ОВЧА КУПЕЛски мами - 2 част

• 57 142
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
BiliBili,ми то теб те има на 2-3 снимки и не се виждаш много хубаво.Наборката е голяма сладурана пу-пу.
ето ме тука http://www.youtube.com/watch?v=sdqFA9QEa5c&feature=channel_page
ама на разходка не сам гримирана и си връзвам косата, но вярвам че ще ме познаеш

# 91
Ох, то на снимка почти всички изглеждаме различно Embarassed

Хайде да се разберем и да се видим на Феникс-а, какво ще кажете за утре?

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 15:33 от Bulechka™

# 92
Честит Имен Ден на всички мами и дечица, които имат празник

# 93
  Честит имен ден на всички празнуващи!!! Grinning Grinning Grinning

# 94
  • София/Овча купел 2
Ние отиваме на кафето.Ако някой ще ходи натам да се оглежда за нас Mr. Green.

# 95
          easter    Христос Воскресе !!!      easter

# 96
  Воистину възкресе! Grinning Grinning Grinning

# 97
Здр мами, извинявайте че така нахлувам в темичката, но искам да ми кажете как най лесно да намеря Център за социална комуникация в бл.513, вх.Б, около него какво има, на коя улица е ? Благодаря предварително!

# 98
http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=e20933d5a33df59191e95e1d3dcae … &initsearch=1

Виж това дано се ориентираш Simple Smile Блока е точно пред 39 ОДЗ,успореден на градината.Маршрутка 24 минава покрай него.

# 99
Я да побутнеме малко темата  Laughing , че изостава  Rolling Eyes

Мами, кога  ще успееме да се видиме?

# 100
Аз ходя в градинката до 510 блок, Булечка ми я показа - много е хубава и е точно за пролет и есен, че лятото ще е голям пек там

# 101
Днес в градинката се заповнах с още една майка от 414 блок. Еййй много се радвам че най-накрая завъдих познати в новия квартал че иначе бях започнала да лудвам сама с бебето и да няма с кой да си говоря - направо е ужас. Моя мъж много пътува и често съм сама. Ще се радвам ако се запозная с още майки да има с кой да ходя по градинките.
Е хайде де активизирайте се в тая тема, аз тука сама ли ще си пиша  Joy

# 102
И аз много ще се радвм най-после да се организираме и да се запознаем!!! Hug
Със сигрност се разминаваме по улиците, без да с епоздравим, защото не се познаваме ooooh!

Хайде давайте идеи, времето вече се оправя, така, че е време за една организирана среща на мамите от квартала!!! Hug

# 103
Аз се надявам до края на месеца да сме вече в Овча Купел... тоя ремонт ми втръсна вече и дано приключваме вече и да си се установим трайно там! В блок 504 ще сме... дано има повече съседки в темата... а градинката при 510блок и аз я загледах вече веднъж и съм й се наточила Wink

# 104
Аз се надявам до края на месеца да сме вече в Овча Купел... тоя ремонт ми втръсна вече и дано приключваме вече и да си се установим трайно там! В блок 504 ще сме... дано има повече съседки в темата... а градинката при 510блок и аз я загледах вече веднъж и съм й се наточила Wink

Kазвай, като дойдеш в ОК, че на мен самичка ми е кофти да се разхождам, е не съм съвсем самичка - има си моето юначе, но друго  е да има още една мама за компания Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт