Коледа и Нова година - сладки изкушения !

• 320 054
  • 2 129
  •   1
Отговори
# 165
Люсил, много хубави са ти станали Peace И сега не 1, ами 2 си имаш даже. Това ми харесва като идея за догодина, да го разделя в 2 тенджери, така ще мога да занеса едното някъде, а другото да си е за в къщи.

Диди, ама тия къщички отстрани много хубави. Това аз не се наемам и да го мисля даже как са го направили. Много е хубаво. Но пък е идея така да се украси отстрани с меденки елхички и звездички, или нещо от сорта. Благодаря ти за тази снимка.  bouquet

И по тоя повод, за покриването отгоре, понеже на снимката на Диди е перфектно покритието, ако може Джемма или Красимира, че тях виждам само тук от тортената тема,да кажат с какво да го намажем преди да се сложи чаршафа. Ако е само сладко, то няма да изглади неравностите. Ако пък е масления крем, се притеснявам да не се промени, развали,или не знам и аз какво вкуса на нашто "бебче" дето 6 седмици ще го дондуркаме Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 166
Диди страхотен е станал  bouquet Hug

# 167
диди страхотен е станал  bouquet Hug

Ох , Мистерия , искрено ме разсмя !  Joy Това не е моят , ами илюстрация за Ma4oLaughing Да се надяваме  , че и моят ще стане поне подобен !   Mr. Green

Крисче , очите ми останаха в тези къщички и разгледах и силиконовите формички , но по никакъв начин не мога да се доближа до този финес , който се получава с тях !   Confused

# 168
Сега пак го боднах , но от дъното клечката ми излиза още мокра !

Ето още малко идеи за декорация , пък може и да ви хрумнат вариации :

# 169
Гледам като боливийско дете в сладкарница.  Rolling Eyes
Диди, разбира се, ти си виновна.  Hug

Аз АКК няма да правя, но щолен - да.  Peace

# 170
Божееее , 5 часа и половина !  #Crazy Ако не съм заспала , след 30 мин ще го обърна на решетката.И на всичкото отгоре май съм го препекла отвън !  Crazy

Ооо , КюбитHug Не гледай , ами запрятай ръкави !  Mr. Green И аз щолена съм си го заплюла , но се чудя дали няма подобен вкус на АКК и да се дублират ?!
  Rolling Eyes

# 171
Запис! Страхотна е темата. Май и аз ще запретвам ръкави другата седмица за този кекс.

# 172
Май и аз се отказвам от АКК тази година Grinning, щолен и аз ще направя, но някъде първата седмица на декември. Само не съм решила по коя рецепта точно.

Сега друго ми е щукнало - миналата година правих медена елхичка, но сега ми се прииска шоколадова ooooh!
Намерих си няколко идеи, споделям ги, но още не знам на коя ще се спра:

http://aww.ninemsn.com.au/article.aspx?id=42174  това е само с шоколад и ядки

http://www.taste.com.au/recipes/2829/choc+fruit+nut+christmas+tree  а това е и със сушени плодове

http://www.inspired-by-chocolate-and-cakes.com/chocolate-tree.html  тук най-добре се вижда технологията

newsm78

Диди, голяма сага с твоя АКК, надявам се след всичкото печене да се е получил добре.

# 173
Коте , отивам да го обръщам и ще го снимам , благополучно в 1 часа !  Crazy Кажи за АКК и щоленът приличат ли си на вкус ?

# 174
Момичета,за украсата не знам какво да ви кажа...не съм правила досега тоя кейк и не съм украсявала...дано Джема или Пепи се включат да кажат.

Моите плодове и ядки се киснат тази нощ и аз утре ще го пека...ама като гледам Диди как го откара до полунощ ,че и повече,май трябва към 17 часа да го слагам във фурната.А като се изпече,ако е много неравен,може да го поорежа малко да го заравня,и като дойде време за украса,мисля да го намажа с кайсиево сладко...и отгоре покритието.
Ако някой не даде друга идея ...  newsm78  

# 175
Коте , отивам да го обръщам и ще го снимам , благополучно в 1 часа !  Crazy Кажи за АКК и щоленът приличат ли си на вкус ?

Не много, АКК е по-сладък и въобще "по-тежък", доста по-парфюмиран. Аз на вкус предпочитам щолена (купешкия, между другото, моите никога не стават толкова добре Embarassed). Щеше да е интересно, ако имаше АКК откъде да се купи, за да се види фабрично как ще е на вкус. Mr. Green

# 176
Благодаря , КотеHug Имам време да помисля !  Grinning

краси.мира , аз го откарах щото явно съм сложила от страх фурната на по-слабо.След 2 часа и половина като го отворих беше направо суров.И след това му трябваха точно 3 часа  , както е по рецепта.

Вече съм зачислена като първа придворна дама в двора на Негово Височество АКК !  Blush Ето го на снимка с първия канцлер по време на официалната коронация :
  Mr. Green :

Много тежи тая буца , бе ! Баси павето !   ooooh!

# 177
 smile3501, Диди, я какъв наперен АКК, заслужавал си е чакането.  Simple Smile

# 178
Котка, не знам какъв щолен си яла,  newsm78 но според мен щоленът е по-тежък и по-сладък от АКК.  Peace Домашен щолен не съм яла, както и купен АКК. Т.е. сравнявам купешки щолен с домашен АКК.
Аз предпочитам щолен обаче. АКК доста повече ми напомня на кекс, въпреки плодовете и алкохола. А аз не обичам кексове.  Sick

Една приятелка чакам след 2 седмици да дойде на годти от Германия и тя ще ми донесе щолен (тук не намирам никъде  Sad), но като се познавам, няма да остане до Коледа, така че тази година ще запрятам ръкави, както ме подканя Диди.  Flutter

Диди, твоя АКК изглежда доста "наперен".  Wink

# 179
  • София
Ей, Диди, чакането си е заслужавало май. Страхотно изглежда!  smile3501 Идва ми чак да се пресегна и да си чупна едно парченце  newsm53

За елхичките - шоколадовите изглеждат страхотно. Аз мисля да пробвам с медена, обаче незнам как ще се справя с шалоните за нея Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт