КГБ = Клуб на Готините Баби - 47

• 23 786
  • 589
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, ЖаБче и Мими, ранобуднички такива Hug!
Страхотна закуска си ни спретнала, Жабче, благодаря ти, поне такава ще си позвола да опитам, иначе все се въздържам и все не издържам...Ще изчета и определенията за мъжете, но дано да намеря време за това на работата, ако не - довечера! Хвърлих поглед, че тръгвам на работа и ги споделям   hahaha hahaha hahaha!
Мими, с този красив есенен пейзаж и с пожеланието ти за днешния ни ден дано наистина е спокоен и ведър, и не толкова студен.
Бабетки - кокетки и небабетки, от мен Hug Hug Hug Hug Hug!

# 76

Жабче,много си ранобудна  Laughing Благодаря за кафето и закуската.
                                          Аз рано сутринта попаднах в екстремна ситуация  Mr. Green Тръгвам за работа и един идиот ни засече,мъжО не го пуска да мине и оня скача от колата и започва да крещи.МъжО излиза и аз се уплаших да не задръстим кръстовището,че като изскочих.Получих за "Добро утро" една обида ,но такъв шамар му отвъртях,че човека не повярва на очите си.Моя след това се смее,че не ме познават и не знаят с кой си имат работа! Имаме си един приятел дето все по съдилищата виси за подобни ситуации и още не е осъден  Mr. Green аз май ще бъда втората.
                                          Лек и спокоен ден на всички! Heart Eyes

# 77
  • в малка спретната къщурка
Добро утро и от мен.
Дадохте ми настроение сутринта,с хубавите картинки,със закуската,за което много Ви благодаря. Жабче,мъжете наистина са.......такива.
Дидиа,те не знаят ,че си имат работа с баба на Джинджа hahaha hahaha hahaha.Нека да му е за урок на тоя.
Пожелавам Ви приятен и успешен ден !

# 78
Добро утро и от мен!  Hug Hug Hug Hug
Жабче,мерси за закуската и сутрешния смях  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 79

ВЕрно,бе! Joy Joy Joy Аз пък хич не се сетих защо си имаме Джинджа у дома. Mr. Green То на баба си се е метнало! Embarassed Embarassed Embarassed /Тук почервенявам от надувки  Mr. Green/.
                                 Жабче,размножих ти творенията и вече ги четат колежките. Laughing

# 80
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Като най-първа рекох да ви изненадам , приятно надявам се.  Hug

Дидка - джинджа, само дето тез творения нЕкой/я по-умен/а ги е измислил/а.  Joy Joy Joy Иначе дето вика Фурийка , са съвсем вЕрни.  Peace
А на оня тъпанар шамара явно малко му е било , на такива бой до спукване.  Peace

# 81
  • София
Здравейте момичета!

Айша, аз тези ги намерих, защото фирмата не предлага такива услуги - Алупласт, имат много работа.Ама сега като смятах още не са свършили работа и вече съм прецакана. Колкото и да смятам тухлите ,лепилото и доставката не струват 220 лева - колкото ми взеха, а само 130лв и то със закръгляване на сумата.Исках касова бележка те се услушват.

Марси, ядосах се, че трябва да мине време от иззиждането до поставянето на дограмата, а и при нас всеки ден спират водата заради аварии. Вчера имаше, но днес май няма да има, защото пред блока блика голям фонтан и пак ще се отложи зидането.

Лек ден ви пожелавам и без ядове!

# 82
  • тук и там
Лещата ми вече ври.Жабче, много истини в писанията ти за мъжете.Наистина изненадата е приятна то се знай,няма съмнение.
Джинжина бабче,само така.Накои си мислят,че светът е техен,ама си намери твоя майстора.
Тайне,лек ден и без адове.
Арита,Фури,Мастерче,много Hug Hug Hug Hug Hug

# 83
Тайне , стига с тея ядове. Аман.  ooooh!
Дано преди големите студове да оправиш терасите.  Hug
Все да има нещо да се ядосва човек.  Thinking
То имам чуството , че без проблеми нЕма да ни е интересен живот.  Peace

Мими , браво на теб и сготви даже. Аз един парцал трябва да ударя из нас , дорде свеки и Краси са из вилаета на Зиче.  Laughing Но при вас ми е по-добре да седя.  Heart Eyes
Ма трЕбва да се стегна и да измия набърже.  Crazy

# 84
  • тук и там
Жабче,и аз съм така-задачки колко щеш,ама ми е хубаво при вас и щом чуя мъж ми да влиза намирам си работа за в момента и после пак тук.. и там.. и така.. може и накрая да закъснея за работа.Отивам да извадя едни крилца,че довечера като се върна да ги панирам.

# 85
                         Жабче,не е важно кой ги е сътворил,а кой ги е издирил,че то не е толкова лесно.Даже се чудя,де си се носила из сайтовете та си ги открила. Laughing

# 86
                         Жабче,не е важно кой ги е сътворил,а кой ги е издирил,че то не е толкова лесно.Даже се чудя,де си се носила из сайтовете та си ги открила. Laughing

В Сибир ги открих. Mr. Green Толкова път бих , за да ги споделя с вас.  Laughing
Ма не съжалявам , хареаха ви , вижда се от раз.  Hug

Мими , и аз като имам работа , така се правя на приятно отнесена.  Grinning

# 87
ЗДравейте момичета-кокичета.
Лек и усмихнат слънчев ден ви пожелавам.
Дидия, като ти прочетох приключението сутринта, се смях със цяло гърло, да ти продължи дзеня все така весело.
Много прегръдки за всички вас.

# 88
Здравейте и от мен, то вече добър ден, ама...
Досега се залежах - на болничка ще се правя,
вчера ме втресе, вдихнах Т, все ми се полягва...
Жабче, мерси за закуската и смеха /даже и кафе не ми се пие/
На всички много Heart Eyes  и Hug
Ще гледам повече при вас да се вясвам, че да ми е по-добре
Лек и усмихнат ден!
Тук такова слънчице е напекло, чак в къщи влиза.

# 89
  • в малка спретната къщурка
Един вирус си носим всички Confused все тука ме влече и мен.Понякога си мисля,че вече съм като наркоман Joy.Зависима от КГБ hahaha,Но това поне е хубава диагноза.
Миме,време е вече,да направиш мъжа си наш Фен Laughing,аз поне вече нямам ядове.
Днес готвя боб със зеле/Дано не се отнеса и да го загоря Joy/На Фенчо постно няма да му хареса,но ще му предложа печените меса от вчера да си подложи.Иначе аз със свеки ще си хапнем с удоволствие.
На всички :  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт