Ще пиша повече само малко да се установим, сега успях да открадна пет минутки!

/ не го ползвам тоз емотикон принципно, ама гадно звучи да се мъчиш така с детенце 
... и аз искам подробности и снимки ! 

Да ви слушка,да помага и да има най-невероятното приключенско детство! 
кураж!С теб сме.Детенце да оздравява бързо,а работата няма да избяга,ще я наваксаш 
Там ,много ни се ходи
И сега ми е хем весело,хем ще ми липсва номадствотоне че ще се спрем на едно място

Беше свръх зачервено с чисто бели петна като намазано с крем, което всъщност са били гъбите - получиха се за 1 ден!!! Въпреки, че всяка вечер мием дупето и се къпем преди лягане...Да не говорим, че детето постоянно беше нервно, научи се да пищи и да се тръшка за щяло и нещяло и изобщо не се радваше от живота. Това коренно се промени с новата ясла, за която плащаме ужасно много пари, но детето е поне щастливо, нахранено, спи добре и се учи на различни неща всеки ден - програмата за седмицата включва рисуване, танцуване, готвене, гимнастика, приказки, пеене, карнавал и пр. От втората седмица забрави да ми казва чао като я водех вече на яслата!
И докато не се изпокарах с тях и не заплаших, че ще напиша оплакване от тях , не спряха да ме тормозят.
Лек ден на всички!
Тази фаза вече я минах и ти съчувствам от душа и сърце. Много е обидно а е отчайващо гадно че не можеш ти да избираш градина за детето си - вместо това такива гъски преценяват дали детето ти е "достойно" за измислената им градина. Не им се давай ще изникне нещо прилично когато най-малко очакваш.
. Човек ненадрасъл поведението за ясла да е неин главнокомандващ