Данинка, мила аз просто съм изкуфяла и затова си мисля, че миналата година не сме празнували, а по миналата.....грешката е моя

) тъй че винаги трябва да има по- голям до нея ...и много се забавлява с играчките за куклен театър - носи ги,за да ги сложиш на ръка и вика - игай - после ги гушка и им говори...

Когато бях бременна ми казваха да се радвам на последните си безгрижни лични дни и да се наспя хубаво, че после нямало да мога. Тогава не разбирах какво точно имат на предвид ама сега ми е болезнено ясно
Сега бебоците са на топло, нахранени, завити
Като излязохме от болницата татито й купи люлка - конче да дивее. Който я познава ще разбере какво имам на предвид
И като се замисля не остана играчка да я няма
Може би кукла ама без коса, че от една с прическа събирам все още коси из вкъщи 

.Не ходим на работа и си стоим на топличко .Остава ни само да цъкаме на компа
.Какви подаръци ще правите на дечковците за Коледа.дайте предложения.аз мисля да купувам отсега че после желаните играчки свършват а и увеличават цените.Пък и стози корем ....да се бутам в навалицата
. 
ще държиш вахтата с нея и туй то.Трудно е с мъниците ,ама какво да се прави.Ама не е ли много това кърмене :crazyeyes:5-6 пъти през нощта
Много е изморително сигурно.
Дааааааа...е за някои от мамите с по малко челяд у дома
тези дни може так да дойдат ...ахааааа.
да бъдат активни и приветливи -както подобава