ОВЧА КУПЕЛски мами - 2 част

• 56 920
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Относно цирк Колизеум, цени на билетите 10лв. за възрастен и 6лв. за дете, а в ложите са 10лв. за дете и 12лв. за възрастен! Има представления до 30.10 от 18 часа са през седмицата, а през почивните дни май има и от 16:30ч. Ние имаме билети за утре !

# 661
ние бяхме на цирк тази неделя (в неделя има само от 16.30ч.) на мен не ми хареса че има определени места само за ложите, за редовете където успееш да седнеш. самото представление не е кой знае какво, но това може би се дължи че аз го сравнявам с ц. Балкански. но на детето му хареса и се забавлява въпреки че е на няма и на 3 г.

# 662
  • Ямбол
Привет. Аз мога да помогна за народни танци. За салса не съм много сигурна, но можеш да провериш на Народно хоро, в началото има един фризьорски и козметичен салон, в който предлагат доста неща допълнително. Но нямам техен телефон, пък и името не си спомням - нещо като феерия или подобно.
Импулс се казва центъра.  02 8568186
Много благодаря, но се обадих и има народни танци и йога.
Ако някой има идея за салса, ще бъда много благодарна.  Hug

# 663
  • София
Да попитам и аз за цирка - колко време е представлението и студено ли е в тази шатра - все пак навън е хладно а и се стои на едно място?

# 664
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Шатрата е добре отоплена, представлението е около час и половина.
 В събота имаше 2 представления от 16.30 и от 18.30.
 Децата до 3г. влизат безплатно.

Аз да питам някой случайно да знае да има някъде в квартала курсове по керамика за деца?

# 665
Аз все ощ се чудя дали да ходим на цирк. Какви животни има?

# 666
Здравейте, Овча Купелски мами Simple Smile Аз съм нова тук и все още не съм мама,но се надявам да ме приемете във вашата групичка Simple Smile
Интересувам се дали в Овча Купел някъде се провеждат курсове по йога или гимнастика за бременни?

# 667
за цирка има- кози, камили, кончета, понита, галаби, кучета. мися че това беше само

# 668
Здравейте, Овча Купелски мами Simple Smile Аз съм нова тук и все още не съм мама,но се надявам да ме приемете във вашата групичка Simple Smile
Интересувам се дали в Овча Купел някъде се провеждат курсове по йога или гимнастика за бременни?

eli_terry , за съжаление няма. Аз също исках да си намеря. Има йога на ул. Народно хоро 11. Все още не съм опитала да ходя там, понеже се възстановявам след раждането, но до няколко седмици ще отида и ще пиша как е.
Аз ходех в изток в студио Янтра и в слатина в Гаятри студио. И на двете места е много хубаво, но просто като спрях да работя ми беше много неудобно и времеемко да ходя до там с колата в час пик..

# 669
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Можете да проверите в 88 СОУ, те имат разни такива неща, може и гимнастика за бременни да има.  Peace

# 670
  • София
Момичета, ще ви върна към вече дъвкана тема: Педиатър в квартала, който да има договор и с дежурен кабинет. Искам да е добър педиатър, да не набляга на Антибиотиците, да признава хомеопатията, ако може да си вдига телефона поне в работното му време, а през останалото да има къде да се отиде - негов заместник или дежурен кабинет... Помагайте - моля ви!

# 671
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
ех, и аз търся такъв

# 672
  • София
Стига де - не останах ли лекари в тая държава? Хомеопатката ми, която не е лекар си вдига тел. денонощно, а другата, коя Е лекар хомеопат и в работно време не мога да я отрия...

# 673
Сиската, в Мед. центъра в 403 блок има доста педиатри!
И двете ми деца са при различни доФторици, но не мога да препоръчам никоя на 100% за съжаление, все имат по някой недостатък, та проучи и прецени за себе си! Иначе и двете са ми вдигали телефон, когато съм звъняла и имат договор с друг МЦ

Но личното ми мнение е да НЕ записваш детенце при Донковска!!! Аз ЛИЧНО НЕ съм доволна от нея като отношение и най-вече като лекар!!!

Иначе Обретенова предписва хомеопатични медикаменти, ние също се лекуваме само с хомеопатия!

Дано съм била полезна Wink

# 674
Аз го водя при доктор Румяна Маринова 136 к-т в Доверие. Тя е педиатър, неонатолог и хомеопат

Общи условия

Активация на акаунт