ОВЧА КУПЕЛски мами - 2 част

• 56 961
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Мами правим подписка за изграждането на деттска площадка в Овча купел зад бл. 429 /срещу Билла/ може да я подпишете в детския магазин зад бл. 429 ако желаете може да я подпишете. Имаме огромна нужда от мшсто, на което да играшт децата ни.
Може да се подпишете и онлайн http://citizenspeak.eu/node/8 тук като за да е валиден гласа ви се активира от полученото писмо на пощата ви! БЛАГОДАРИМ ВИ

# 541
  • София
Лейди М, аз току що подписах петицията, но съм се подписала и в подписка пред детската кухня в ОДЗ Детелина. Дублират ли се така подписите или е ОК?

# 542
Готово и аз се подписах и дано има ефект  newsm10 newsm53

# 543
не няма проблеми, може да подписвате колкото подписки желаете, няма ограничение! Благодаря ви много Simple Smile Дано се съберем повечко хора и най-сетне от общината да се вземат в ръце и да аправят нещо за децата ни  Praynig

# 544
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Подписах и аз!  Peace Дано има ефект, че си е безобразие тази липса на детски площадки!

# 545
  • София/Овча купел 2
И аз се разписах от името на 3ма души Mr. Green.

# 546
Здравейте момичета   bouquet как се радвам че има и други желаещи за запознансто и разходки в овча купел Simple Smile Като ми се роди бебка през март живи и здрави и стане приятно времето ще се радвам да се срещнем  newsm51
Мая  78 благодаря за инфото за д-р Петрова  Hug а имаш ли телефон - ако може да ми дадеш да звънна, че време не ми остана...
На Д-р Петрова телефона е 0887463924
следобед е на четна дата
сутрин е на нечетна дата
кабинет 8

# 547
Благодаря, Мая 78 ще звънна и дано има свободни места така да се каже да ни запише Simple Smile   bouquet

# 548
  • BABYLAND
Подписах се. Дано има ефект от цялата кампания. На нас ни е доста далечко, но въпреки всичко с удоволствие ще си водя там дечицата.

# 549
Здравейте ОК мами, аз съм нова в темата, но също подписах. От скоро живеем в 430 бл. имаме дъщеричка на 5 години и още една на път, която очакваме март живот и здраве  Simple Smile та с две ръце съм за тази площадка където да играят децата ни и без друго няма тревни площи и паркове в района.... а и да има място където и ние да се запознаем Simple Smile

# 550
Здравейте, момичета. И аз съм нова в темата. Имам момиченце на четири месеца, живеем в блок 17А.
Включих се в подписката. 

# 551
имали майчета който водат децата си в  39 ОДЗ Пролет, ако има да кажат как е детската, доволни ли са от госпожите.

# 552
# 553
ЧЕСТИТ ПАРАЗНИК НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!БОГА ДА ПАЗИ ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ!

">#at=123[/video]

# 554
Поздравления за инициативата за детска площадка! Подпис и от мен.Успех!

Общи условия

Активация на акаунт