Подсъзнанието може всичко 3

• 58 727
  • 581
  •   1
Отговори
# 315
Благодаря ти, ЧервеноВинце!
Някак си все не ми се подреждаха мислите и думите, как точно да ви разкажа за моето откритие, но ти ми помогна.
Преди два месеца влязох в кварталната книжарница, обикновено не обичам да пазарувам там, защото е много нотрупано. Исках да купя книжка на дъщеря си, докато чаках да платя, погледа ми попадна на една книга, подпряна на купищата други книги и ме хипнотизира подзаглавието "КАК ДА ПРИВЛЕЧЕМ ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА, КОЕТО ЖЕЛАЕМ И ПО МАЛКО ОТ ТОВА, КОЕТО НЕ ИСКАМЕ?" Направо сърцето ми прескочи един удар. Едва след това видях заглавието на книгата "Законът за привличането", но от МАЙКЪЛ ЛОЗИЪР. Може да се каже, че не аз си избрах книгата, а тя избра мен. Купих си я и за два часа я "погълнах". Зад невзрачната корица се криеха отговорите на повечето ми въпроси и съмнения. От всичко, което бях изчела до този момент, някои автори ми бяха объркващи, други по-комерсиални, трети по-теоретични, а пък аз вече нямах нужда от доводи, примери и доказателства. АЗ ИМАХ НУЖДА ОТ ПРАКТИЧЕСКО РЪКОВОДСТВО, ОТ АЛГОРИТЪМ НА ДЕЙСТВИЯТА. В предишните теми много пъти е обсъждано противоречието между някои автори, които предлагат пълно съсредоточаване върху желанието и непрестанни визуализации и други, които предлагат желанието да се пусне на свобода и да не се мисли за него. Обикновено противоречията ме изтощават, аз също много съм разсъждавала върху това противоречие и в тази книга намерих отговор и на този въпрос. Оказа се, че както обикновено истината е някъде по средата. С две думи-пускаме желанията си на свобода, но ги държим близо до себе си в своя "ВИБРАЦИОНЕН БАЛОН", защото само желанията, които са в него се зареждат от нашите вибрации, т.е. само те се осъществяват. Намерих и решение как да се освобождавам от натрапчивите мисли и мислите за нещата, които не искам да ми се случат. Просто не им позволявам да влизат и да се задържат там. "Инсталирах" си едно виртуално копче "игнор" и веднага ги изхвърлям от него. БЯХ ИЗУМЕНА КОЛКО Е ПРОСТО! Всъщност в тази книга няма нищо принципно ново, тя се базира на всичко, което бях изчела до тук, но е накак си като ЕКСТРАКТ. На някои сигурно ще им се стори суховата, но на мен точно това ми трябваше - АЛГОРИТЪМ НА ДЕЙСТВИЯТА И КРАЙ НА СЪМНЕНИЯТА.
   Първа стъпка: Идентифицирай желанието си
   Втора стъпка: Да отделиш внимание на собственото си желание
   Трета стъпка: Да му по позволиш да се осъществи
[/color]
Безпредметно е да ви преразказвам книгата, това ще бъде моята версия, не вашата. Намерете си я, има я в почти всяка книжарница и струва 8 лева на издателство "Изток-Запад". Не съм я срещала в Нета, но потърсете и там. Дори на тези от вас, на които не допадне ще донесе нещо полезно. Авторът е специализирал "Невро - лингвистично програмиране" и освен всичко останало знае повече за това как работи нашия мозък. Оказа се, че няма нужда да си правя "карта на съкровищата" или "привлекателна кутия", както предлага той. Те са ми в главата, на сигурно място, далече от любопитни и злонамерени погледи и въздействия. Просто се научих да ги викам винаги, когато имам нужда от тях. Вече дори не попълвам на хартия таблиците, които предлага той. Правя го наум. Това е моята техника и за сега съм спокойна, всичките ми тревоги, страхове и съмнения са в миналото. А що се отнася до бъдещето - точно подреждам своя вибрационен балон и се уча да не саботирам сама изпълнението на желанията си. Успех и на вас! Hug Hug Hug Hug
И винаги казвам: Подкрепи ме, Боже в това ми начинание, ако е по Волята ти!

# 316
Набързо за водата да ви споделя нещо. Другата тема, която следя е фън шуй, да Mijjjka, там сме се срещали. В тази тема се сближих с една невероятна жена, професионален експерт, но освен с фън шуй се занимава и с много други интересни неща, едното от които е радиестезия, също професионално. Заедно с още двама добри български радиестезисти са разработили структуризатор за вода. Смятам да си поръчам такъв като Коледен подарък за семейството си. Изпращам ви линк към сайта и разгледайте внимателно форума, там има описание на структуризатора. Бягам да си прибера детето от градина и много ще ми липсвате защото през уикенда нямам нет, но пък в понеделник като вляза - истинско удоволствие е да чета всичко, което сте споделили.   bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet
  www.fengshuibg.com

# 317
  • България
Моми4ета,4ета ви всеки ден,истинско удоволствие е, както казва мимина, но не коментирам,понеже вие сте къде по- напреднали от мен,аз имам много за у4ене,преди да взема адекватно у4астие. bowuu
Да ви се похваля все пак Crazy,днес в работата спе4елих вино,всяка седмица 30 4овека играем един вид лотария за бутилка вино,аз никога не съм пе4елила досега,но днес си казах,4е заслужавам и не трябва да имам съмнение и взех 4е спе4елих Party,затова наздраве от мен. Laughing
За мен не е радост бутилката вино,а факта 4е подсъзнанието работи. А в подсъзнанието е  действителност   Бог. bouquet

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 19:04 от norah

# 318
mimina , това което исках да споделя със всички , го каза ти , за което ти благодаря много - спести мИ напъванията на мозъка , за да синтезирам така точно това , което исках да кажа .В мен се бошуваха всички тези противоречия , които ти така точно описа ./и това ако не е изпълнение на едно от желанията ми - пу мо кажи /. Grinning
непременно ще си купя тази книга , защото и аз се нуждая като теб от алгоритъм  И ето ти ми поднесе либсващата  бръмка . БЛАГОДАРЯ ТИ .  bouquet

# 319
norah , поздравления Peace
И аз така започнах като теб и бях хем изненадана , хем се чувствах изпълнена със страхонтна сила и благодат.
Продължавай и ще видиш колко още може подсъзнанието .
За сега при мен нещата се сбъдват все още на такова дребно ниво , което ме радва много .
Пожелавам ти да ме изпревариш. Hug

# 320
norah, честито! Това е само началото!

# 321
  • България
norah , поздравления Peace
И аз така започнах като теб и бях хем изненадана , хем се чувствах изпълнена със страхонтна сила и благодат.
Продължавай и ще видиш колко още може подсъзнанието .
За сега при мен нещата се сбъдват все още на такова дребно ниво , което ме радва много .
Пожелавам ти да ме изпревариш. Hug
Клем4е,аз си казах,4е във Вселената има достатъ4но за вси4ки,а не както са ни у4или икономистите,4е живеем в свят с ограни4ени ресурси.
Не знам дали ще те изпреваря ,ако знаеш с какво се боря в момента може да се окаже ,4е съм най- трудния казус в темата,ама вярвам в добрия край. Praynig
Съмнението в собствените ни способности и това дали заслужаваме е опасно. Аз винаги съм си мислила ,4е не заслужавам това или онова,затова не съм го полу4авала.Това е спънката в живота ми.Вярата вси4ко побеждава,както и живот под4инен на духовните закони.
Вярвай и ще ти бъде дадено,но без грам съмнение. Hug

# 322
  • България
norah, честито! Това е само началото!
Благодаря Hug,малките промени никак не били малки Simple Smile,май съм на прав път,най -накрая...

# 323
 Hug   Много е вярно,че книгите ни откриват сами,т.е. няма нищо случайно Grinning

Чета ви,това е любимата ми тема,просто ...знаете какво искам да кажа Grinning  Усещането май е еднакво за всички Hug

# 324
Hug   Чета ви,това е любимата ми тема,просто ...знаете какво искам да кажа Grinning  Усещането май е еднакво за всички Hug

и аз така. Peace

# 325
Диорелла много благодаря за това http://uk.youtube.com/watch?v=NPszteX0z7k    bouquet
ЧервеноВинце ,благодаря и на теб   bouquet.Искам да те питам още нещо за  Om Mani Peme Hum.Може ли да се прилага при всякакви ситуации и по всяко време.Много съм привлечена и завладяна от тази мантра. Днес като си я пусках изпитах желание за танцуване . Отидодох пред огледалото и танцувах и пеех с клипа,правих много красиви движения ,чак се очудих на себе си  Embarassed Embarassed Embarassed Усещах тази вибрация ,особено при сричките ом ма, буквално настръхвах.След това целият ми ден беше много спокоен и приповдигнат.На нищо не се дразних.
Червено винце,искам да науча повече за тази и други такива мантри.Ако знаеш къде да попрочета нещо ще те помоля за линк.Виждам ,че имаш много знания.Благодаря,че ги споделяш с нас.  Hug Hug Hug
Момичета ,всички сте много мили.Наистина това е най-хубавата тема,в която можеш да споделиш и да бъдеш разбран. ЩАСТЛИВА СЪМ! 
 Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 326
ЧервеноВинце, мое е костенурчето Heart Eyes. Много е умно, гледа ме върти очички, като му говоря и много му се радваме. Някой в темата беше споменал, че е хубаво да имаш костенурка. Ти ли беше? newsm78

# 327
Не бях аз ама да кажа-символ на мъдростта и силата.Ако я поставиш в сектора на богатството ще помогне много за финансовите ти дела. Peace

# 328
Не бях аз ама да кажа-символ на мъдростта и силата.Ако я поставиш в сектора на богатството ще помогне много за финансовите ти дела. Peace

Не знам къде е  33uu. Как се определя?

# 329
daindi по-скоро става въпрос за статуетка на костенурка,не да поставиш животинчето там Joy Не че не може ако живее в аквариум например Thinking

Иначе малко повече за посоките тук:
http://domoshar.com/archives/372

Ето и една схема:  http://fengshui.free.bg/content/ba_gua_big.jpg

Но да не разводнявам нашата темичка,има цяла тема във форума,ако ти е интересно може да разгледаш и да видиш как точно можеш да определиш секторите в дома си.За съжаление и на мен Фън Шуй ми е още като тъмна Индия,прилагам основните и по-прости неща,колкото и да мисе иска все не ми остава време да се разровя и там,но пък и това е една необятна наука.Всъщност начин на живот и философия е по-скоро.

Общи условия

Активация на акаунт