ЯНУАРЧЕТА растат, лудуват-първите рожден ден празнуват!

• 11 233
  • 302
  •   1
Отговори
# 285
Привет и от нас, цял ден сме по задачаи, Мърко спа по автосервизи и къде ли не, чак преди един час се прибрахме със сума ти торби, ама татко ни като е в почивка и го използваме максимално. Сега Мърко пак похърква до мен, а аз на лаптопа малко да ви попрочета.
Ханна, не мисля, че има за какво да се ядосваш. до колкото съм гледала всички прохождат на пръсти, не знам дали е причината в проходилките, може и така де е. Мисля, че сега еуфорията от това, че прави нещо ново и сама надделява, после ще почне да държи на стабилността. Нали видя Мърко как тичаще, а сега се пънка като стар дядо, докато не е сигурен, че е стабилен не тръгва, даже и потропва на едно място.И също в началото ходеше на пръсти и бързаше пт едно място бързо да се хване за друго. Прилагам и материал.
http://ewito.multiply.com/video/item/4/4
Дега, да се поправиш,МНОГО СМЕ Редутки тука. Wink
Само да кажа, че ми харесват всички заглавия на Мари, но предлагам да изберем ед но от тези, които е на коледна тема.

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 18:00 от Ewito

# 286
  • Пловдив
Здравейте на всички !

Първо честито на всички , които имат повод - на месечинки ,на  рожденици , на проходилите , на правилите прощъпалници.

Ние малко се поизгубихме , но никакво време не ми остава . За съжаление и ние сме болни Sad. Ива е с хрема , киха , мрънка и не спи. А на всичко отгоре избива и зъб № 4. Според педи е настинала и изписа капки разни. Изписа ни и Осцилококцинум , но е пропуснала да пише дозировката . Помня , че някой беше писал , че е давал .Моля , споделете  Simple Smile 

Иначе относно падането при прохождането , аз Ива никога не съм я пазила твърде много . Е , не съм я оставяла безконтролно естествено , но не съм я крепяла и не съм протягала ръце към нея. Разбрах , че в момента , в който усети , че я крепя , става несигурна и обикновено пада. Мога да кажа , че към момента пада рядко и почти винаги по дупе или се подпира на ръце. Инструктирала съм и бабите , но те малко се шашкат. Simple Smile

За излизането и ние нямаме пропуск досега , то така или иначе с детската кухня няма накъде.
mari_rus , много са хубави заглавията  Simple Smile
Духче , супер е поздрава  Simple Smile

# 287
Благодаря ви за топлото посрещане Hug Зари е роден 3.650кг. и 51см.
Да кажа и нещо повече за него,има 2 зъбчета,не ходи още дори няма и желание,само в проходилката се разтичва.Е това е за сега,седим си в къщи,че бяхме малко болнички.Приятна вечер на всички!

# 288
  • тук и сега
Здравейте. Ние най-после се завърнахме.
Започвам да чета, защото много съм изпуснала. ooooh!

# 289
Здравейте !

аз само набързо да почерпя ,че днес Теди навършва 10 месеца .Та по тоя случай успяхме хубаво да се рзходим , нали вчера бяхме цял ден у нас и днес беше мноооого щастлива  Grinning

П.П: Искаше ми се с торта да почерпя ,но това успях да намеря в бързината.

# 290
Ewito, голям пъргавелко е Мърко и как стабилно си ходи, браво на момчето  bouquet
Мари, много хубави заглавия си измислила Hug
Веселушке, добре завърнала се Hug
И честити 10 месеца на Теди  bouquet

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 19:19 от matza83

# 291
И Яни много внимава да има къде да се държи и тогава ходи. Иначе се пуска с две ръце, пляска за браво и пищи от кеф. Падането го е усвоила почти до съвършенство- по дупе. Все по-рядко се издънва с глава в пода.

Честити месечинки на днешните. Мимозе, къде сега видях тез палачинки по нощите- ща ма караш сега и с горещ шоколад да ги заливам и с орехи и сметана.... Малии, дано устискам до закуска  ooooh!

А тоз Редут така и не се дореждам да разгледам.  Embarassed

# 292
Нещо са ме хванали братята....
Не ме свърта на едно място...
Дали не е от времето ?  Thinking
Или от е от акъла (май е по - вероятно)... hahaha
Болни сме си и това си е .Сополи на поразия, а за капак на всички Марчело снощи като падна, така се удари в ръба на секцията, че сега муцунката му е като на морж... ooooh!
Сутринта ходиха на лекар, на зъболекар, на хирург...
Направили му снимка и казали, че като спадне отока ще решат какво ще правят.
За момента само компреси и да пие супа със сламка. ooooh!
А иначе и едното зъбче е подбито и разместено, та може и да се наложи да го извадят преждевременно.
С две думи - когато и да се гръмна, все ще е късно.  Crossing Arms

# 293
Сватя, много лошо това бе! Айде да се оправяте, че зетя така сополив ни го щем!  Whistling И Марчело да се оправи.  Heart Eyes А ти се вясвай по-често, че кат те хване липсата и те няма никаква  Hug

# 294
Какво да се вясвам, сватя ?!
Ти една снимка с тумбак не иска да покажеш, пък.... Crossing Arms
Накрая ще взема да дойда до "Люлин" и да те снимам тайно, да знаеш... Whistling
 Joy Joy Joy

# 295
Най-накрая да седна и аз малко.Напоследък хич не ми остава време.Забравих да спомена вчера, че имаме още едно ходещо януарче, Яни на мама Мелиса, незнам тя дали е писала но аз да се похваля от нейно име Laughing
Радвам се , че предложенията са ви харесали, нищо особенно Simple Smile по -време на бременноста повече ги творях Laughing
Отивам да гледам албумчето Simple Smile

# 296
  • София
Мари- наистина са много хубави предложенията! Hug

Джули-  дано се оправяте бързо Praynig

Кети- и ние не искаме много да ходим- от няколко дни като я поставя вече не сгъла крачета веднага да седне да пълзи, а ги опъва и  иска да ходи- ама малко- нали си е мързелива Embarassed

# 297
Тедсън, мислила ли си как ще се казва малката щерка? Аз като ми пързулнаха, че Гого е момиче първоначално, си мислех, че имената на двете деца задължително трябва да си подхождат и бях измислила и двете да завършват на ИЯ. Дори го бях замислила като Виктория. Споделяй с нас, нищо не казваш напоследък.

Джуле, какво виждам в аватара ти? Обясни.

Честити месечинки на празнуващите!

Фил, какво стана с подритването?  Rolling Eyes

И аз да предложа заглавие за по-следващата тема, щото на Марито са много хубави и по-актуални - С бързоходните крачета ЯНУАРЧЕ вкъщи шета

# 298

Джуле, какво виждам в аватара ти? Обясни.

Чакай, аз като не влизам - не влизам.
Ама пък сега ще оспамя и за времето, когато не съм влизала. Embarassed
Вале, преди няколко дни си бях извадила булчинската рокля от гардероба и мъжът ми като я видя и вика:
"Ти къде ? Да не се жениш?" hahaha
Аз:"Да, те се наредили на опашка за мене"
Той:"Ми да излизам да продавам билетчета, тогава"
И вечерта, като ми се обади и пак ме бъзика:
"И к'во викаш - приженило ти се е нещо, а ?" hahaha
И вече няколко дни само ме бъзика.
Та за втора "първа" брачна нощ ли не си прави устата, та какво ли не.  Whistling
Побъркана работа на стари години. Embarassed

# 299
О, Боже! Дуличка дано не нс се наложи да му вадят зъбче. Praynig
Аз днес подобен екшън претърпях с малкото Митаче-юначе. Понеже сме детска градина в къщи, Себастиан и Митя си играят и както обикновено тикат проходилката заедно и след малко само чух: пук, фрас и уааа...Тъпата проходилка се счупи- цялата масичка отпред и Митака вирнал крака пищи. Вдигам го - цялата му мутричка в кръв, изкарах му две парчета пластмаса от устичката и едно под оченцето и като тапа се изстрелях към болницата, която се намира на отсещния булевард. Влетявам при нашата педиатърка разревана и се тръшвам на масата и едва й обиясних какво е станало, видя го и каза че всичко е ок и да свиквам, а малкия й се хили и й каза Ку-ку. Аз още съм в несвяс и си мисля вече да му купя една каска на Митачето. Ох, много дълго стана, ама да се нарева, че да ми мине.

Общи условия

Активация на акаунт