ЯНУАРЧЕТА растат, лудуват-първите рожден ден празнуват!

• 11 235
  • 302
  •   1
Отговори
# 210
Теди, а други гости приемате ли? А може всички дружно да ни гостувате на нас.
Габи, наистина в голям филм сте се вкарали, дано всичко се нареди скоро!
Аз днес водих Никол в детски парти-клуб "Таласъмчета" и на нея много й хареса. Изобщо не разбрах кога мина един час. Аз бях решила там да й празнуваме реждения ден, но сега като ще се местим този вариант отпада. Довечера ще кача снимки.
Иначе и тя се отпуска да прави по няколко крачки, но само ако съм я излъгала да хване в двете ръце по нещо. Така си създава илюзията, че нещо я държи и присъпва за кратко, но е нестабилна.
И още нещо - не помня дали вече съм Ви се похвалила, че Никол ще бъде лице на корицата на списание "9 месеца" следващата година, но незнам още за кой месец.
Личи си, че времето не става за разходки - втори пост за един ден  Laughing

# 211
Ханна, считаш не считаш, скоро ще почне да се пуска и направо ще си проходи, колкото и да сте с Фил предпазливи по тази тема. JoyИ на мен преди си ми беше добре преди, но Мърко сега постоянно крачи сам, той уж държи на баланса, но като се въодушеви и се засилва, няколко пъти пада, но хич не му пука. Сега е малко вързан на бънджито, добре,че още му се кефи.
gab_i, съжалявам за вас, дано скоро се оправите, за съжаление в днешно време е много рисковано всичко.
За изкарването на зимата, аз тук си намерих в съседния блок една мама с един Миленчо , който е с 1 месец по-малък, но си имат и батко на 2 г. и нещо, тъй че така ще е при нас, бихме поканили и Натали на Silvipl, въпреки че са ни далечко, но тя ни е слабост, ще намерим начин на се виждаме. Също и по детски клубчета, при бабите и това е, няма много опции.
 Ние днес ходихме до магазина, на Мърко му беше добре, но аз се вкочаних, добре че е това чувалче, че не знам иначе, много остър вятър има, иначе ако не беше той, щеше да е ОК всичко. Утре ще тичаме за ръкавици и шал, че сме пропуснали да си закупим.
http://ewito.multiply.com/photos/album/3/3#1Ето така излизахме, дори лицето му не беше изстинало , само се хилеше като пача:

# 212
  • София
Здравейте,
Ханна на капките виброцил пише, че са за след годинка, но вероятно малко са се презастраховали производителите. Аз ги имах от преди от Ева и сега лекувах първо себе си с тях а в последствие и нея. Виброцила почти не люти. Но на Жоро не посмях да му капя.  На Жоро му бяха предписали освен стеримара и капки орални за отбъбване на лигавиците Фенистил.

Зимата, наистина събиране по домовете е решението. Дечицата да си играят, а мамите да пийнат по кафе. Пък то в БГ има и доста слънчеви дни през зимата. Чакаме някоя люлинка или мама от обеля да ни дойдат на гости. А Теди може да донесе и шоколадова къщичка  Flutter

Ane и аз се бях шашнала леко за апетита на Жоро, но е нормално като са болнички и хремави да не са много гладни. Сега постепенно почва да му се възвръща апетита, но пак не хапва така както преди. Не само, че не е наддал, а е и отслабнал леко, но пък нали е здравичък вече.

Аз пак нещо съм изпуснала със снимките

# 213
Тук вече навсякде продават коледна декорация и много от магазините са украсени.Аз също вдигнах елхата Grinning , с много играчки, грилянди и лампички Grinning Както обещах и пуснах дядо Коледа от прозореца, налепих дядо коледовци и снежни човеци по стъклата на прозорците, окичих ангелчета па шкафовете, само ми остана външната украса на къщата, мисля да е само светещи лампички.Като цяло вече съм с коледно настроение Hug Ако знаете как си украсяват къщите тук , направо не е истина все едно е къщичката на дядо Коледа, то красота  Hug
На мойта убосница любимият и номер е да пляска с ръчички и да ми показва как прави магаренцето , аз я питам а тя ми отговоря иа иа иа иа Laughing
Габ, много много неприятно, тази гадна криза Sad но в крайна сметка сте живи и здрави и имате на кого да се радвате Hug
Слагам една голяма ТОЧКА  на болестите вече.

# 214
  • София
Здравейте момичета. Simple Smile
Валеее, какви неща има при вас. Но тук при нас...не мислите ли, че за едно такова шествие трябват много пари, от къде да ги даде общината (примерно)? Като гледам какви коли, костюми, работи...забравете за у нас в близките 20 години, внуците могат и да гледат подобно нещо. Rolling Eyes
Габи, страшна работа, дано всичко се размине. Praynig
Ханна, аз в носа освен Стеримар друго не съм слагала. Ако секрета е бистър просто само промивай. Оправяйте се бързо. Сложи Миша да спи на по-висока възглавница. Не само главата, така от кръстчето да е повдигната под ъгъл равномерно. Peace
Зимна, дано се разминат усложненията. Praynig
Снощи водихме Косето на двама лекари (поплака си доста милия но ме поуспокоиха).  Whistling Вече не свирка. Peace Няма нужда от лекарства и инхалации. Водихме го и  на един УНГ . Доктора каза, че няма проблем с носа, само тази продължителна хрема леко е алергизирала лигавицата но нищо.само Зиртек на капки през устата. А това дето (Зимна!) аз си мислех, че е задна хрема - няма такова нещо! Това са си секретите от бронхити, които те не могат да изкашлят и си ги хъркат нагоре-надолу. просто време за да ги изкара и останалите, стига да няма влошаване. Praynig  Едното му ушенце леко е реагирало но само топло и ако се наложи Отипакс.Но каза де, че София е много болна и вирусът е много гаден. Не се повлиява почти от никакво лечение, трябва просто много време за да отмине. А нашите малки мишлета, още повече. Дано всички бързо оздравяват.  Praynig
Това е за сега. Алекс като го няма мислех, че ще ми остава вечер време за вас ама моя мъж с тия игри ...мнооого ме нерви. smile3511
Не е за разходки май вече... Rolling Eyes

# 215
Здравейте и от мен в този студен и мрачен ден!Ние 2 дни не сме излизали,много духаше и не посмях.Днес само пред блока ходихме да изхвърлим боклука,и заваля.Два часа обличане-само за 2 минути навън  Close.
Ханна[/b],Дама много точно те е посъветвала- ако секретът е бистър-само промиване със Стеримар и повдигане горната част на тялото.Аз даже като беше сополив Миши слагах по-дебела възглавница под дюшечето 2 нощи и имаше ефект,иначе само се давеше и не можеше да заспи.Ако секретът стане жълтеникав или зелен -може да се капят по 1 капка във всяка ноздра 2 пъти дневно  антибиотични капки за очи /така ме посъветва педиатърката/.
Момичета,още ли храните бебоците с пластмасови или силиконови лъжички? Моята днес се счупи и си мислех дали вече има някакво значение.
Вале,благодаря,че ни правиш съпричастни с Коледното настроение в Канада.

# 216
Здравейте и от мен
Поздравявам ви с ето това http://www.vbox7.com/play:95c46af8 в това лошо време.

Мама Танче,аз още храня Илия с пласмасова лъжичка.

Зимата, наистина събиране по домовете е решението. Дечицата да си играят, а мамите да пийнат по кафе. 
Peace

Габи,много неприятно това,което се е случило с вас.Дано всичко се размине.
Вале,много хубав парад.И на мен ми се прииска да съм в Канада. Simple Smile

# 217
  • Пловдив
Благодаря ви, момичета за отговорите!  Hug
Днес бях изтрещяла - нали се сещате, че имат такива дни, в които искате да забегнете някъде  Rolling Eyes Понякога не се издържа ...
Излязохме малко, проветри ми се главата, пийнах топло кафе и ми се пооправи настроението Simple Smile

Аз храня със сребъна лъжичка. Май трябва да премина на сребърен черпак, че такава голяма уста отваря .. направооо  Laughing

# 218
Радвам се, че ви хареса и на вас парада. Всъщност незнам общината колко се е ръснала, тъй като преди всеки макет вървеше кола с надписа на фирмата, спонсорирала изработката му. Най-готината част беше като минаваха пощальоните и събираха писмата за Дядо Коледа от децата, ние обаче не си носехме нашето, защото още не сме наясно със желанията си  Laughing

Дама, радвам се, че сте по-добре. Вижда му се края на боледуването.
Мама Танче, храня с почти всякакви лъжички, без метални. А веднъж в една кръчма му дадох да опита крем-карамел и тирамису с металната лъжица на заведението. Ми така, имунитет да има детето ....
Габи, дано ви се разрешат по-бързо проблемите, много неприятна ситуация, винаги съм се чудила дали може човек да застрахова точно такъв имот - купен на зелено, защото доста народ изгърмя ... Но май няма как - как да застраховаш нещо, дето не съществува. И все пак трябва да помислят застрахователните компании за такъв вариант, в крайна сметка те ще са печелившите, а пък хората ще са защитени. Hug
Ане, оздравявайте бързо!
Дега, как няма да видите такива неща, я стига, светът е голям, сигурна съм че и  в по-близки държави ги има подобни неща, не може например в Германия да няма подобно нещо. Пък вече съвсем спокойно се пътува навсякъде. И дано ти е приятно неочакваното гости.
Ханна, стеримар и помпичка, това е моят съвет.
Дух, честит ви бърборан  Laughing
Тедсън, ако продължаваш да се омързеляваш, ще минеш на мнението някоя по-младичка да бъде, че ще те домързи и по оная част  hahaha hahaha hahaha
Nikitali, още една медийна звезда в отбора, браво. Да кажеш кой брой!
Мари, браво за украсата. Мен ме е страх да извадя елхата, че терминатора ще и види сметката, а по-лошото е, че елхата ни е ОГРОМНА и ако му се стовари отгоре, не ми се мисли .... Може и без елха да мина тази година, защото както се очертава, ще сме в щатите 2 седмици точно за празниците.

На всички приятен остатък от деня и до утре.

# 219
Ewito, честит прощъпулник, знае Мариянчо какво да хване Laughing И ние в неделя ще правим прощъпулник Grinning. Вече Боби си ходи доста стабилно, не се спира, ходи навсякъде, отваря шкафове и изважда всичко, лудницата е пълна Grinning. Не спира да бърбори едно такова "дъга-дъга-дъга, гъля-гъля-гъля и разни други неща обяснява с различна интонация Laughing. Най-новото му е като го питам къде е езичето и той ми го показва Laughing. Много ме е яд, че не мога да кача клипче на ходещото ми момченце Close
Всички болнички да оздравяват Naughty
Вале, много хубав парад Peace

# 220
Здравейте !

в този студен ден и ние не излизахме.Даже и не спахме много -само 1.5 ч и цял след обяд не се спря .

Много ми хареса парада ! Чак се размечтах и аз да съм там , ама някой друг път ще е  Peace

У нас също вече има елха и коледно настроение .Даже и няколко играчки от дядо Коледа ,които са скрити в гардероба.

Лека вечер на всички и бързо оздравяване на бебоците!

# 221
matza, пожелавам ви всичко да мине добре, сигурна съм, че Боби ще се представи на ниво, и Мърко вика много бъга-бъга и нгон-гон-гон, много е смешно.
Пробвай да качиш във www.vbox.bg или www.multiply.com, мисля, че е лесно сравнително, много искам да видя Боби.
Да ви кажа моя син днес кихна докато ядеше каша в телефона ми, първо нямаше нищо, но сега 2,5,8 и 0 не работят, това ще му е не знам вече кой ремонт, но много го иска чак целия трепери, то е ясно, че от това телефон няма да стане, ама айде.
Ханна, всеки има такива дни, едно проветрение винаги помага. Party
И на мен ми е много криво, че не можем да излизаме, направо е лудница, но ще мине, какво да се прави, напролет бързо-бързо ще зме забравили.

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 18:52 от Ewito

# 222
  • Пловдив
Nikitali , честито!  Hug Радвам се, че наше януарче ще краси корица на списание   bouquet
matza83, приятно изкарване на прощъпулника. Да видим Боби какво ще си хареса  Grinning
Ewito , имам усещане, че Мърко ще получи телефон за Коледа  Party
dama , с теб сме  Hug

И аз се чудя с тези елхи .. Как ще ги опазим да не ги съборят  #Crazy
Мен не ме е обхванала коледната треска. Нека поне дойде декември Simple Smile

# 223
  • до една звездичка
...в телефона ми...но много го иска чак целия трепери...

Ewito, само гледай да не го лапа отдолу, там където се слага да се зарежда (има едно продълговато такова, не знам как се казва Embarassed, но дано ме разбереш). Стела също си играеше с моя (всъщност, предимно го лапаше и ближеше), но установих, че е заради това, че когато допреш с език там, се усеща едно такова...абе, все едно протича ток. Супер тъпо го обясних, ама... Embarassed Blush Внимавай, все пак Hug

# 224
  • София
Ето ни и нас
Напоследък само ви чета
Нищо ново около нас,преборихме едни сополи,днес бяхме на консултация....
Никитали браво ,че Никол ще краси списанието,да кажеш непременно на кой борй ще я сложат,че аз не ги купувам редовно:)
Иначе ние днес почти цял ден гостувахме на tuli и Калоян.Децата добре се забавляваха,после поспаха,ние побъбрихме.Наистина така по-бързо минава времето.
И в тази връзка момичетата от района да свиркат и тук да се съберем да се видим...Габи?

Общи условия

Активация на акаунт