Big Brother 4 - Новите мъже

• 39 555
  • 2 631
  •   1
Отговори
# 2 430
Наложи ми се да изляза ,и за това не отговорих.  bouquet
Жоро и Таня контактуват само помежду си,много рядко да се заговорят с някой друг.Жоро го намирам изнервен и крив newsm78

# 2 431
Slav4e ще ми кажеш ли снощи дадоха ли какво стана като Венцислав легна при Иванинчето,не можах да ги гледам  Sad

Денислав легна при нея.
Ще ти дам линк за сайта,там има качено цялото снощно предаване.Можеш да го изгледаш. Grinning
http://www.bigbrother.bg/video_player.pcgi

А можеш да ги гледаш в сайта им денонощно,ако си платиш 10лв за цял месец. Grinning

# 2 432
http://www.bigbrother.bg/index.pcgi
Това е епизода за довечера  Peace

# 2 433
Здравейте бацета   Mr. Green Най-после успях да ви прочета, и отново бях потресена от Филип  Sick Не предполагах, че може да ме отврати повече, но явно това "нещо" /не смятам, че той може да бъде наречен човек/ е способно на всичко. Случката с бесилото направо не мога да я коментирам, не знам как да определя същество, което се гаври с болката на хората по толкова долен и гнусен начин. Sick Много се радвам, че Нат е успяла да запази самообладание и тактично го е поставила на мястото му. Най-грозно от всичко е това, че този индивид злоупотребява с проблема, който имат и се опитва по този начин да манипулира хората навън. От позицията си на човек, който също има репродуктивни проблеми, твърдя  и съм убедена, че за толкова години /8 при тях/ е имало вариант много по-рано да се пробва ин-витро, или да се направят нужните изследвания.Интересно ми е също това, което твърди жена му - "работя в едно хранително магазинче у нас" - не се споменава, че магазинчето е тяхно, както и "имахме малко капанче, но ни го взеха" - според думите на Филип,ставаше въпрос за нещо повече от "капанче", и не беше едно, а две  Crossing Arms Няма човек, който да ме убеди, че за ин-витро са нужни повече пари, отколкото за отварянето на магазин и заведение, пък било то и капанче Naughty Да не говорим, че ако се кандидатства по здравна каса и те одобрят, те ти поемат лекарствата, което, не че е много, но си е полза и остават значително  по-малко разходи  Peace
От доста време се опитвам да си обясня реакцията на другите към агресията на Филип, защо на никой не му прави впечатление какви неща върши този #Crazy  Нека се замислим какво би станало ако например Коце беше счупил яйцата в хладилника??? Каква ли щеше да е реакцията им??? Дали щяха да го "разбират", защото се бил "разстроил" от номинацията??? Броят всяка хапка на Косьо, а в същото време няма проблем, че някаква пияна свиня е натрошила яйцата, които се ползват доста често в домакинството ooooh!

Манол много отдавна ми натъртва с монолозите и плеадите си, направо ми е трудно да го слушам, толкова личи, че преиграва, с тези разговори срещу огледалото или срещу камерите и с неверояяяятно дългите паузи между думите, като че ли решава някакъв световен проблем  Sick Не мога да си обясня обаче, как така до вчера твърдеше, че много обичал Лъскавото, пожелавал й някога, някой да я обича по този силен начин, а днес тръгна да плюе с такава злоба??? Нали именно Манол твърди, че най-добре разбира любовта, и едва ли не само "той/тя" знае как се обича истински?
Стана много дълго, ще продължа по-късно, за да не ставам досадна  Simple Smile
dressta, честито за изпита  bouquet
На всички момичета благодаря за репортажите   bouquet

# 2 434
Slav4e ще ми кажеш ли снощи дадоха ли какво стана като Венцислав легна при Иванинчето,не можах да ги гледам  Sad

Денислав легна при нея.
Ще ти дам линк за сайта,там има качено цялото снощно предаване.Можеш да го изгледаш. Grinning
http://www.bigbrother.bg/video_player.pcgi

А можеш да ги гледаш в сайта им денонощно,ако си платиш 10лв за цял месец. Grinning

Знам и си бях платила на няколко пъти по няколко дена,но само ми насичаше и по-голямата част от времето нищо не се виждаше!Сега ще си пусна снощният епизод! Мерси    bouquet

# 2 435
  • Варна
А другите, какво си поръчаха за тези 2,50 лв? А цигарки ще имат ли? Искам да ги оставят без нито един фас, тогава да видим нерви и чудо.  Mr. Green

# 2 436
scent of a man Hug
  202uu Peace

# 2 437
Филил, Даниела, Иванина, Наталия и Мартин си поръчаха по кутия цигари от тези 2,50. Вероятно и Жоро, но за него не чух. Таня и Виолета лютеница, Самието вафли и мляко.
Поръчаха 47 хляба (по 6 на ден), за сиренето се колебаеха дали да поръчат, но са го поръчали в крайна сметка.
После излязох и не можах да гледам по нататъка.

# 2 438
А другите, какво си поръчаха за тези 2,50 лв? А цигарки ще имат ли? Искам да ги оставят без нито един фас, тогава да видим нерви и чудо.  Mr. Green
Филип водеше церемонията, като официално съобщаваше желанията на другите  Twisted Evil. Жоржиньо записваше на дъската. Той самият (Филип) си поръча 1 кутия цигари ( newsm78) и една бира, след като не успя да пробута биричката в поръчката на Таня. Там Жоржиньо се намеси за оставащите от лютеницата стонинки.
Опротивя ми да слушам и гледам кашалота и превключих  Crossing Arms. На въпроса - пушачите си поръчаха цигари, а другите - вафлички (Жоржиньо), лютеница (Таня и Виолета май), стори ми се, че на Венцислав дадоха възможност, но не и на Денислав (възможно е да греша). Разбира се, опитаха се да направят проблем, (Филип де) че Косьо поръчва 1 кг. овесени ядки, а парите ще му стигнат за 0,5кг., но нещата бързо бяха туширани.

scent of a man  Hug

rochi , писали сме едновременно  Peace

# 2 439
манипулира хората навън. От позицията си на човек, който също има репродуктивни проблеми, твърдя  и съм убедена, че за толкова години /8 при тях/ е имало вариант много по-рано да се пробва ин-витро,  
какви 8 години бе хора - те се познават от 8 години както върдят, това не означава че от самото начало са искали дете, женени са от 4, а Фильо се е явавал на кастинга на ББ3 /пак ли за ин витро?/, а иначе дано да си имат дете , но да не  поставят този проблем като причина  за участие в ББ4

# 2 440
Многоооооооо насича 1 минута гледам 3 чакам,а нета не ми е чак толкова слаб!!!Защо?  smile3518

# 2 441
Многоооооооо насича 1 минута гледам 3 чакам,а нета не ми е чак толкова слаб!!!Защо?  smile3518
от нета ще да е, при мен си върви много добре. Peace

# 2 442
Чухте ли, че Биг Брадър е променил правилата Thinking.
Ще гонят по двама седмично - един в понеделник, и един в четвъртък (следователно ще има и  два пъти седмично номинации). Съобщиха го в една от рекламите, като бяха махнали кадрите с Косьо, от коите се бях възмутила  Mr. Green.

# 2 443
манипулира хората навън. От позицията си на човек, който също има репродуктивни проблеми, твърдя  и съм убедена, че за толкова години /8 при тях/ е имало вариант много по-рано да се пробва ин-витро,  
какви 8 години бе хора - те се познават от 8 години както върдят, това не означава че от самото начало са искали дете, женени са от 4, а Фильо се е явавал на кастинга на ББ3 /пак ли за ин витро?/, а иначе дано да си имат дете , но да не  поставят този проблем като причина  за участие в ББ4
Още в самото представяне на Филип /не на Тошко/ се натърти на това, че от 8 години се опитват да имат дете! Във всяко интервю, както и в публикуваното от dressta преди няколко страници, жена му също казва, че от 8 години опитват Peace

# 2 444
...Маноль ми падна в очите  още като споделяше /незнам на кой от мъжете/ за хартийката на която е имало фондьотен и понеже приличало на ако пуснал мухата на жените в самолета и как били възмутени..сега само при мен не дойде да ми говори за Ив колко е подла и как бил използван...Влюбена била ...дръжки.Ако си влюбен във някой така ли ще си отмъщаваш по този гаден и злобен  начин да говориш зад гърба на този човек.Предпочитам русата фръцла с мазната косичка отколкото злобна лесбийка.

Общи условия

Активация на акаунт