Подсъзнанието може всичко 3

• 58 738
  • 581
  •   1
Отговори
# 330
Диорелла много благодаря за това http://uk.youtube.com/watch?v=NPszteX0z7k    bouquet
ЧервеноВинце ,благодаря и на теб   bouquet.Искам да те питам още нещо за  Om Mani Peme Hum.Може ли да се прилага при всякакви ситуации и по всяко време.Много съм привлечена и завладяна от тази мантра. Днес като си я пусках изпитах желание за танцуване . Отидодох пред огледалото и танцувах и пеех с клипа,правих много красиви движения ,чак се очудих на себе си  Embarassed Embarassed Embarassed Усещах тази вибрация ,особено при сричките ом ма, буквално настръхвах.След това целият ми ден беше много спокоен и приповдигнат.На нищо не се дразних.
Червено винце,искам да науча повече за тази и други такива мантри.Ако знаеш къде да попрочета нещо ще те помоля за линк.Виждам ,че имаш много знания.Благодаря,че ги споделяш с нас.  Hug Hug Hug
Момичета ,всички сте много мили.Наистина това е най-хубавата тема,в която можеш да споделиш и да бъдеш разбран. ЩАСТЛИВА СЪМ! 
 Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

И аз благодаря и за клипчето и за всичко останало.Мнението на Елена се припокрива напълно с моето.Само много ме е яд,че нямам достатъчно време да прочета толкова бързо всичко,което ми се иска.Страхотни сте,продължавайте да пишете!

# 331
EASpirit , благодаря ти!  bouquet

# 332
Аз много обичам и тази мантра,
някой я беше постнал в темата за йога(мисля беше)... Peace

# 333
Eeeeх милички мои, колко много  сте изписали....  bouquet

norah...само така моето момиче  Hug Както ти каза tonimar,това е само началото  Wink Чудесата тепърва започват...само не губя вяра , моля те!  Hug

daindi
...да аз казах  за костенурчето...беше в началото май на темата...  newsm78 Колко е голямао твоето ?  Иначе костенурката във Фън Шуй е един от  най-силните символи за богатство и слава и трябва да стои в северния сектор на къщата или на стаята.  Peace  Аз писах тука  в темата , че тя ми донесе печалба от тотото, поне така си мисля, че е тя  де.  Thinking   Понеже се случи 3 месеца след като я купих...  Blush  Милата ми красавица тя. Heart Eyes Не съм очаквала такива неща да ми се случат, но Кали  наистина е чудо! А освен това ,  малко след това мъжа ми се издигна в работата...така че явно костенурчето като символ " работи" Wink  

За тези, които нямат възможност за истинска костенурка, да кажа  да не се отчайват... че статуетка на костенурка има почти  същата сила.  Hug Казвам почти, защото си спомням , че Лилиан Ту писа за това, че раликата между статуетката и живата костенурка е в това,  че живата костенурката и водата като комбинация са много мощен енергиен елемент.../като и златните рибки в аквариума./ Водата трябва да се движи. /Затова символа за вода  е по-добре да е аквариум или фонтан, отколкото плакатили снимка  с вода или море...пак има ефект, но не така, както  живата вода/

Та затова живите същества са по силни като символи, защото раздвижват водата. Както в живота... Laughing едно езеро, в  което няма прилив и отлив... е мъртво езеро.Един ден жабунясва и се превръща в блато. Няма движение на водата. А реките са пълни със  енергия, защото са живи... защото се вливат в морето ... има движение.

Едно време се интересувах от Фън Шуй много...четох, нареждах, преподреждах в къщи...балансирах енергиите ...и накрая когато всичко стана  супер,  както аз исках,  Laughing се заех с други неща. Фен Шуя остана на заден план. Явно при мен  нещата са така.. на приливи и отливи. Всичко с времето си... newsm78  Laughing

Елена...ами за мантрите съм чела преди време,но  ще се опитам да ти намеря интересни неща. Ще ти пиша на ЛС, ако намеря нещо  Hug Аааах, много ми  хареса това което писа, за танците и пеенето по време на мантрата Heart Eyes Разкошно е, че си я приела толкова дълбоко в сърцето си.   Blush  Мантрата наистина  е магнетична...

mimina...много интересно е това, което си писала  Hug Значи си силна във визуализацията, и аз така. Аз  много харесвам този метод! Обичам да визуализирам нещата...пазя ги в съзнанитео си, и само го доразвивам. Но също така си имах и карта на Съкровищата...беше ми интересно...ей така от любопитство.  Аз много обичма да експиримитирам. Laughing Нали човек докато не опита, няма как да знае...тоест няма нищо по ценно от личния опит!  Wink

А визуализирането  обичам да го правя вечер, преди лягане...еххх голям кеф.  Heart Eyes Заспивам с едни хубави мечти, които рано или късно се сбъдват. Mr. Green  Няма как да не се...нали вярваме в тях!  Hug

EASpirit
...много хубаво си го казала, че книгите ни откриват..и то не случайно. Hug

Милички, в близките години ще се случват много събития. И 23. 12...2012 ми е много интересна и вълнуваща дата.  Много ми е любопитно и много чета за това...просто все  такива книги "ме намират".. Sunglasses Вие какво мислите по въпроса за тази дата...?

Момичета , намерих много интересни неща,за които ще пиша утре!    Flutter

Ех ако занете какъв сняг се изсипва тука,...не спира да вали,  умирам от кеф!  Heart Eyes  Ще гледам да снимам тези дни и да ви покажа снимки, да видите любимата ми камина...хотелчето...и снежната приказка наоколо!  Heart Eyes Hug

До утре, сродни душички!   bouquet

Последна редакция: сб, 22 ное 2008, 03:59 от ЧервеноВинце

# 334
Червено винце, не знаех за златните рибки. Аз ги имам от две години! В началото бяха най-интересната гледка за моите котки Joy
А тук, ако не се лъжа африканци, влизат в заведенията и продават дървени статуетки на слон. Казват, че носи финансови сполуки и няма значение къде се поставя, важното е да е обърнат към вратата. Но не знам дали това отговаря на истината или го правят за печалба. Май не отговаря на истината, защото във всички барове наоколо има по един-два слона, а не виждам да печелят повече newsm78
За 23.12.2012 наскоро четох, че лошата енергия на хората, злините, които са правили, ще се надигне под формата на силна болка вътре в тях /така ми дойде - да напиша в тях, а не в нас/. На него ден хората ще вият от болка и ще плачат. Ще бъдат на ръба на лудостта.... Tired
Ще чакам да напишеш какво си прочела ти!

# 335
Имам един въпрос. За разсънване Whistling
Както казва приятелката ми страхът е най-голямата болест на човечеството
Заради страха е имало войни, хора са убивали хора и животни, води до депресия, страхова невроза, полудяване, зависимост, робство...........
Принципът на потвърждението отрича отрицанието. В смисъл когато ние утвърждаваме нещо, не можем да го правим на базата на отричане. Специално за страха не можем да утвърждаваме "не ме е страх", защото съществува отрицателната частица НЕ. Как да се преборим със страха, да се освободим от него, без да използваме отрицания като не, няма, никак?
Между другото... добро утро! И весел уикенд!

# 336
  • Добрич
 tonimar, може би трябва да утвърждаваме, че обичаме това, от което ни е страх или , че сме спокойни, когато това се случва.

... И 23. 12...2012 ми е много интересна и вълнуваща дата.  Много ми е любопитно и много чета за това...просто все  такива книги "ме намират".. Sunglasses Вие какво мислите по въпроса за тази дата...?...

...За 23.12.2012 наскоро четох, че лошата енергия на хората, злините, които са правили, ще се надигне под формата на силна болка вътре в тях /така ми дойде - да напиша в тях, а не в нас/. На него ден хората ще вият от болка и ще плачат. Ще бъдат на ръба на лудостта.... Tired
Ще чакам да напишеш какво си прочела ти!

Момичета много ми се иска тези събития да се случат в някой съседен ден, защото на 23 декември имам рожден ден. След като датата е определена още от минали времена като съдбовна, какво ли ще означава да си роден на тази дата, но през друга година. Дали имат връзка двете събития? Много ви моля, напишете ми какво мислите по въпроса.

# 337
Вели, кое е по-важно - че си се родила или на коя дата си се родила? Дерзай! Бъди и търси себе си! Дотогава има много време. Живей тук и сега! Ако мислиш за после или вчера, пропускаш днес. А днес ти си жива! Днес ти искаш и можеш да направиш нещо! Искаш го, нали! И Нострадамус, и Ванга са сбъркали в датите. Нека пророчествата не обременяват ежедневието ти, деня ти днес!

# 338
  • Добрич
tonimar, мерси за успокоителните думи. Само, че интуицията ми ми подсказва, че съвпадението не е случайно. Дано поне да е за добро.

# 339
Вели, вярвай и ще бъде!

# 340
  • Добрич
Днес ми хрумна една идея. У дома пием само минерална вода или изворна. Мисля, още като купим тубите да им слагам по един етикет: Благодаря за всичко, което имаме! Благодаря за всичко, което получаваме!" Надписа си го запомних на компютъра и го принтирах. Даже мисля, да пусна няколко етикета в повече, за да има готови за следващите няколко бутилки. Само се чудя да свалям ли оригиналните етикети от бутилките или да ги оставям. Вие какво ще ме посъветвате?

# 341
Вели, добави и това, което посъветва ЧервеноВинце - зареди водата с молитва, с музика, с желание... Довери се на паметта на водата!

# 342
  • Добрич
Чудех се дали има значение цвета на етикета и какво изображение бих могла да поставя, за да се засили ефекта въздействието .

# 343
Като цвят нека е нещо живо, светло! Изображението зависи от моментното ти желание и нужда. Аз в този форум си избрах слънце, защото имам нужда от него 24 часа в денонощието! Кое те привлича повече - огънят, водата, светлината, земята... Оттам нататък избери фотос, който максимално да се доближава до твоята същност и на хората около теб!

# 344
  • Добрич
За сега принтирах етикетите на бели листи, но следващия път може би ще използвам цветни листи. Зная, че жълтото зарежда с енергия и създава слънчево настроение. Зеленото действа най - успоковащо. От друга страна обаче водата винаги я рисуваме в синьо. Явно трябва повече да се замисля, докато избирам цвят на листа, а после да сложа и подходящо изображение. А може и да си направя етикети в различни цветове и всеки път да слагам различни.

Общи условия

Активация на акаунт