На тортата на НОЕМВРИйското дете вече има свещички ДВЕ!!!

• 23 238
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЧАРОВНАТА МИНА!!! ДА БЪДЕ ЗДРАВА, ВЕСЕЛА И КЪСМЕТЛИЙКА!!!

ШЕХИ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!

# 211
Добро утро,момичета Hug.Бих искала да използвам вашия "ефир",за да поздравя моята добра приятелка Деничка...                      Скъпа,Дени,Честит Рожден ден!Цялото щастие на земята,да ти се стовари на главата.Любовта да не те напуска и здраве в тебе корени да пуска !Много целувки newsm51!

# 212
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЙОАНКА И ЗЛАТИНА!!! ВЕСЕЛО И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО, МНОГО УСМИВКИ И ПОДАРЪЦИ!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛО ДЕНИЧЕ!!! ДА СИ ЖИВА, ЗДРАВА, ОБИЧАНА ЖЕНА!!! МНОГО НАСТРОЕНИЕ И ХУБАВИ ЕМОЦИИ!!!

# 213
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДУРАНКИТЕ ЗЛАТИНА И ЙОАНА!ДА СА ЗДРАВИЧКИ,ВСЕ ТАКА КРАСИВИ,И МНОГО ЩАСТЛИВИ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ДЕНИ!С ПОЖЕЛАНИЯ  ЗА ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,УСПЕХ ВЪВ ВСЯКО НАЧИНАНИЕ И МНОГО,МНОГО ЛЮБОВ!

# 214
  • Бургас
ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА ВИЛХЕМИНА (на патерички), ЙОАНКА И ЗЛАТИ!!!ПОЖЕЛАВАМ ИМ ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ, УМНИ И КРАСИВИ!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА СЕМЕЙСТВАТА ИМ!

Дени, честит рожден ден!!!Пожелавам ти много здраве, семейно щастие, професионални успехи и да си останеш все такава лъчезарна, усмихната и положителна жена!Весел празник!

# 215
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЙОАНКА И ЗЛАТИ!!! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДЕНИ -БЪДИ ВИНАГИ ЖЕЛАНА И ОБИЧАНА МАЙКА ,СЪПРУГА И ЖЕНА!!!

# 216
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЗЛАТИНА И ЙОАНКА!!! ДА БЪДАТ ЗДРАВИЧКИ, ПАЛАВИ, ЩАСТЛИВИ И ДА НОСЯТ МНОГО РАДОСТ НА ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА!!!

ДЕНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА!!! ЖЕЛАЯ ТИ ЦЯЛОТО ЩАСТИЕ НЕ ЗЕМЯТА, МНОГО ТОПЛИНА И ЛЮБОВ В ПРЕКРАСНИЯ ВИ ДОМ И В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ ОЩЕ ЕДНО СЪКРОВИЩЕ ДА УВЕЛИЧИ ЧЛЕНОВЕТЕ НА СЕМЕЙСТВОТО!!!

# 217
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЙОАННКА И ЗЛАТИ!!! НЕКА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАШАТА ЧАРОВНА ДЕНИ!!! БЪДИ ЗДРАВА И ОБИЧАНА МАЙКА И СЪПРУГА!!!
Да дам отчет за нашият РД. Мина страхотно. Дани получи една камара подаръци - колело което не може да кара, количка за каране /тип Флинстоун Crazy/ която не знае как да я задвижи, голям паркинг с колички който изпочупи, ботуши които не иска да носи и бебе момче от което го е страх Mr. Green.
Simona S да ти кажа това което аз знам за тестовете за алергия /Дани нали го водят с Астма на алергична основа/. След консултация със най-добрата докторка, която я водят в областа на алергиите и астмите д-р Куфраджиева: тест се прави най-рано на 5-6 годищна възраст, защото ако се направи по-рано детето е с все още недоразвита имунна система и теста ще даде положително почти на всички алергени. Освен това показанията ще се променят на всеки 6 месеца. Така че ще чакам и ще се надявам на нейното мнение че ще се израсте Praynig. Дотогава го пазя от основните дразнители доколкото мога #Crazy.
Спирам че стана дълго.

# 218
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЙОАНКА И ЗЛАТИНА!!! ДА СА ЗДРАВИ, ПАЛАВИ И ВЕСЕЛИ ДЕЦА!!!

ДЕНИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН И НА ТЕБ!!! ДА СИ ЗДРАВА, ОБИЧАНА ЖЕНА И МАЙКА!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 219
Честит рожден ден на Вилхелмина /на патерички/, Златина и Йоана! Пожелавам им весело и незабравимо детство!
Нека растат здрави, силни, умни, добрички и много щастливи! Весел празник и много подаръци днес! 

Весел празник и на семействата им! Нека само радост да ви носят прекрасните ви дечица!

Честит рожден ден, Дени! С пожелание за здраве, все така лъчезарна! Много обичана и винаги влюбена! Весело празнуване!

Мони, как е Митко, извинявам се ако си писала, може да съм пропуснала ...

При нас в работата е много студено, колежката ми е "морж" и стоим повечето време на отворен прозорец. Направо душичката ми се вледенява. А като знам, че зимата тепърва предстои ... не ми се мисли. Оплаках ви се, но като топлолюбив човек така създалата се ситуация направо ме убива  Sad

Heart Eyes

# 220
  • Ботевград
Добро утро момичета  Hug
Благодаря Ви за пожеланията и за това, че Ви има и сме заедно!
Благодаря, че през тези 2 години от моя живот ми помагахте и ме подкрепяхте в трудните за мен моменти, благодаря Ви от сърце  Hug
Почерпете се за здравето на Злати и нека пожеланията Ви се връщат стократно  Hug

Честит рожден ден на Йоана
Да е жива и здрава, игрива и засмяна, умна, упорита, много щастлива и обичана  Hug
Весел празник и много подаръци и балони днес Hug

Дени, Честит рожден ден!
Да си винаги позитивно настроена, оптимизма да те съпътства както до сега!!! Здраве и много усмивки около теб и много любов от всички !!!

# 221
Честит втори рожден на порасналите кукли Златина и Йоанка! Да растат здрави, весели и игриви!

Дени, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и обичана майка и съпруга!

# 222
Здравейте, приятелки! Heart Eyes

Благодаря на всички за прекрасните пожелания!
Благодаря на всички, че сте страхотни приятели, сподещи радостта от живота и всичко, което ни предлага той!
Благодаря на всички, че сте съветник и опора в трудни за мен моменти!
ОБИЧАМ ВИ!!!
  Hug Hug Hug

Почерпете се за мое здраве Grinning

Честит рожден ден на моите прекрасни астрални близначки Йоана и Златина!
Бъдете преди всичко здрави, нека усмивката да не слиза от лицата ви, а детството ви бъде изпълнено със смях, игри и пакости!

Меги, Златна, много радост да ви носят чаровните ви дъщери! Весел празник!

# 223
Честит Рожден Ден на Златинка и Йоанка! Да растат здрави, весели и палави дечица! Да бъдат умни и добри! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Честит празник и на семействата им!
  bouquet  bouquet  bouquet
Честито и на рожденниците т изминалите дни! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Мила Дени, Честит Рожден Ден! Бъди здрава и щастлива! Бъди горда майка и винаги така чаровна и добра!

# 224

Мила, слънчева Дени...
Бъди добра, бъди щастлива,
върви с една звезда в нощта
и нека никога да не заспива
смеха на твоята устa.
Честит празник!

На всички останали извинявам се за нахлуването, но ще ми простите заради Дени....
.... и нека ви е Слънчево, Цветно и Нежно.....

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 14:00 от jazznia

Общи условия

Активация на акаунт