Януарските сладури 2008 празнуват първи рождени дни!

• 25 951
  • 601
  •   1
Отговори
# 30
Ооо, момичета, направо ме просълзихте, страхотни сте  Hug

Тази първа годинка на мъничките ни дечица е невероятна, всеки нов поглед, всяко ново откритие, звука на детския смях.
Нищо не може да се сравни с това  Hug Невероятно щастие е да имаш деца  Hug
Пожелавам ви и на вас много здраве и щастие, много прегръдки и целувки на сладките ни януарчета   bouquet

Ето и снимки от партито ни  Mr. Green
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=307794

Бяхме 5 мами с 5 сладки дечица, всичките малко по малки от Стефчо.
Беше супер забавно, малко лудница  Mr. Green Скубане, хапане, целувки и милувки и малко проба да се вадят очи  hahaha

# 31
  • София
Честит 1-ви Рожден Ден Стефчо! Расти здрав, весел и носи много радост и гордост на мама и тати!

Люси, честито за всички постижения, за всички преодолени трудности и всички чудеса през тази първа година!

# 32
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОРААААСНАЛИЯ СТЕФЧО И НА ЩАСТЛИВАТА МАМА ЛУСИ! МНОГО МНОГО ДА СЕ РАДВАТЕ НА ЩАСТЛИВИ МОМЕНТИ ЗАЕДНО И ЦЯЛОТО ВИ СЕМЕЙСТВО И ДА СТЕ МНОООГО ЗДРАВИЧКИ!!!

# 33
  • Пловдив
Честит Първи рожден ден на Стефчо!
Нека бъде много здрав , весел и да се радва на безгрижно детство !
Честит празник на цялото семейство !

# 34
Със закъснение и от мен  - Честит първи рожден ден на Стефчо! Да расте здравичък и щастлив и да радва мама и тати!

# 35

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СТЕФЧО Hug ДА СИ ЗДРАВ HugМНОГО ЩАСТЛИВ И ДА СЛУШКАШ
                                                                                                   МАМА И ТАТЕ Hug

# 36
  • София

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СТЕФЧО!Желая най-щастливите ти детски години.
Луси, да ти е жив и здрав, много щастливи мигове заедно.

# 37
  • София
Честит празник, Стефчо!
Честит рожденик и на теб, Луси!
На Стефчо пожелавам:
Да бъде силен, за да постигне каквото си пожелае.
Да бъде здрав - да му се радва.
И разумен - да го запази!

Честит Рожден ден, Дребосъче!

А на мама - да бъде винаги безкрайно горда със своето момче и скоро да го зарадва със сестричка!

# 38
Луси - честито на Стефчо! Да е здрав и все така чаровен! Много да ви радва!  Heart Eyes  Hug

# 39
Честит рожден ден и от нас на големия мъж.Да е жив и здрав и много послушен Wink

# 40
  • София
Честит Рожден Ден на Първото ни бебе!
Малкия Стефчо да ни е жив и здрав и много щастлив!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  :bouquet
:

# 41

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН СТЕФЧО! МАКАР И СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ, ЛУСИ, ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ, ВИНАГИ УСМИХНАТ И МНОГО МНОГО ДА ВИ РАДВА!!!   bouquet

# 42
Честит ни рожденник!
Луси- Честита да ти е радостта! Да расте здрав и весел, а ти да приемаш философски белите му:)

Здравейте мадами,
Напоследък направо съм в графа несериозни, но това е положението. Направо съм луднала ве4е.
Сега да се от4ета набързо:
Сашчо е над 11 кг, колко  над 11 незнам, защото д-ра каза да отидем на консултация като стане на 1г. Има 8 зъба, може и пове4е да са станали, скоро не съм ги броила, но за сега се виждат 8 големи зъба.
Лази като буболеца навсякъде, освен това на 4-ти ноември направи и първи кра4ки, и сега с всеки изминал ден увели4ава пробега, казвам пробега, защото по-скоро бяга отколкото върви.
Прощъпулник ще правим след 2 седмици, защото чакаме баба му  да пристигне другата седмица.
С две думи: въпреки, 4е всякакви доброжелатели ме уверяваха, 4е щом е шишчо ще проходи късно и трудно и тн невероятни теории, в крайна сметка се оказа, 4е явно си е до детето:)
х х х

# 43
Честит първи рожден ден на Стефчо  !!! Желаем му щастливо и весело детство и много здраве !.Да радва мама и тате !

# 44
  • София
Честит първи рожден ден на Мими!

Общи условия

Активация на акаунт