Лакове OPI.... и всякакви други марки - 2 част

• 85 136
  • 610
  •   1
Отговори
# 300
А от какво трябва  да ти станат на г*з? Не схванах...

# 301
Колкото и да е скъп лакът, прави сте, че е все микс от отровни вещества. И на мен от ОПИ ми се цепят ноктите, както и от всички други лакове. ОПИ предпочитам, обаче, защото има невероятни плътни цветове, нанасят се супер лесно и равномерно (имайки предвид, че съм много куца в тия неща) и засъхват без проблем. Последно сравнявах тези му качества с тези, на Орифлеймските лакове. Очевидна разлика имат. Орифлеймските съхнат мноого бавно и трябва да сложа сто пласта, за да ми се види равномерен и плътен цвета..

# 302
Колкото и да е скъп лакът, прави сте, че е все микс от отровни вещества. ..
Има, обаче, няколко, които са особено вредни, и по-реномираните марки (вкл. OPI) ги изключват от състава си. Мисля, че точно в тази тема бях споменала за Big 3 Free формулите. От споменатите вещества ноктите на г*з не стават Wink , но опасностите са други. Формалдехидът, например, е канцерогенен...

# 303
Колкото и да е скъп лакът, прави сте, че е все микс от отровни вещества. ..
Има, обаче, няколко, които са особено вредни, и по-реномираните марки (вкл. OPI) ги изключват от състава си. Мисля, че точно в тази тема бях споменала за Big 3 Free формулите. От споменатите вещества ноктите на г*з не стават Wink , но опасностите са други. Формалдехидът, например, е канцерогенен...

Едно зло да беше...

# 304
  • на терасата
Цитат
Има, обаче, няколко, които са особено вредни, и по-реномираните марки (вкл. OPI) ги изключват от състава си. Мисля, че точно в тази тема бях споменала за Big 3 Free формулите. От споменатите вещества ноктите на г*з не стават  , но опасностите са други. Формалдехидът, например, е канцерогенен...

Когато купувам лак се интересувам да е formaldehyde, toluene and  DBP free. Такива са на IsaDora и Revlon. На сайта на Chanel, например, не го пише това. Имам два лака нa Oriflame, проверих състава им в http://www.cosmeticsdatabase.com/ и не открих нещо, което да е много опасно. Ти кои съставки имаш в предвид и как се изписват на етикетите? 

Сподели с нас, моля те, за да знаем кое да избягваме в състава на лаковете, които купуваме.

# 305
Точно тези трите са The Big 3.  Wink
В състава на шанелските лакове ги няма.
Ето един хубав списък:
http://www.alllacqueredup.com/2008/04/go-green-healthier-polish.html

# 306
  • на терасата
Много ти благодаря за линк-а   bouquet

# 307
Здравейте момичета и от мен. Искам да ви попитам, като си поръчвате лакове на OPI от ebay запечатани ли идват?Сигурни ли сте, че са на OPI? Защото и аз искам да поръчам, но се колебая. Ами ако са приляти от други лакове в това шише?

# 308
Здравейте момичета и от мен. Искам да ви попитам, като си поръчвате лакове на OPI от ebay запечатани ли идват?Сигурни ли сте, че са на OPI? Защото и аз искам да поръчам, но се колебая. Ами ако са приляти от други лакове в това шише?
Аз каквото съм поръчвала си е идвало в кутийка ,но не пазя продавачите за да дам линк.

# 309
"Моята" марка е Chifelli - лаковете им лъскави и трайни, с красиви цветове, поносима цена.
От къде си ги купуваш, аз много рядко я срещам по магазините. Имам страхотни блестящи сенки на тази марка, бих пробвала и лаковете:crazy:

Oт магазинчето за козметика в подлеза, на спирката за Окръжна болница. Даже на стъклото има и плакат на Chifelli.

# 310
OPI са и моите фаворити  Peace ходя на маникюр редовно и пробвам различните тоналности.Иначе бих си взела 1-2 най-много /имат страхотно червени нюанси и един тъмно винено-лилав/.Обожавам ги!Ползвам маслото на Икаров редовно/за нокти/ и мога да се похваля с наистина здрави нокти.Причината за цепенето не винаги е в лака/могат да са перилни препарати,авитаминоза/ .Другите ми любимци са MaxFactor имам и 1-2 лака на Перфект.

# 311
Точно тези трите са The Big 3.  Wink
В състава на шанелските лакове ги няма.
Ето един хубав списък:
http://www.alllacqueredup.com/2008/04/go-green-healthier-polish.html

Точно днес мислех да си взема някой на Wet & Wild  и съм приятно изненадана че ги има в добрия списък. Wink Laughing
Някой ако е ползвал  да каже как са като трайност. Thinking   Peace

# 312
Момичета ,препоръчайте ми някой издръжлив лак за нокти,че с това миене на чинии , ooooh!-все бързо се лющи цвета?

# 313
Момичета ,препоръчайте ми някой издръжлив лак за нокти,че с това миене на чинии , ooooh!-все бързо се лющи цвета?

# 314

Аз чинии не мия но пак не ми издържа много    Thinking Naughty .Пробвай на Seventeen  Peace

Общи условия

Активация на акаунт