Лакове OPI.... и всякакви други марки - 2 част

• 85 131
  • 610
  •   1
Отговори
# 285
Момичета,благодаря!

# 286
Аз за себе си открих най-трайните лакове. За 1,50лв. плътен цвят и трайност поне седмица.

# 287
Аз за себе си открих най-трайните лакове. За 1,50лв. плътен цвят и трайност поне седмица.

и аз откакто ги открих , само тях ползвам  Peace

# 288
Същите си купих за първи път в Благоевград, купувам си по няколко защото ходя рядко а другаде не съм ги виждала Peace

# 289
  • Габрово
От чисто любопитство - как ви се дават по 20лв. за лак? Simple Smile

И аз съм свикнала на разнообразие, а този лак от 20лв. бих си го ползвала докато свърши и се наложи да си купя нов  Laughing Само веднъж съм се лакирвала с OPI, не мръдна 2 седмици, писна ми, изтрих го, после ноктите ми 2 седмици се лющеха  Confused Честно казано не мисля да повтарям повече.
А лаковете по 2-3-4 лв. издържат по седмица и нещо, трия ги като ми писнат.. и не ми изтощават ноктите  Confused

# 290

И аз съм свикнала на разнообразие, а този лак от 20лв. бих си го ползвала докато свърши и се наложи да си купя нов  Laughing Само веднъж съм се лакирвала с OPI, не мръдна 2 седмици, писна ми, изтрих го, после ноктите ми 2 седмици се лющеха  Confused Честно казано не мисля да повтарям повече.
А лаковете по 2-3-4 лв. издържат по седмица и нещо, трия ги като ми писнат.. и не ми изтощават ноктите  Confused
Глезотия ,суета....ей такива неща.

# 291
За някои 20 лв. не е много, за други е....
Аз лично ги купувам, защото ми харесват повече и като цветове и като качество....преди си купувах по 5-6 евтини лакове и накрая заминаваха в коша.

# 292
Има доста марки от по -еФтинките с по- голяма издръжливост от Опи .В момента имам на Опи и на Голдън Роуз ами няма разлика освен в цената.

# 293
Нормално е - все пак на всеки човек са му различни ноктите. Аз съм пробвала какво ли не...на моите най-дълго издържат ОПИ.

# 294
  • Belgium
И какво чудно има?

Щом може да си го позволи човек и харесва марката?

Защо да си купувам евтини лакове от 3-4-5 лева, когато мога да си купя нещо наистина качествено?

Никой не може да ме убеди, че ОПИ, да не говорим за Диор и Шанел са със същото качество като Голдън Роуз  Laughing

Все едно да попиташ ама защо си купуваш парфюм на Шанел за 150 лева, когато има Ейвън за 30лева?

# 295
"Моята" марка е Chifeli - лаковете им лъскави и трайни, с красиви цветове, поносима цена.

# 296
"Моята" марка е Chifelli - лаковете им лъскави и трайни, с красиви цветове, поносима цена.

От къде си ги купуваш, аз много рядко я срещам по магазините. Имам страхотни блестящи сенки на тази марка, бих пробвала и лаковете.  Crazy

# 297
А аз се чудя как някой може да ползва блъскан с формалдехид лак за 2 лв.

Никой не може да ме убеди, че ОПИ, да не говорим за Диор и Шанел са със същото качество като Голдън Роуз  Laughing
за Голдън Роуз не знам, но по-прозрачните на Диор са с не особено добро качество според мен  Mr. Green

П.П. Забравих да добавя, че в нетЯ OPI го има и за $ 4.50 - $ 5, барабар с новите колекции.

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 23:15 от Мадам Мираж

# 298
  • Варна
Аз си купих от Ибей лакове ОПИ на супер изгодна цена, почти без пари. Ами издържат ми един ден. Да, хубави цветове, но нетрайни. Моите лакове са на Севънтийн. Издържат ми 4-5 дни. Явно си е до нокът  Peace

# 299
  • Габрово
А аз се чудя как някой може да ползва блъскан с формалдехид лак за 2 лв.
Може да е блъскан, но от него не ми стават ноктите на г*з  Grinning
Не ми се нахвърляйте де, само питах Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт