Зимна чакарака среща на ИБ-стари и нови кучета

• 11 098
  • 170
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
"Ропотамо спа" ми изглежда добре Peace И цените са добри.
Херич, то какви отстъпки повече да правят в Гроди - 40лв си е тънкана Laughing
За Извора вече си казах мнението - скъпо ми идва, грешни пари не ми се дават Rolling Eyes
На мен предложението за Елена много ми хареса, но никога не съм била в този край и честно казано, нямам представа как се пътува дотам Embarassed

# 91
Елените е гаден пътя,ужасен....да припаднеш просто!Пицариите има са във фургони Joy

Дайте да се съсредоточим в района на Стара Загора! Peace

# 92
  • Стара Загора
Голди аз съм длъжна да попитам за отстъпка Mr. Green...в кръвта ми е Mr. Green
Рожбе ще мисля още.

# 93

Ропотамо СПА - двойна стая със спалня - 50лв.
апартамент - 80л.

Гроди - двойна стая със спалня /или две еденични легла/ - 40лв.
апартамент - 80лв.

И двете ми изглеждат ок като цени.
Аз съм ЗА и двете предложения  Peace

# 94
аз съм ЗА където кажете
ама какво се уточни за дата или още не е ?! newsm78

# 95
Моля ви, гласувайте и коментирайте пак-сложих само 2 опции
Нека да се съобразим максимално със всички  Hug
Аз няма да гласувам още, понеже мога и на двете дати и не искам гласът ми да натежи   Peace

# 96
Хери,недей мисли много,че да не отървеш някой форумски скандал... Mr. Green
Като гледам няма да намерим спане на много ниски цени...макар и да сме в криза ooooh!

# 97
Така да се разпиша и аз LaughingГласувах за дата-първа опция,щото втора ме няма.
За местата и двете не са лоши,тъй че където кажете там сме само малко по-натам като уточните мястото ще уточня дали ще сме с деца щото нещо взех да се замислям.Айдееее решавайте,че вече ми се иска да ви гушам бе Hug Hug Hug Heart Eyes

# 98
където кажете там сме само малко по-натам като уточните мястото ще уточня дали ще сме с деца щото нещо взех да се замислям
И аз така  Laughing ако има кой да ги гледа-без деца сме  Peace

# 99
аз да кажа съм без ситното ,има си баби като слънце все пак.А за дата не гласувам защото мога по всяко време тъй като съм волна птичка и като хукна аз и милото хуква даже пред мен от мерак  Laughing
иииии ей тва ви го пиша за трети път и тъкмо го написвам и цъквам върху емотиконката и всичко се изтрива и остава само емотиконката.бахти и зора #Cussing out

# 100
  • София
Мушо, това дето ще го напиша е пълен офф топик, ама много е пораснала момата, пу-пу, жалко, че няма да я вземете... Аз пък мисля да си взема децата, но ако всички ще ги оставяте на моите няма да им интересно... Така че този въпрос го оставям с въпросителна.

За дата няма да гласувам, защото мога и двата уикенда, които сте предложили.

Около Стара Загора звучи супер. (Дори и да има много сняг... Което все пак си е възможно през февруари...)  Simple Smile

# 101
  • И аз не знам къде...
И аз пасувам за датите! Нямам ангажименти за сега и на двете  Peace! Ама наистина ли мислите, че на 14.02 ще си намерим места  newsm78? То може, ама ако от сега ги ангажираме!
Пък сняг около Стара Загора ............. 

# 102
И аз пасувам за датите! Нямам ангажименти за сега и на двете  Peace! Ама наистина ли мислите, че на 14.02 ще си намерим места  newsm78? То може, ама ако от сега ги ангажираме!
Пък сняг около Стара Загора ............. 
Аааа...ще ги ангажираме отрано, защо не  Thinking Има хора, които категорично не могат на едните дати и други, които не могат на другите дати. Така че...решаваме датите, кой ще идва, и ангажираме.  Peace

# 103
Прасковке връщам оф-а Mr. Greenмерси за момата ама ела в нас да я мачкориш с нея не идвам щото няма да разбера нищо от срещата .нащо дзверо е много опърничаво и неможе така да става на мойто,та затова ще седи и ще прави баба си луда а  майка и ще фирка мартини и водки Laughingииииииихххххххххххаааааааааааааа.
АЙ РЕШАВАЙТЕ ЧЕ МИ СЕ ЖУЛИ БЕ Whistling

# 104
Ади бре,последно къде сме Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт