Арабско слънце тук ни грее,а чудна птичка,песен пее-и то за 94 пореден път

• 31 916
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
Добър ден и от мен!
Ей,като ги зараздавате тия кафета,само да не е Нова Бразилия,че от него ми става лошо Laughing
Дуа,пълвия пък като прочетох:Завърнала се при джиновете,срам е да кажа,но си помислих,за алкохола джин,но пък си казвам едва ли Марси ще се напива Laughing,после си казвам,това ще да е дървета,защото аз като си гледам цветята,се успокоявам,та така си мислех Laughing,Сега вече разбрах,за какво иде реч.Чакам продължението на историята.
Невена,лек път ти пожелавам,ей това с картичките,ми беше най-трудно,когато почина майка ми.Дъщеря ми все и рисуваше картички,и ги носехме на гробищата,и тя все беше разочарована,че баба и не ги взема.Много трудно преживях,нейната загуба,но повярвай ми времето лекува,и сега когато се сещам за нея,само хубави работи,дори не успявам да се разплача.
А,и още един въпрос,ако не вярваш в джинове,могат ли тогава,да ти повлияят?
ceciflo,приятно изкарване и на теб,ще те чакаме,да се завърнеш и да разказваш!
Голямо желание имам да дойда на вашата среща във Варна,ама няма с какво.Имам кола,обаче по тъмно не шофирам,че съм малко недоскив.

# 91

Добро утро ,мили арабелки.Ето за който обича шантави кафенца. Hug
Много са интересни историите за джиновете.Тук разправят,че преди 10 години много хора са видели джинове (слава богу сега няма такъв наплив)
Сестрата на мъжа ми ми разказва,че се събудила посред нощ ,защото усетила нечие присъствие.И като погледнала една много ниска жена ,облечена в черно стои до нея и я гледа.Направо се парализирала от страх и даже не могла да събуди мъжа и,който спял до нея.И така стояла тя около 5 минути и си тръгнала през вратата.То може да са били и 5 секунди си мисля,ама на нея и се е сторила цяла вечност. #Crazy
И аз съм чувала,че предпочитат да стоят в банята,така че ако отваряте горещата вода първо трябвало да се каже Бисмилля и после да пускате водата,защото ако им попарите децата може и да си отмъстят.Също много пъти съм се питала в България едно време много се заговори за полтъргайс-може би е ставало въпрос за джиновете. newsm78
Айде стига бе,аз си мислех,че е на шега,а то сериозна била работата.Наистина ли вярвате в духове,джинове и такива неща?Аз мисля,че има някакви такива невидими сили,но чак пък да могат да повлияат на човек.Това с джиновете и техните деца ми звучи като приказките за самодивите.Незнам де аз предпочитам да невярвам,защото си мисля,че ако невярваш даже и да съществуват няма да те е страх ако ги видиш.В един друг форум имаше подобна тема "Вярвате ли в духове".Та там една жена разказваше как докато била бременна доста време посред нощ се събуждала и виждала на вратата една жена в бяло да седи и да я гледа.А тя си се обръщала на другата страна,за да не я вижда.И така доста време,накрая една вечер решила,че ако я види пак тоя път ще я попита какво иска,да обаче пък жента в бяло повече не се появила.Та си мисля,че по-скоро страха от тези неща съществуващи или не кара хората да ги виждат и усещат,а когато го преодолеят и тези същества изчезват.Незнам де за неща,които лично на мен не са ми се случили и не съм видяла,немога дакажа категорично мнение,само мога да имам предположение,но пък ми стана интересна цялата тая история.

# 92
Добър ден и от мен
По въпроса за горчивката Дуа на мен определено ми помогна, нямам спомени колко дълго съм налагала компресите, но накрая като си чистех носа и жилки кръв имаше,т.е това е момента до които налагаш.Майка ми също я ползва за доста неща и е доволна.Горчивката може да се пие и при кашлица но една чаена лъжица пазтворена в чай или хладка вода.
Невена- мойте съболезнования
Лек ден на всички  bouquet

# 93

А,и още един въпрос,ако не вярваш в джинове,могат ли тогава,да ти повлияят?

Могат.Ти може да не вярваш е земното притегляне примерно,но то си съществува,нали?Че и ти действа даже Simple Smile Crazy
така и с духовете на арабски джинове.

Има разлика между халюцинации и появяване на джин мисля.
Джиновете се показват на хора много,много рядко.
Някои от психичните болелести са от джин,това знам.
Иначе НЛО,полтъргайси-все джинове са,нали имат за цел да ни заблуждават и отдалечават от религията..

Дуа-много интересно,ей!хайде давай продължението моля!

didi 75 -кои молитви?Изрази имаш в предвид сигурно.
Само да ти кажа,че за да разбереш по-добре Корана,трябва да познаваш Ислямката религия що-годе,малко история..
предпоръчвам ти сура 72 (Ал Джин) в унисон с темата в момента  Laughing

Шилан-не разбра ли,че не е задължителен намаза на килимче ??Може и на хавлия примерно,важното да е чисто!Може и на пода,ако е чисто,мокета,килима.Аз в спалнята имам пътеки-черги им викам,защото са малки и едната си я ползвам.Не е от значение на какво,важно е да го правиш,посоката,хубаво опънати рамене,намерение..бавно и спокойно.
Някога джамиите са били заслани с палмови рогозки,какви персийски килими,какви пътеки Grinning
сунната на лични,който я иска да ми пише.

Снежана-най-хубавите кафенца ти ги поднасяш...то сметана то чудо  Crazy

# 94
Water Lily,благодаря за отговора  bouquetАз вярвам,но си помислих,че  е същата та работа като с магиите при нас,който не вярва не го хваща.

# 95
LinnaLove-добре дошла...Моята работа,подобно на твоята-две деца от първи брак.Един алжирец...и още едно-от него  Laughing
Бях там..не е толкова страшно.Малко е по-различно ,като начин на живот...но чак страшно не е. Ще ти пиша на лични..може даже и да се видим-ако е писано!

Имортел-..мерси за сайта..Интересно е наистина...а аз мислех че дори и тялото на пророка  не се изобразява..но ти ме опроверга!  bouquet  Радвам се ,когато научавам нови неща !  bouquet Интересна съфорумка си ти   bouquet
За това  става въпрос-....
http://www.zombietime.com/mohammed_image_archive/islamic_mo_face_hidden/

# 96
Water Lily,благодаря за отговора  bouquetАз вярвам,но си помислих,че  е същата та работа като с магиите при нас,който не вярва не го хваща.
Ми като си помислиш все става дума за едно и също нещо,но наречено с различни имена.Както там си имат молитви за предпазване и прогонване на зли сили,така и ние си имаме Кипрянови (мисля,че така се казваха) молитви.А за магиите,ами аз да ти кажа невярвам,много,много,ама  има си нещо вярно.В моя род откъм баща ми жените имат някои дарби.Сестрата на прабаба ми беше най-видна баячка и помагаше,но хората я заобикаляха отдалече.Бог да я прости жената,иначе си беше много свестен човек.Обаче с вярванията  тия неща човек трябва да внимава,защото познавам и такива хора,които така са се вманиачили,че ако плочките са наредени лошо и е останал въздух и вземат да пукат си мислят,че са духове,или защото са нямали късмет някой им е направил магия.

# 97
WATER LILY просто грешно се изразих аз не познавам ислямската религия по едно странно сте4ение на обстоятелствата знам някои изрази не знаех то4но и си мислех, 4е това са молитви аз сега тепърва запо4вам интереса ми е савсем отскоро  smile3503

# 98
здравейте и от мен момичета!!! невена моите искрени съболезнования за баба ти Дуа много интересни неща научих за джиновете ще чакам продължението на историята с интерес за човека който е убил дъщерята на джинката.Ceciflo пожелавам ти много приятни моменти в Алжир и ще чакаме да разказваш.Мансун дано си успяла да се пребориш с разтройството.Мъжо май пристигна и затова няма да си на линия браво.Nawel и на тебе пожелавам приятно изкарване в Мароко. Grinning Grinning Весел ден на всички после ще се включа пак.

# 99
Дала,много се радвам,че не съм те засегнала,наистина,щото вякакви хора има,нали разбираш.Радвам се също,че съм интересна,щото някой би сметнал,че съм досадна с тези подробности,с които Ви занимавах за Мохамед и Фатима...Азсъм си такава,когато нещо ме човърка отвътре,всичко ще изчета,за да получа отговора...
Наскоро попаднах на статия,в която са поставени цитати от Библията и под тях поразително подобни от Корана...Чувствам се много щастлива от факта,че съм права,че няма разлика в религиите,защото Бог е един,без значение колко различни имена има,защото носи  любов,разбирателство.утеха и надежда...Не е ли така?
Извинете ме за отклонението,но чувствах,че трябва да обясня ...
Поздрави на всички прекрасни Арабелки от духовната им посестрима    Grinning      !!!!

# 100
Здравейте, принцеси.

Дуа, чудесна  е станала темата!!!  bouquet  bouquet

Снежке, не се притеснявай, таткото само да организира в коя болница, при коя доки, пък нали няма да е с теб на раждането тъй или иначе, така че като се върне направо ще го изненадаш с хубаво синче!!!! baby_neutral

Другарче, значи осигурена ти е прехраната с това хобезе. Можехш и на нас да пратиш направо. Hug

Невена, много тъжно... Cry и моите съболезнования.

Лина,
ето,намери си мама с информация от първа ръка, вярвам, че и Белбей ще помогне. Hug Белбей, как си, добре ли се чувстваш? Мен гърбът много почна да ме боли.

Марси
, какво стана със сладостите от онзи ден? На мен доки ми каза да огранича сладкото, цяло мъчение, и тестеното също, как ще рупам само моркови? Нисък ми бил хемоглобина, пък захарта по-височка от предния път.... Confused

Шилан
, стига бе, да не си въобразяваш за шейтана? Аз като бях малка навсякъде виждах разни фигури, даже в банята на мозайката си ги бях наименувала. Ми обърни килимчето наистина, ако пък не можеш да го превъзмогнеш смени го, или не може?

Муунсън, много приятни и хубави мигове с половинката.  Heart Eyes Направо се учудвам, че имало и свестни в бюрокартичния апарат. Peace

Иммортел
wavey wavey

Къде изчезна Надя? newsm78

За джиновете - сигурно има такива, но и аз мисля като Петя, че те са уни- Mr. Green...версални така да се каже, нали и в Стария Завет пише - врачка да се не оставя жива. Вероятно методологията Mr. Green е различна само. А моята баба дето пълна атеистка и до днес ми разправяше как нейната етърва от Македонско все баела нещо, все кълняла. И даже след години баба ми отиде при един ходжа тука в Сф., много бил известен, той почина, да видела дали има направена магия на семейството ни и щом тя дето не вярва беше потресена сигурно има защо. Пък аз се бъзикам и викам на мъжо - да не би като ходжата е развалял магията (незнам това лошо ли е ако искаш да помогнеш на някой на който са напакостили, кажете по- знаещите) да ми е направил и една за любов, че си намерих точно моичкия човек.  Joy Само това с банята не го разбрах, ми те като гъбичките бе...

# 101
Амал, не си въобразявам, и моичкия потвърди, че така изглежа. То си беше Ок, ама нали плюшеното като го пипнеш и остават следи , ама как пък точно очи и рамена станаха  newsm78  и мечовете където са прекръстатени като рога  Confused
 Имам друго килимче с джамия, ама трябва да го изпера.

Лили, и аз така знам, не е задължително килимчето, важно е мястото и дрехите да са чисти.

Лятото да ви кажа се бях побъркала покрай тия джинове. Сама бях тогава, пък изобщо не обичам да седя сама, все се сещам някой страшен филм  Confused Влизам в стаята и гледам пръстта от саксията изровена, а стеблото на фурмата рязано все едно с нож  Confused  ревах като побъркана, пиша смс до Сирия, моя праща отговор, махай се веднага от стаята , бягай, не оставай там. Ами какво да правя, повече отпуска не дадоха, няма начин, трябва да седя в Сф.   Кланям се и точно бях в суджуд, усетих ,че нещо мина бързо  пред мен, докато отворя очите, не можах да видя добре.  Ама рев, прекъснах намаза. После още 2 или 3 пъти прекъсвах, така се разстроих, че даже бях забравила да си покрия главата.  Сурата Бакара по цяла нощ я пусках на компютъра, тя е 2часа и малко, към 5 се развиделяваше и тогава  лягах да спя   Confused

Та после се разбра, че не джнове са ровили в саксията и не джинове са ме плашили, а малка сива мишчица  Mr. Green

Обаче моя разказа, че една нощ се събудил и видял черно очертание, идвало от коридора и седнало на другото легло, точно срещу него, а той нямал сила да помръдне. Седяло , седяло това цяла вечност / то в такив моменти и секундата ти се струва век/  и си тръгнало. Явно не е било от лошите.  Обаче няколко дни след това починал някакъв възрастен роднина...

Я кажете за вампирите, те май не са познати из Арабията?  Виждала съм кадри от вампирски филми и още ми държи страх  Confused  А  като се събудя посреднощ и червената лампичка на ТВ ми прилича на вампирско око  Sad

# 102
Шилан & Шиар,много филми гледаш Laughing.Това с мишката го преживявам,но виж като влезе прилеп в къщи,бях три дни в истински шок и ужас.
amal,един единствен път в живота си бях на диета,и то когато бях бременна,за четири дни качах килограм,ядях моркови и зеле на салата,и сутрин по една филийка черен хляб,тогава си казах,че никого повече няма да си тормозя душата,а от сладко да се откажа е абсурд Simple Smile
Наистина,къде се эагуби Надето,никой ли не знае нищо!

# 103
Амалче, аз съм добре за сега нямам болки в кръста, но пък и аз съм след теб. Утре ще посетим доки за последно в БГ-то преди да летим на 18ти. Надявам се времето да е спокоино без ветрове и дъждове.
 Аз пак не6то изгубих апетита та като се приберем там направо ще се чудя с какво да се храня- то тук ми е трудно да го мисля, пък за там направо незнам.Готвенето направо ме отвращава, хем че майка ми готви без подправки и както аз искам и каквото искам и пак не мога да го хапна.

# 104
  • по пътеката
амал, що не пиеш капките за хемоглобина? а диета на това слабо тяло, направо съм изумена? колко кила ка4и, 4е са се панирали толкова?! захар  ли имаш? ти май мома 4акаш с тези сладости?
абе вие ме изтрепахте с джиновете, не ги знам тях, но да те напити лош 4овек от сутринта си е баш лош знак! а 4е се вселява лошото у някои си е така,моят свекър 4ак до мароко е придружавал един роднина на свеки(тях лесно ги хващат джиновете явно) през цял алжир и по4ти цяло мароко, стигнали са и докато свекъра пазари и овършее пазарите, оня ми ти маг взел ,4е оправил 4и4ката! върнал се хрисим като муле и слушал жена си и се молел като най-примерния съпруг и баща! а преди това я избивал поне по един път на ден, нищо не харесвал как го правела, гонел децата  и нея, продавал вси4ко в дома и 4упел, пиел, абе екстритие на най-лошото! лош дух е имал в себе си, ама се отървал!

Общи условия

Активация на акаунт