Подсъзнанието може всичко 3

• 59 639
  • 581
  •   1
Отговори
# 345
Вели, и мантра!

# 346
  • Добрич
Това е много оригинална идея! Знаех си, че ще ми помогнете с идеи. Само, че някой, който е наясно с мантрите трябва да ми каже какво точно да запиша, коя мантра е най - подходяща в случая, защото нямам познания в тази област.

# 347
И се опитай не да се замисляш за цвета, а да го усетиш! Последния път боядисах моята стая в светло синьо. Съседите ме гледаха и клатеха глава Thinking
Когато завърших - всички се втурнаха да шарят белите си стени Joy

# 348
Изчакай за мантрите да се включи ЧервеноВинце! Тя ще ти предложи няколко, а после ти по звучене ще си избереш коя най ти пасва и отразява!

# 349
  Добро утро и от мен   bouquet
Колко много сте писали докато съм спала- браво на вас.Сега ще наваксам и аз.
Лек и щастлив ден на всички .  bouquet

# 350
Добро утро, момичета!   bouquet
ЧервеноВинце, костенурката ми е на възраст около 1 година, а като размер, около 7-8см.
Ти имаш ли специално място за нея?
Това за датата 23.12.2012г, ако е вярно, ами заслужават си го(лошите хора)! Аз не се слагам в това число, но пък знае ли човек Thinking.
Вели, аз мисля, че дори "да означава нещо", това че си родена на тази дата, то е за хубаво, не го мисли! Hug

# 351
  • София
Момичета, честит първи сняг, милички!     bouquet
Пожелавам да ни донесе сбъдване на всичките ни мечти и желания  Heart Eyes

Това, което аз знам за рожденните дати е, че са съдбовни и кармични числата 11 и 22. Те носят много силни вибрации. Родените на тези дати могат да бъдат или големи късметлии и щастливци или обратно.
Преди доста се интересувах от нумерология, но не я практикувам отдавна и съм позабравила кое как беше  Embarassed Правила съм нумерологични карти на мои познати и бяха много верни.

# 352
И тук падна доста сняг и е снежно-студено-красиво  bouquet

# 353
  • София
За нумерологията , която е много древна наука - не знам дали повечето от вас вярват - но се смята, че рожденната ни дата + цифровите съответствия на името ни дават първичната и най-основна информация за нас самите, нещо като уникален отпечакът. Затова не е хубаво да се сменя името на дете, нали знаете, че има такива случаи - кръстят го с едно име и след две седмици размислят и го сменят с друго... Счита се, че така се променя кармата му и жизнения му път.

# 354
Момичета, добро, снежно утро от мен!Най-сетне заваля - Първия сняг - това е едни от най-големите ми празници - имам имен ден. Просто така съм решила, /защото името ми е такова/ , когато завали първи сняг празнувам имен ден!

Виртуална почерпка от мен! newsm38 /+ пиенето не намерих картинка/

Прощавайте за спама, но много исках да го споделя с вас, защото всички сте позитивни, а е важно да споделяш с хора, които са добронамерени. Нали? И приятно. Grinning

Съгласна съм с mijjjka за числата. И аз се ровех в нумерология преди. За числата 22 и 11 - те са царски числа  и когато се получават от сбора на дата, месец и година на раждане, носят за притежателите им някаква мисия, много важна задача в това прераждане, отреждат им много голяма място в живота. Това са водачи в една или друга форма, много надарени хора и е много важно да изпълнят мисията си. Моето число е 22.  Blush!

Последна редакция: сб, 22 ное 2008, 11:11 от darena

# 355
За нумерологията - не знам дали повечето от вас вярват - но се смята, че рожденната ни дата + цифровите съответствия на името ни дават първичната и най-основна информация за нас самите, нещо като уникален отпечакът. Затова не е хубаво да се сменя името на дете, нали знаете, че има такива случаи - кръстят го с едно име и след две седмици размислят и го сменят с друго...

Тук не съм съгласна. Може да се смени името. Освен собствено име, значение имат и презимето и фамилията. Жените сменят фамилиите си като се омъжат - с това се променя и кармата им. Много важно освен името е и обръщението т.е. галеното име- то носи много важни вибрации.

# 356
  • София
Специално за първото име - него имах пред вид-  съм абсолютно сигурна, че не е хубаво да се сменя. Аз лично не бих експериментирала  Wink

Честит имен ден, darena!   bouquet
Името ти е снежно, така ли? Много сбъднати желания ти пожелавам, миличка! И много любов  Hug

# 357
  • Добрич
...Жените сменят фамилиите си като се омъжат - с това се променя и кармата им. ...

Винаги съм била против. Когато се омъжих не си смених фамилията.

Моя близка приятелка смени името на детето си непосредствено след раждането. Още преди да ги  изпишат от родилния дом. Детето вече е четвърти клас. Когато му правиха паспорт, за чужбина в полицията излязло първото име и  се наложило да обясняват, че  са го сменили. Детето било с тях и чуло, взело да разпитва... Освен това приятелката ми ходила при някаква врачка, която попитала за това име и казала, че пред  Бога детето е записано с това име, а те на годината са го кръстили в църква с новото име.

Последна редакция: сб, 22 ное 2008, 11:29 от Вела

# 358
  • София
А за костенурчетата, имам една дървена статуетка на костенурче, много си я обичам  Heart Eyes Има много закачлива физиономийка  Laughing
Сега го пращам на север  Laughing И чакам парички от него  Peace

П.П. Обаче на север ми е жабата  newsm78 Нали и тя е символ за богатство по фън шуй? Да я преместя ли от там? Или да си ги държа и двете статуетки - и на жабата, и на костенурчето?
ЧервеноВинце дай съвет, моля...  Embarassed  Или другите, запознати с принципите на фън шуй?

# 359

костенурката на север е за успех в кариерата  Peace

а жабата с паричките е на югоизток Peace

Общи условия

Активация на акаунт