ОВЧА КУПЕЛски мами - 2 част

• 56 948
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
# 556
  • София/Овча купел 2
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МАМЧЕТА!
МНОГО УСМИВКИ И ЩАСТИЕ ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ!

# 557
Здравейте ОК мами  Hug

Вчера се преборих за безплатна доставка на памперси до Овча купел.Която от вас има профил във ФБ може да заяви приятелство http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100001759012015 цените са доста сносни.Сайта е http://www.---spam---/ дано не ме резнат за реклама  Crazy

Временцето вече супер и започваме разходкиииии   Nature Sun With Face

Последна редакция: сб, 12 мар 2011, 08:30 от vivere

# 558
  • BABYLAND
Привет и от мен.   bouquet
vivere , резнали са те  SadHug
   Кой каза "разходки"?   Mr. Green Време е вече да спретнем група.   bouquet

# 559
Ако ще се спретва група, бройте ме и мен!:)) Тъпо ми е да обикалям сама като кукувица...  м/у другото не предполагах, че това паркче до детската градина в ОК1 съществува...останах супер приятно изненадана.

Последна редакция: сб, 19 мар 2011, 23:08 от illyy

# 560
Аз минавам да почерпя за ровдения ми ден!!!
Днес ставам за 30 Flutter Hug
Заповчдайте:

# 561
Честит Рожден Ден Танче! Да си жива и здрава, много щастие и лека бременност  bdbaloni

# 562
  • BABYLAND
ТАНЯ, честит рожден ден и от мен!  Hug
 Най-сърдечно ти желая щастлив, усмихнат и изпълнен с красота и любов живот!

newsm59  ura   party023
Почерпката ме разби. УмирГам за Бейлисче, ммммммм. А бонбоните ги нагънах с поглед.   bouquet

Много моля, ако имате инфо за записване на детска кухня да споделите. Какво къде се носи, къде се получава самата храна. Срокове, мрокове и т.н. Благодаря предварително!  Hug

ILLYY , къде се намира този парк?  Днес изкрвах голямото ми момченце на разходка пеша...ми дорева ми се. Още на първите 100 метра бяхме затънали до глезените в кал. Милото вместо да играе на детска площадка се катери  по камари с кал, пясък и камънаци - камиони изсипват до нас всичкия този боклук  #Cussing out. Мислех си че детенцето ми последните две години расте сред кучета, кал, камиони, локви и боклуци. Ми как да не ме друсне нервата?  Cry

# 563
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
˙·٠Bulechka™٠·˙ , ЧРД! Много здраве, щастие и любов!   bigdance2 nbirthday  bigdance2

За парка предполагам, че става въпрос за градинката зад бл. 510 в ОК1.

За разходки и аз съм навита, особено ако има някоя мама с количка, на която и се обикаля с цел постягане на дупе (че мойто има нужда от мноооооооогооооооо разходки, а ми е скучно сама).

# 564
За парка предполагам, че става въпрос за градинката зад бл. 510 в ОК1.

Май точно за тзаи градинка става въпрос, не знам кой номер е блока, но се намира до детската градина. Има малка алейка точно до оградата на детската градина, която води там (ама и аз съм една с обясненията). На мен ми се видя много приятно на фона на заобикалящата ни действителност...Simple Smile

# 565
Дъщеря ми ходи във въпросната градина в съседство.Може някой път да се видим следобед  там Wink

# 566
  • София
[

Много моля, ако имате инфо за записване на детска кухня да споделите. Какво къде се носи, къде се получава самата храна. Срокове, мрокове и т.н. Благодаря предварително!  Hug

Питаш за ДК в 66 ясла, нали? Аз записах Калоян миналия месец, така че имам информация. За записването документите бяха - копие от акта за раждане, бележка на ЛК, че детето няма алергии, мисля, че лична карта на родителя и една молба се попълва на място. Купони се раздават последния вторник на предходния месец. Калоян например навърши 10 месеца на 9 март, аз го записах последния вторник на февруари и взех купони за месец март. Бурканчета - тук е хубавата част - не се изискват безумните количества от по 20-30 буркана и не знам си колко капачки, както в другите кухни.  ooooh! Необходими са само 3 буркана и 3 капачки. Даваш ги, когато отидеш първия път и си взимаш пълни и така всеки път - даваш празни, взимаш пълни. Също така - няма опашки и предварително записване, както на други места, записването става, когато детето навърши 10 месеца или както при нас - малко преди това.  Peace

# 567
  • BABYLAND
IVON, благодаря ти за безценната, изчерпателна информация. Ще изчакам дребосъка да навърши 9 месеца и ще отида на място.   bouquet

ВЕЛМАРче, кога ти остана свободно време бе скъпа? Кой какво прави ти си все на работа Wink  bouquet Като организирате следобедна среща покрай въпросната градина - дрънни ЛС или един телефон да дофтасам и аз. От кога не съм те виждала  Thinking ,  а тамън и дари ще нагушкам.

# 568
Здравейте мамчета, съкварталки  Wink.Някой може ли да ми каже коя детска ясла  е за предпочитане.84 - Детелина или 33- Сребърни звънчета ? Мерси много предварително.Имам още няколко дни в който мога да променя подредбата на яслите и още съм в чуденка.Незнам нищо нито за едната нито за другата.В коя да запиша детето?

# 569
като база е по добре 33та, но за госпожите не знам, чувала съм както за едната , така и за другата и добри и лоши отзиви. но аз бих предпочела 33, ако имаше свободни места за нашия набор. вие кой набор сте?

Общи условия

Активация на акаунт