Придобивки зима 2008/2009

• 59 755
  • 573
  •   1
Отговори
# 225
1. Черно палтенце от заешка кожа с дължина до дупето.
2. Бяло палто с двуредно закопчаване и колан, каквото от много време си търся.
3. Лилава сатенена риза с къси ръкави и доста дълбоко деколте.
4. Черна сатенена плисирана риза с дълъг ръкав.
5. Черен сутиен на любимата ми марка Лормар Класик.
6. Тъмни дънки.
7. 2 комплекта сутиени с прашки. Едните са комбинация между екрю сатен и черна дантела, другите са със същите материи, но сатенът е наситеносин.
8. 5-10 броя прашки.

# 226
  • София
Абсолютно същата риза-боди в тъмно кафяво си закупих и аз преди 2 месеца от Мола- от Калиопето.
Голяма находка ми е! Laughing

# 227
Абсолютно същата риза-боди в тъмно кафяво си закупих и аз преди 2 месеца от Мола- от Калиопето.
Голяма находка ми е! Laughing
Е, тя и моята е от там Simple Smile

# 228
 Laughing Ами да са ни честити- аз вчера се обзаведох с две- една в бяло и една в черно  Wink

# 229
Честити да са Wink

BacuTy , в Нинка видях хубава пола, каре, червено с черно, висока такия, надолу се разкроява..мо беше пове4е червена отколкото черна..

# 230
susika, и на мен всичките ти дрешки ми харесаха!

стели, палтенцето е страхотно!

Естелиа, ще пуснеш ли и снимчици  Flutter

Бубе, много са секси  Crazy

Аз също се сдобих с ново палто, пуловерче и няколко блузки. Ще снимам скоро  Wink

# 231
  • Sofia
последните ми покупки са розова блузка, 2 фигурални чорапогащника, шапка в цвят нещо подобно на каре - сиво, бяло+черно, прашки и ботуши.

бихте ли ми казали колко струват боди-ризите в Калиопе, понеже не съм ходила скоро?

susika, и на мен всичките ти дрешки ми харесаха!

стели, палтенцето е страхотно!

Естелиа, ще пуснеш ли и снимчици  Flutter

Аз също се сдобих с ново палто, пуловерче и няколко блузки. Ще снимам скоро  Wink

# 232

Истина е!  Sunglasses Единствен недостатък е, че са твърде високи, но ще видим как ще ходя на тях, все още съм ги обувала само в къщи и мисля, че се справям, все пак има вградена платформа. Само, че като говоря с някой ще трябва да се навеждам, щото съм малко като жирафче  Laughing  hahaha

Предпоалгам ще свикна  ooooh!

Аз се наканих да снимам разни придобивки, ето първо това, което бях обещала да снимам за друга тема (копирах си поста от там), след което ще постна и останалите неща..

Боти:

Боти 1

Боти 2

Боти 3

Боти отзад

Боти отдолу

Боти, обути на мен

Рокля

Рокля на мен

Пак[/url

# 233
# 234
 бубе,4естити да са ти
 най ми харесва розовата блузка Crazy,ботушите

# 235
Буба,много са хубави всичките ти покупки!Виждам,че си намерила и дълго търсените боти без пръсти. GrinningСъс здраве да си носиш всичко!

# 236
Буба, много хубави покупки!!!
Най-много ми допаднаха жилетката и палтото, през нета ли си правила покупките, много ще се радвам ако споделиш колко ти излезнаха като пари?

# 237
Бубе, страхотни са! Влюбих се в ботичките и пуловера с голия гръб и панделката. Със здраве да си ги носиш!  bouquet

# 238
Момичета, благодаря ви!

Аз си харесвам всичките придобивки, не мога да кажа, че имам любими сред тях Grinning Блузката с камъните на деколтето я взех размер XS, уж да не ми виси, но мога да кажа, че определено смятам, че по-свободна, щеше да ми е по-добре. Същото направих и с розовата жилетка. Според материите сметнах за нужно да си взема един размер по-малък, уж да не са ми широчки, но май трябваше да си взема както винаги S, ама нейсе... Така ще си ги нося  Grinning

Буба, много хубави покупки!!!
Най-много ми допаднаха жилетката и палтото, през нета ли си правила покупките, много ще се радвам ако споделиш колко ти излезнаха като пари?

Да, аз предимно така пазарувам  Grinning Освен цената на дрехите, допълнително съм платила и 67$ за доставка до БГ и това е (което не е малко, де ) Това са ми Коледните придобивки, някои от нещата ще използвам да облека по празниците. Скоро няма да пазарувам (макар да ми се ще да отскочим до Букурещ на шопинг  Blush ), всичко си имам вече за сезона, че и за два напред   Crazy  Heart Eyes

# 239
Буба страхотни неща и на мен ми харесаха безумно много. Особено обувчиците и потничето с камъните Crazy

Общи условия

Активация на акаунт