ЯНУАРЧЕТАТА скачат и беснеят и на мама пупата люлеят

• 16 867
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Доника в такъв случай втория болн намалят ли го с тези 10 ?  newsm78
ами общия брой на болничните трябва да ти е 135 дни. Мисля, че намаляват третия, който се издава от педиатъра защото на мен той ми беше увеличен, че родих по-рано.
Ох, гонят ме от компютъра...Да нося дядо Коли това двд, че... #Cussing out

# 211
Здравейте!!! По повод мазилата аз използвам Мустела и до сега нито ме е засърбяло, нито стриа ми се е появила. Много съм доволна. Мажа се вечер след баня и на следващата вечер под душа пак е мазно. Вероятно и за бебето ще се доверя на тази марка. Помпа няма да си купя докато не видя дали ще ми е нужна.

# 212
Здравейте,

току що се обадих в лабораторията, за да видя дали са ми излезли резултатите за антитела (нали съм отрицателен резус фактор). Пише, че антителата са ми отрицателни и в същия момент най-отдолу на листчето пише титър Анти А 64/128 ... тази от лабораторията каза, че не можела да ми каже какво е това, не разчитала резултати! Звъннах на мобилния на АГ, но той не вдига (все пак е извън работно време). До понеделник ще полудея  #Crazy Моля ви ако някой знае какво значи този титър нека ми каже???

Дано не съм ви притеснила...Ще се радвам ако някой знае нещо по въпроса!

# 213
Здравейте, мамчета!
Аз днес не бях на работа, че ходих до Плевен и там да ми видят коремчето. Док. ми потвърди пола- мома  newsm44 и съм много щастлива, още повече се радвам на това, че всичко с бебка е добре. Сега е 1400 гр. и вече се е обърнала с главичката надолу.
Лорини, още има да ходя на работа. До средата на декември ще съм. Заместник са ми намерили / пенсионерка /.
Доника, и на мен ми се напълниха устата със слюнки   superuu Чудесно си се справила!
За коледното настроение и мен ме обхваща, още повече, че тази зима ще е по- специална за всички нас. Гого вече ми дава зор да украсяваме вкъщи.
Бърборанче, и аз съм с отрицат. резус фактор, но нищо не разбирам от разчитане на резултати. Щом пише, че са отрицат. антителата, не се притеснявай излишно.  Hug Докато се свържеш с док, мисли положително. на теб ти е първа бременност и риска с отрицат фактор е по- малък, поне така знам. Спокойствие!  Hug
Днес на прегледа док ме пита дали си подготвям зърната, а аз още изчаквам. Той ми препоръча Пантогел / мазане на зърната вечер/. На някой препоръчвали ли са му го?
 И аз все по- трудно спя, мятам се ту наляво, ту надясно. А като си помисля, че и след раждането пак няма да можем да се наспим като хората, ама както се казва, не се става лесно мама.

# 214
Здравейте, мамчета! .
Бърборанче, и аз съм с отрицат. резус фактор, но нищо не разбирам от разчитане на резултати. Щом пише, че са отрицат. антителата, не се притеснявай излишно.  Hug Докато се свържеш с док, мисли положително. на теб ти е първа бременност и риска с отрицат фактор е по- малък, поне така знам. Спокойствие!  Hug

Втора бременност ми е (първата беше неуспешна, но веднага ми биха Анти Д Гамаглобулин). Аз се поуспокоих...четох, четох и никъдене намерих тетър със стойност 64/128 (във всички статии стойностите започва  с 1/нещо си...), може просто в лабораторията да се забарвили да сметната, че 64/128 всъщност в 1/2 (ако е така, значи нямам повод за притеснения)... newsm78 Дано съм права...в понеделник ще разберем! Сега чак ме е яд, че така се притесних..., но тази от лабораторията е за  #2gunfire Само мънкаше и с половин уста "ми отрицателни са ти, но имаш някакъв тетър, но не мога да го разбера...трябва да се консултираш с този, който ти е назначил изследването"... Както и да е де!  Ще изкарам една спокойна събота и неделя и ще вярвам, че всичко с бебка е наред! Тя знае, че много я обичаме и че я чакаме жива и здрава (казваме и го всеки ден)!!! Вярвам, че е добро момиче!
Лека нощ, мили мами...И само хубави новини (без притеснения повече), понеделник след прегледа веднага ще ви пиша!!!

# 215
Днес имах гости и нямах време за нет.  Flutter
После бях на ЖК по ЗК, моята мома в понеделник беше с главата на долу, днес е седнала на дупака си. за това съм усещала ритници в/у пик.мехур.
Пепи, едно голямо честитоооо, да ти е жива и здрава момата.
Доника наистина ни зариби всички с тази джаджа, ако някоя фирма иска да направи реклама на някой кулинарен уред да пусне тук една снимка и успеха е вързан в кърпа.  Laughing
и аз ще пиша писмо за хлебопекарната...
В Пловдив от този крем имало в един магзин, ще си го купя, мен не ме сърби, просто кожата ми се бели.
Бърборанче успокой се, всичко ще да е наред.

# 216
ето ме и мен...
Слънчогледче айде официално честита мома, дано да е така и до края...много се радвам за теб...в кърмаческия четох че подготовка на зърната с кремове няма нужда да се прави...за пантогела, мога да ти кажа че се води като антибиотик, с който си мажех татуировката докато зарастна...аз за такова  нещо съм го ползвала...та не знам...иначе за лансиноха също четих че няма смисъл да се ползва преди започване на кърменето...но всеки сам си решава...най-важно било позата в която е бебето суче...
а за мазането на кожата аз ползвам на евент бебешкото олио и съм много доволна, нямам стрии и сърбежи...иначе гърдите ми се нацепиха отдолу, но поради факта че когато ми растяха много в началото аз не ги мажех...

иначе и аз се присъединявам към отбора на пазещите леглата...от сутринта имам някакви болки ниско долу, които си мислех че са от разположението на бебка и цял ден лежах, но понеже идват почивни дни реших да отида до доки и тя каза че имам слаби контракции и затова да лежа + 3 по 2 магне Б6 и 3 по 1 нош па...

хубава вечер на всички и много  Hug Hug Hug

# 217
Бърборанче,аз съм с отрицателен резус фактор. Погледнах си изследванията, но такова нещо на моите не пише, така че немога да ти помогна. Иначе е добре, че са ти отр. Но аз нямам никакви цифри отдолу. А иначе и на мен ми биха  Анти Д Гамаглобулин, след като родих сима ми и досега с тази бременност не съм имала проблеми с тези изследвания. Досега съм правила две и двете бяха ОК

# 218
Здравейте, момичета!
Ще ме приемете ли и мен във вашата група? Heart Eyes
При мен събитието се очаква на 23 януари.

# 219
  • Ловеч

Няма риск от прилагането на Пантогел гел по време на бременност и кърмене.ПОКАЗАНИЯ • иритативни дерматити (раздразнена кожа); • повърхностни изгаряния; • еритем след излагане на ултравиолетови лъчи; • за подобряване възстановяването на бавно заздравяващи рани; • за лечение на повърхностни наранявания на кожата на млечната жлеза, включително на гръдните зърна при кърмачки.В периода на кърмене лекарството се намазва върху гръдните зърна след всяко кърмене, без опасност за кърмачето. newsm10

# 220
  • Ловеч
pavlina_kДобре дошла в отбора   bouquet

# 221
pavlina_k    Добре си ни дошла!Пожелавам ти здраве и леко раждане и най-красивото бебе!!!  bouquet  lorini ей да знаеш смях се 5мин. сама,заради тоя слон дето сме си лика прилика  261uu  благодарско за приветствията  bouquet Heart Eyes   Момичета аз се мажа с Phytolastil  на   LIERAC  против стрии и съм доволна той е като гел и не е мазен,подкрепям мнението за хидратацията на кожата !
Бърборанче гледам че много си се уплашила и притеснила,аз нищо не подбирам от тези неща,а ми се иска да те успокоя,моля не се тревожи!Много ме е яд на твоя док. как няма да си вдегне мобилния извън работно време,звучи ми почти престъпно,моя ми каза и през ноща да му звъня! Crossing Armsда му потърсиш отговор и за този факт! Heart Eyes Naughty   ЛЕКА НОЩ от мен до утре мамчета   newsm46

# 222
Павлина_К, добре дошла! Разбира се, че ще те приемем!  Hug
Лорини, аз не че съм се засилила да се мажа с пантогела, просто ми беше интересно дали са го изписвали и на някого друг. Аз преди не съм се мазала предварително, а само масажи правех.
Дано наистина  момата да остане до края  Laughing Praynig
Момичета , на мен след първото раждане не ми биха гамаглобулин, защото Гого се оказа с отрицателен ф., като мен, и казаха, че в такива случаи няма нужда. Засега изследванията ми за антитела са добри. На тези от вас, които сте с втора бременност и на които са поставили гамагл. , при първата все с + резус фактор ли ви бяха дечицата?  newsm78

# 223
Пепи, аз съм с отр. RH, а сина ми се роди с положително. На мен ми сложиха въпросната инжекция. До сега всичките ми изследвания за алоеритроантитела (така се казват) са отрицателни и не съм имала проблеми, дано и да нямам.
Лека нощ на всички

# 224
Simple Smile Exoooo
знам, че не съм влизала отдавна Simple Smile не ме бийте Simple Smile
Влизам за отчет Simple Smile
обещания сватбен албум:
http://www.facebook.com/photo.php?pid=985314&id=691288608&am … 88608&l=4fccc
чак днес го направих Simple Smile ужас Simple Smile а сватбата беше на 30.08 Simple Smile
Ние с бебо сме ок, растем и хубавеем Simple Smile;бебо по изчисления е 1,6 кг Simple Smile пием си витамините Simple Smile а мама е "с прекрасен таз" според лекарката  Mr. Green  ; сега се залежавам повече, чак се схващам
Мървет Simple Smile благодаря за съобщенията и загрижеността Simple Smile много си мила Simple Smile
Поздрави на всички

Общи условия

Активация на акаунт