ЯНУАРЧЕТАТА скачат и беснеят и на мама пупата люлеят

• 16 867
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
И на мен ми хареса партито.
Ама тук сме твърде суеверни (включително и аз Laughing), та рядко се случват такива неща.

# 256
Натали, стрхотно парти. Ама каква кресива бъдеща мама си, пу,пу,пу...
Аз с първото ми дете бях суеверна и нищо не купих. Само ходих и обяснявах на майка ми от каде какво да се купи. И като влезнах и родих, наще и мъж ми отишли и взели всичко, което си бях харесала. Сега вече незная дали съм суеверна, ама аз си имам и всичко де... Само комплект за изписване и помпа за кърма. Е сигурно ще има и друго, но то бързо ще се набави. А и майка ми за покупки е много активна...

# 257
не знам дали има някой на линия, но усетихте ли земетресението...и аз за да разбера какво е попаднах на една статия и сега цяла нощ няма да мога да заспя...

# 258
Lorini на мен дивана ми се подмести. Я дай статията. Съобщиха и по новините, но без никакви подробности.

# 259
Споко момичета. И ние го усетихме и малко се поизплаших, ама после така се смяхме с мъж ми на един негов приятел от съседния блок, който заедно с жена си и дъщериката си- на 1,4 мес. излезли пред блока от страх. И пред блока-всичките му комшии отвън. Пред нашия нямаше никой. Ако бяхме излезли-щяха да ни се смеят хората от балконите.
Иначе бая силно си се усети. У нас чак количката на малкия тръгна.

# 260
Ех, сладурки, и аз току що прочетох за труса, ужасно звучи... Shocked  Дано да няма повече - ще се моля за вас  Praynig
Натали, страхотно парти. И тук се прави, но и мами си знае, дори често е в дома и.
Знам, че в САЩ дори мамите си дават списък с необходимите неща за бебо и даже съответните магазини, поне в Атланта беше така, при вас така ли е??
Murvet77, тук съм, чета ви с голямо закъснение, нямам мн време... Благодаря за загрижеността  Hug
Иначе сме добре с бебчо,мн е активен, но аз от 2 седмици имам кризисни болки в дясно под корема, от херния или вени, още чакам срещата с док-хирург да постави диагнозата... И контракции си имам -  по 15 на ден ги докарвам понякога, ама стискам зъбки и броя дните, само  baby_neutral  да е добре  Praynig  Нормални били- подготвящи, щом няма болки, казва доки и нищо медикаментозно не дават... Тук никак не уважават хаповете по време на бременеене, за добро или лошо  ooooh!
 За желязото да не ви казвам: 4мг/л. при нормално за бременни >20 Та сега ударна доза "Ferro-grad C" -по 2 на ден за 1 месец и после пак тест.
Изобщо оплаквания всякакви, ама нали сме бебешки.. пак и малко остана, веднъж да гушнем беборлинчетата, всичко ще изчезне.
Гушкам ви всички с пожелание за спокойна нощ и хубава неделя  Hug

Последна редакция: нд, 16 ное 2008, 01:06 от Patilina

# 261
Патилина, добре дошла, не се губи за толкова дълго.  Hug
Всички стискаме до края, да не се отпускаме.
Какво земетресение е станало, аз нещо съм пропуснала, имахме гости и така и не сме забелязали.  newsm78

# 262
"Натали[/color], страхотно парти. И тук се прави, но и мами си знае, дори често е в дома и.
Знам, че в САЩ дори мамите си дават списък с необходимите неща за бебо и даже съответните магазини, поне в Атланта беше така, при вас така ли е??"

Да, точно така е тук!Но точно това парти беше наистина изненада,въобще не знаех.Аз май не трябваше да им казвам ,че чакам момче,защото всичко,което ми подариха е за момченце и ако се роди момиче  newsm78
За контракциите-и аз ги имам,всъщност има ли мама която да ги няма в този етап на бременността?Важното  е ,че не са болезнени.

Последна редакция: нд, 16 ное 2008, 02:01 от natali81

# 263
Ако се притесняваш за сините дрешки, Натали, хич не го мисли-и момиченцата носят синичко и дори мн им отива. Малко по-конфунзо е обратното, както един татко беше питал: ами ако е момче,няма ли да е малко гейско с това розово   hahaha
Обещавам, Мурвет! Особено след др седмица,когато имам 1 изпит и най-вече след Коледа, когато смятам да намаля още раб.часове и то само от къщи... Живот и здраве!
А пък ние си направихме мини-baby shower -парти от 3 семейства,побългарено. Не знам дали ви се бях похвалила, че седмица след теста ми с  EFP се запознах с първото БГ момиче тук, с което от раз станахме неразделни. След 3 седмици - хоп-цоп и тя с  EFP А след още 3- и приятелката ми лондончанка- и тя  Joy Май бебчовците (и 3-те от  stork-boy-за сега  Naughty ) нещо са се наговорили там горе, тайничко от нас...  ooooh! Та на партито татковците ни рисуваха по коремчетата, голяма веселба беше... Tada Сори, че се отплеснах..
Много усмивки от мен - и да се пазите, ей!!!!!!!  love001

# 264
murvet77 не ти и трябва да знаеш за земетресението...някакво вертикално което се усеща различно от обикновените...и преди малко се събудих гладна и свекито тъкмо беше станала и тя и пак имаше...а аз каквато съм страхлива ме заболя и корем...но честно на мен това ми е първото, което усещам...и може би затова ми е такова страхливо, пък нали и коко го няма да ме пази...
 Hug Hug Hug  ви всички, щото аз определено имам нужда от силна прегръдка...
и спокоен ден на всички

# 265
  • София

Добро утро...по едно кафенце да успокоим нервите след тази безсънна нощ

# 266
  • Варна
Добро утро и от нас.Снощи чухме по новините за земетресението .Дано не сте се стреснали много.Тук във Варна нищо не се усети.И хубаво че каквато съм страхлива.....Дано днес кажат нещо повече.Ако знаете каква мъгла е паднала-не виждам по далеч от терасите на блока.А относно бейбипартито-страхотни снимки и подаръци.Навсякъде трябва да е така празнуването,защото като си накупиш всичко после няма смисъл,само трупаш.Хайде до после че моята дружина вече трябва да се е надигнала от масата . Heart Eyes

# 267
Добро утро, партитата изглеждат чудесно.  Peace
Лорини, аз съм изживяла 2 големи земетресения в Истанбул, 7,2 и 7,4. беше наистина страшно. дано да няма никъде по света човешки щети, само материални.  Praynig
снощи за първи път като ми се схвана прасеца, нямам думи. ужасна болка посред сън.  Sad

# 268
Добро утро, аз снощи като чух по новините за земетресението, първата ми мисъл беше за мамите софиянки, и Лорини, в частност за теб, щото нали каза че си сама...  Абе, спокойно, щом не предупреждават да се пазим...... сигурно е било само толкова! Praynig Praynig Hug
За партито - хубава традиция, ама ние с нашето балканско възпитание Tired Tired Tired Искам и аз!!!!!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 269
добро утро Simple Smile

и аз доста се стреснах от земетресението, определено си беше гадничко и различно от другите които съм усещала. знам, че са 2 вида - хоризонтално и вертикално, ама кое беше по-опасното не помня. това май беше от него. дано не се случва повече  Praynig

иван е с някакъв вирус от 2 дни - разтройство и повръщане, сутринта и баба му го прихвана, дойде за 3 дни да ни види. надявам се днес да върви към оправяне и да да не прихванем с баща му, че лятото изкарахме такъв всички подред и беше много неприятно.

за контракциите - взеха и мен да ме притеснявам, но стискам. вчера чак вечерта пих един папаверин, но в четвъртък задължително ще питам доки, че с моето натоварване са си почти целодневни. успокоява ме факта, че не са болезнени.
... хрумна ми и заглавие Grinning - Контракции подготвят мама за среща с Януарче най-желана.

хайде хубава неделя  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 16 ное 2008, 11:05 от Данче

Общи условия

Активация на акаунт