой да я гледа...А в службата само от отпуската ми се полага отсъствие, нямам право и аз на болнични докато гледам инфектираното човече. Въпросът е, че тоя не ми одобрява целия период наведнъж ами иска на части...

Май и в БГ беше така, като ти е болно детето, си взимаш отпуск?

# 39
Честито на всички празнуващи! Да са живи и здрави и много весели и усмихнати!
ШамЕнет, прегръщам ви двете с Ели, да си оправя бързо и възможно най- малко белези да останат!
Роси е болна- вчера вечерта ми сервира- Боли ме ушето..
Изтрещях- игра си преди това 2 часа с детето на кумата, гък не каза.. После цяла нощ- рев, даже изнесохме таткото извън спалнята, за да поспи,че беше на работа днес..
НИе двете с Роси спахме прегърнати, така да са каже, и от днес е на Класид- АБ. Sick

# 40
Да са живи и здрави всички,дето са имали повод за черпене.

Аз също от няколко дни съм в яка депресия.Детето ме ядосва,нови магарии прави,усещам как ръката леко почва да ми се отпуска......Ще има шамари в скоро време;а аз се поболявам от мъка...

За Викито на Тини Мини newsm51

# 41
ШамЕнет, прегръщам ви двете с Ели, да си оправя бързо и възможно най- малко белези да останат!

Ха дано да не й останат де... Praynig

И Роси да се оправя бързо  Hug

# 42
Тини, честит ви празник! Цунки на Викито  Heart Eyes
Били, честит рожден ден на Митето!
Росито да се оправя бързо!
И на сладкото Ели да му минава бързо!

# 43
  • сто акровата гора
Здравейте, поздрави на всички които са имали повод да почерпят  Hug   bouquet
Ние ще сменяме квартирата та е лудница в къщи, нооо за добро поне.
Влязох да видя какво се случва с вас, ей така на бързо, че все не остава време напоследък.
Соня е добре, продължава да си ходи на ясла, пу пу без болести, много е доволна, не плаче, знае нови танци и песни, забавлява се явно. Аз бях доста предубедена за яслата, ама си промених мнението, доволна съм, гледат ги добре а и на детето му се отразява добре да е сред дечица, гледам на познати децата, стоят в къщи с баба до 4 г и са доста по свити и неконтактни.
Четох по диагонал темата
ina_nk  Hug
ШамЕнет да минава и заминава и да не остави и спомен даже  Hug
Амели` Пулен много гадно това с ушите, стискам палци да се оправите бързо
poli.jekova изумих се направо.....още повече че една мама пък ми каза че детенцето й, записано в частна детска градина, било върнато първият ден с молба да не бъде водено повече защото цитирам: плака половин час!  Shocked Те какво очакват, ще иде на ново място и ще се смее, то и на майките така им се иска ама не става, няма ли разбиране, опит за занимаване нещо...не знам
Бягам че трябва да си продължавам с работата, приятен следобед на всички   bouquet
Оооооооо и гледах албумчето на декемврийчетата, най после и на Соня качих снимки, много ама много прекрасни момчета и момичета ей  Hug

# 44
Ако тръгнат нещата с работата ми, най вероятно ще бъдем в Слънчево зайче...

Провокира ми любопитството каква ще е връзката между работата ти и Слънчевото зайче Simple Smile

На първо място финансова, после малкия ми син учи в училището им. Аз не кандидатствах тази година за ясла, щото нямах намерение да започвам работа - т.е. нямаме си държавно място в ясла. Или ще тръгне в частна или ще спра работа - така са поставени при нас нещата. А със сигурност ще е Слънчево зайче, по горе обясних защо, пък и знам условията там....

Общи условия

Активация на акаунт