Над Варна топли есенни лъчи - сърцето за купони пее,не мълчи!!!

• 14 256
  • 247
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Вале браво че си си на компа PeaceДосега на работния ли си била .Да разпитам че нещо на съм в час.Вие всички май се познавате,ама аз вас не.И никой не ще да ми обясни за този карнавал.Искам подробности,щото не съм ходила никога на такова нещо.Голям пропуск.Кой гп подготвя карнавала.Всички ли деца участват,нама ли инфо да прочета. newsm78

# 136
не на компа на мъжо бях,и да повечето сме се видали и познаваме,ще се радвам и с теб да се запозная,и ако дойдеш на купона на 16 декември ще е супер Hug

за карнавала има тема,който иска отива,който не,си седи в къщи Laughing

# 137
Ехо мацки как сте
От сутринта нямаме вода и направо се побърквам, аман от аварии. Коко днес няма да цамбурка в банята, как да му обесня че няма вода. Онзи ден имахме профилактика на тока, а той искаше да гледа "Мечо Пух" Simple Smile

# 138
Айде и аз най-после да се разпиша в новата тема, че от хойкане с мъжо по почивки кат "гадженца" не ми остава време да седна на компа.Трябва да си пусна мобилен нет Laughing
Виждам нещо се заформя за декември-- Hug бравос   bouquet

# 139
Тони в цветния е така,вода няма Mr. Green много се строи там сега и затова така Grinning аз на Теди му пропускам една вечер с къпането,не знам да ли постъпвам правилно,но както сме с сопол през ден е в банята,иначе дупата постоянно се мие Peace

# 140
Вале, тя водата дойде преди половин час, ама Коко спи от час и половина. Стоплих му вода и цоп в легена. Аз още го къпя всеки ден и не мога да го изкарам от банята, все се сърди. Ама аз сега ще се изкъпя Mr. Green

# 141
Здравейте Heart Eyes
гледам и купон сте си заформили....дано да е весело. аз като видях накъде отиват датите....май няма да съм тук. нищо-с;едващата година:)
Водата в цветния си е проблем отдавна,верно,  много гадно Sad
Извън бебешката тема :ВЪПРОС :Не мога да не питам-гледахте ли смешния клип за предстоящия конгрес на БСП-Сдвамата Сергейчовци Crazy Whistling ooooh!нЕмам думи.... Mr. Green
- ей и аз много се смях, всъщност първите три минути бях онемяла Shocked
айде отивам до почета малко назад, че сега и се е паднало....

# 142
Здравей те момичета отдавна не бях писала но,все още ходя на работа и имаме доста при това и вече се изморявам малко повече от преди и вечер като се върна съм труп Confused
Иначе детето искара вирусна гнойна ангина от градината естествено "подарък"но сега е добре  Peace
Тази година го записахме в градината на Английски и сега ми е много интересно защото англ.думи ги изговоря по чисто от българските Wink а и явно му харесва защото постоянно ми повтаря думички на анг. Laughing
Аз мога да се похваля че,вече се чувствам по добре и май минаха гадните неразположения Praynig но вече нищо не ми става и тази седмица ще ходя да си  купя по удобни дрешки че,започна вече и да ми личи Embarassed

# 143
Здравейте и от мен. Рано-рано ви четох докато чаках каката да се облече за училище и реших и аз да се запиша.
Навън вече почти не става за разходки и се надявам тук да се разхождам сред вас, доколкото ми остава време естествено.

# 144
Добро утро Grinning

Хрис ти Hug

# 145
Добро утро мадмоазелки  bouquet
 hris ti ,вярно че е студено ..ама на обяд става да си покажеш носа с дечурлягата навън.То иначе подлудява народа в къщи.Гледам и вие сте горе долу като нас-бебо няма ли да подивее в къщи ако изобщо не го изкараш newsm78Моя Виктор вчера по обяд -дзак навън и после след спането пак от три и половина до към пет разходки насам-натам.
Михайлова ,ха така -важно е коремчето да е на широко и топличко Peace
Морска-Вале и ние се къпем през ден...Виктор много обича цамбур-цамбур в легенчето...муцка му е вътре.

Айде толкоз от мен отивам да работя/усилено Joy/До по късно!!!!

# 146
Добро утро Simple Smile
Днес ще ходим за ботуши и яке на Коко, да видим какво ще си хареса ме

# 147
  • Варна
Добро утро и от нас.Ние май на купона няма да идваме защото имам чрд тогава.После ще разказвате.Днес съм на ЖК да видим доки какво ще каже за бебо-Дано само хубави работи.И ще търся на каката чехли че почна уроците по плуване в градината Simple Smile

# 148
И ние излизаме с бебата. Толкова хубаво си спи навън детето. Ама на мама й е запушен носът от миткосване по улиците.

# 149
А-а-а по обяд щем- не щем излизаме защото няма кой друг да вземе каката от училище. Тя не ходи на занималня.

Общи условия

Активация на акаунт