Много сте мили и направо ме разчувствахте много 

, няма да коментирам, нямам думи 
. Та така следващите дни пак си поплаквал по малко, но яде и спи. До тук добре, но на 4я ден го взимам и ми казват-"Владко е с обилна хрема", е казвам аз имате ли болни, "Ако ти сега го спреш, по твойта логика ние да нямаме нито едно дете в групата".
вбесих де, аз мога да си го държа в къщи до пълното му оздравяване, със лекарства и незнам си какво, а другите не могат
. та така и на другия ден го пуснах, и като си го вземам слетобед "Владко и кашля" е това беше върха. Без да се услушам дали кашля бягам аз за направление и при "специалист", ами леко червено гърло и айде Цефзил АБ, и там още други куп сиропи. Казах си няма така да стане, няма да разреша да ми натъпчат детето пак с антибиотици и не взех нито един сироп.Вечерта ми вдигна 38,4 Т и пак нищо не дадох. Не съм давала нищо, освен мед с лимон и така и не чух детето да кашля, дори и хремата изчезна. Е на какво прилича това?
за нищо АБ, или болни деца в яслите. на кого да вярвам аз? С каква имунна система ще порасне това дете, като няма и 2 години е натъпкано с лекарства? Писна ми от доктори и от "специалисти"!
С тази криза стана много сериозно положението и за това колкото и да не ми се искаше се върнах на работа.Бях казал, че поне второто дете ще си го гледам докато стане на две но

Препоръчани теми