Ето http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=430411.0
и аз, и аз съм тук. Писах вече там, съгласна съм.
ви че се бяхте сетили за моето остаряване
Миналата год. не си правих рожд.ден, нали 40-я не се празнувал и тази избих рибата и за мин.година
Е, и Вожда беше там, но него миличкия никой не го забелязваше
Всичките ми колежки се изредиха да се снимат с него, че и в работата ме накараха да го занеса.

не така, и аз ти отговарям на секундата

като ти гледам лентичката. Дано всичко е безпроблемно до края, пък когато имаш време за нас- тогава 
и то почти в ръцете на Камелия
Тя, милата плака почти цял ден безутешно. Сложи го в една кутия от салфетки и цял ден го разнася из къщи- не дава да го изнасяме и да го пипаме. Чак сега като заспа, баща и го изхвърли. Милото ни Чики си беше болно нещо, носихме го на лекар, пи АБ, но явно се беше натровило от нещо- краищата на перцата и крачетата му почерняха, а крачетата му бяха толкова сухи, че чак нацепени. Мажехме ги със зехтин, какво ли не беше и... все тая
Според лекаря се било надишало с цигарен дим. Може би е станало, когато бяхме на море, а Здравко си беше правил луд купон в къщи- не са го изнесли от хола и са му съсипали дробчетата.

за всички ви!
Ти сега ли разбра? И Вожда така ми вика, ама иначе пък съм щяла да му бъда скучна 
И се притеснявам донякъде за психиката и.
като ти гледам лентичката. Дано всичко е безпроблемно до края, пък когато имаш време за нас- тогава 
!
, милата душичка. Дано успеете да попълните загубата.
. Едната рибка беше умряла, другите две все още си плуват, но за мен това е чудо. Те просто стояха статични в желето, как са оцелели
?
. Не мога да си го обясня, тя толкова обича животните......
!
Само кажете